Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΜΗΝΥΣΑΝ ΣΚΟΠΙΑΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΕΞΥΒΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


ΤΡΙΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΘΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΙΑΣΟ ΟΛΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ... "ΣΩΣΟΥΝ" ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ).
Μια ενδιαφέρουσα δίκη έγινε πρόσφατα στη Μελβούρνη. Πρόκειται για την εκδίκαση της προσφυγής του Αυστραλο-Μακεδονικού Συμβουλίου (Australian Macedonian Advisory Council) από την πολιτειακή Επιτροπής Αστικής και Διοικητικής Διαιτησίας της Βικτόριας (Victorian Civil and Administrative Tribunal) κατά της σλαβομακεδονικής εφημερίδας Australian Macedonian Weekly για άρθρο της, που εξύβριζε χυδαία την Ελλάδα και τους Έλληνες.
   
Το άρθρο με τίτλο «Who in this celestial world gave the Greeks the right to take away the Macedonian language?» («Ποιος σε τούτο τον ουράνιο κόσμο έδωσε στους Έλληνες το δικαίωμα να αρπάξουν τη γλώσσα των Μακεδόνων;») δημοσιεύτηκε στις 14 Μαΐου 2009. Περιλάμβανε χυδαίες ύβρεις σε βάρος της Ελλάδας και των Ελλήνων και ιστορικές αναλήθειες περί δήθεν «αρπαγής» από τους Έλληνες της εθνικής ταυτότητας, της πατρογονικής γης και της γλώσσας των «Μακεδόνων».
   
Επικαλούμενος δήλωση του πρωθυπουργού της Ελλάδας Χαρίλαου Τρικούπη, ότι «...η Μακεδονία θα εξελληνιστεί» αν την κατακτήσουν οι Έλληνες μετά «το Μεγάλο Πόλεμο», ο συγγραφέας του άρθρου χαρακτηρίζει τους Έλληνες «έθνος κλεφτών» ("thieving nation"), που επέλεξαν να πραγματοποιήσουν το σχέδιο εξελληνισμού της Μακεδονίας «...με τις πλέον βίαιες και απάνθρωπες μεθόδους που επινοήθηκαν και χρησιμοποιήθηκαν ποτέ εναντίον άλλων ανθρώπινων υπάρξεων» ("through the most brutal and inhumane methods ever invented and used against other human beings")...
   

Ο αρθογράφος προσάπτει στην Ελλάδα την κατηγορία χρησιμοποίησης του «φασιστικού» στρατού της για τον εξελληνισμό της Μακεδονίας: «... αυτό το έθνος κλεπτών χρησιμοποίησε μεθοδικά το φασιστικό στρατό του για να καταστρέψει ο,τιδήποτε Μακεδονικό και να το αντικαταστήσει με ελληνικό»("this thieving nation meticulously engaged its fascist army in destroying anything Macedonian and replacing it with Greek"), ισχυρίστηκε.
   
Συνεχίζοντας το παραλήρημά του, ο αρθογράφος καταγγέλλει την Ελλάδα για διάπραξη του εγκλήματος «της εθνικής κάθαρσης των Μακεδόνων από τις εστίες τους» ("their crime in ethnically cleansing the Macedonian people from their homes") καθώς και άλλων εγκλημάτων «...εις το όνομα του Ελληνισμού» ("the murders perpetrated in the name of Hellenism")
   
Και καταλήγει με τη "διάγνωση" ότι οι Έλληνες «...διαταραγμένα πνευματικά, νόθα τέρατα άρπαξαν τη γλώσσα των μακεδονόπουλων» ("these Greek deranged bastardly monsters took the Macedonian language away from our Macedonian children").
   
Το Αυστραλο-Μακεδονικό Συμβούλιο, που παρακολουθεί συστηματικά την προπαγάνδα των Σλαβομακεδόνων, προσέφυγε πέρυσι στην Επιτροπή Ίσης Ευκαιρίας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Βικτωρίας κατά της εφημερίδας για ρατσιστική επίθεση στους Έλληνες, σύμφωνα με τους σχετικούς νόμους της πολιτείας.
   
Επειδή η Επιτροπή Ίσης Ευκαιρίας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων δεν έχει τη δικαιοδοσία να εκδικάσει τέτοιες προσφυγές η υπόθεση παραπέμφθηκε στην Επιτροπή Αστικής και Διοικητικής Διαιτησίας με αίτημα την καταδίκη του άρθρου ως υβριστικού, που υπονομεύει την ενότητα της πολυπολιτισμικής κοινωνίας της Αυστραλίας και υποκινεί τη βία.
 
Ο ταμίας του Αυστραλο-Μακεδονικού Συμβουλίου Γιάννης Πελεκανάκης, δήλωσε στην ομογενειακή εφημερίδα "Νέος Κόσμος", ότι η γλώσσα του δημοσιεύματος υποχρέωσε το Συμβούλιο να προσφύγει στην Επιτροπή Αστικής και Διοικητικής Διαιτησίας.
   
«Η γλώσσα του άρθρου είναι τόσο υβριστική, εξοργιστική θα έλεγα, που μας υποχρέωσε να προσφύγουμε κατά του εντύπου που το δημοσίευσε. Όπως τονίσαμε κατά την ακροαματική διαδικασία η χρήση τέτοιας γλώσσας μπορεί να προκαλέσει συγκρούσεις μεταξύ μελών των δύο κοινοτήτων, της ελληνικής και της σλαβομακεδονικής, σε βάρος της ενότητας της πολυπολιτισμικής κοινωνία μας. Όπως ομολόγησε, άλλωστε, ο εκδότης της ΑΜW, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του συνηγόρου μας, Τομ Χέρλεϊ, η δημοσίευση άρθρου κατά των Σλαβομακεδόνων από ελληνική εφημερίδα, με τόσο οξείς, υβριστικούς χαρακτηρισμούς, μπορεί να είχε προκαλέσει βίαιη αντίδραση της σλαβομακεδονικής κοινότητος», εξήγησε ο κ. Πελεκανάκης.
   
«Παράλληλα, θέλαμε να καταγγείλουμε στην ευρύτερη αυστραλιανή κοινωνία τις προκλητικές δραστηριότητες των Σλαβομακεδόνων, που αρέσκονται να παίζουν τα θύματα της ελληνικής επιθετικότητας. Πιστεύουμε, ότι η καταδίκη του δημοσιεύματος από την Επιτροπή Αστικής και Διοικητικής Διαιτησίας θα συνετίσει τους Σλαβομακεδόνες προπαγανδιστές και θα λειτουργήσει αποτρεπτικά», πρόσθεσε.
   
Η απόφαση της Μονομελούς Επιτροπής Αστικής και Διοικητικής Διαιτησίας θα εκδοθεί σε περίπου ένα μήνα.
 
http://ellinikoforum.blogspot.com/2011/08/blog-post_3228.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters