Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

Όταν οι Αλβανοί έσφαζαν τους Σέρβους! Το Διεθνές Δικαστήριο ήξερε αλλά....σσσσσ!

Οι φωτογραφίες που βλέπετε είναι από τη σελίδα http://www.juliagorin.com/wordpress/?p=1527 και δημοσιεύθηκαν τον Μάιο του 2008!!!!

Borovo1.jpgΕίναι φωτογραφίες δολοφονημένων Σέρβων από Αλβανούς του Κοσόβου όσο και από τους Κροάτες.
Κύριοι,Borovo6.jpg
Αξίζει τον κόπο να διαβάσετε τη σελίδα αυτή.
Έστω και τώρα, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ένα μέρος της αλήθειας, ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ για το Κόσοβο και τη δολοφονία των Σέρβων από τις χώρες του ΝΑΤΟ.
Borovo7.jpgΤο ΓΙΑΤΙ δολοφονήθηκε η Σερβία, γιατί προστατεύθηκαν οι φρικώδεις Αλβανοί Εγκληματίες, πιθανόν δεν θα το μάθουμε ποτέ.
Όμως είναι σημαντικό να ξέρουμε και κάτι από την άλλη μεριά.
Αυτήν, που επιμελώς μας έκρυψαν τα ξεπουλημένα στους Αμερικανούς ελληνικά ΜΜΕ, η ξεπουλημένη Ελληνική τότε Κυβέρνηση και βέβαια, το αίσχιστο όλων, όλοι εκείνοι οι Borovo4.jpgξεπουλημένοι "δήθεν διανοούμενοι", που μιλούσαν με τόση περιφρόνηση για τους Έλληνες, που συνέπασχαν με τους Σέρβους για τον φρικτό τους θάνατο, που "έβρεχαν" ανελέητα από τον ουρανό οι βόμβες των Δημοκρατικών Χωρών της δύσης.
Καλύπτοντας, ενθαρρύνοντας και χαϊδολογώντας τους σφαγείς των Σέρβων.
Διαβάστε!
Borovo5.jpgΗ Μαντάμ Κάρλα Πόντε, ναι αυτή η Πρόεδρος του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης, που κυνήγησε τους Σέρβους για γενοκτονία των Μουσουλμάνων, ήξερε τα πάντα για τη γενοκτονία των Σέρβων και στο Κόσοβο και στην Κροατία. Ήξερε για τις άγριες σφαγές των Σέρβων από τους Αλβανούς του Κοσόβου, προκειμένου να τους αφαιρεθούν "τα Forgotten500Large.jpgόργανα", ήξερε για όλες τις αγριότητες εναντίον των Σέρβων.
Αλλά...δεν μίλησε. Της επεβλήθη σιωπή από το Διεθνές Δικαστήριο, από τα Ηνωμένα Έθνη και ΒΕΒΑΙΑ από τους Αμερικανούς.
Αυτούς, τους μεγαλύτερους φονιάδες όλων των εποχών, που σφάζουν όποιους θέλουν και που έχουν προστατέψει, στο διάβα της ζωής τους, τους μεγαλύτερους εγκληματίες κατά της ανθρωπότητας.
Γερμανούς, Ιάπωνες, Αλβανούς, Μουσουλμάνους Μουζαχνετίν, Κροάτες...όλοι έχουν προστατευθεί για τα φρικώδη εγκλήματα που διέπραξαν.
Ποτέ ΔΕΝ διώχθηκαν.
Ποτε ΔΕΝ απολογήθηκαν.Gospic2.jpg
Ποτέ ΔΕΝ κατηγορήθηκαν.
ΠΑΝΤΑ προστατεύθηκαν.
ΠΑΝΤΑ καλύφθηκαν.
ΠΑΝΤΑ αφέθηκαν ελεύθεροι να συνεχίσουν την IslamicTerrorLarge.jpgεγκληματική τους δραστηριότητα.
Και γεννάται πάντα το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ερώτημα:
ΤΙ στο διάολο έχουν οι Αλβανοί και τους προστατεύουν έτσι οι Αμερικανοί;;
ΤΙ στο διάολο έχουν οι Κροάτες και τους προστατεύουν έτσι οι Αμερικανοί, ο ΟΗΕ, το Διεθνές Δικαστήριο και πάει λέγοντας;;
ΓΙΑΤΙ οι Αμερικανοί μισούν τόσο πολύ τους Σέρβους;;
ΓΙΑΤΙ οι Αμερικανοί μισούν τόσο πολύ τους Έλληνες;;
ΓΙΑΤΙ οι Αμερικανοί χαϊδολογούν τους Σκοπιανούς εναντίον των Ελλήνων;;
Borovo3.jpgΑτέλειωτα, ανελέητα "ΓΙΑΤΙ", την απάντηση στα οποία εμείς δεν πρόκειται να τη μάθουμε.
Είναι βέβαιο όμως ότι τη γνωρίζει ο κ. Τζέφρυ και ήρθε (ΙΣΩΣ)για να εφαρμόσει και το τελευταίο κομμάτι της ανθελληνικής πολιτικής των Αμερικανών.
Διαβάστε σας παρακαλώ εδώ http://hopedies.pblogs.gr/2009/07/swthrio-etos-2013-tritos-balkanikos-polemos-armagedwn-sthn-ellad.html το εξαιρετικά ενδιαφέρον Gospic1.jpgσημείο, για τη ΛΗΞΗ της ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ του Βουκουρεστίου το 2013, με την οποία χαράχτηκαν τα σύνορα στα Βαλκάνια, μετά τους Βαλκανικούς Πολέμους 1912/13.
Που σημαίνει Κυρίες και Κύριοι, ότι πιθανόν να χρειασθεί να χαραχθούν καινούργια σύνορα.
Και η Τουρκία ΔΕΝ είχε υπογράψει τότε.
Αν προσθέστε λοιπόν και αυτό σε όλα όσα έγιναν τα τελευταία χρόνια και γίνονται στα Βαλκάνια, ΣΥΝ την παρουσία του κ. Τζέφρυ Papandreou στην Πρωθυπουργία της Ελλάδας, γεννάται το ερώτημα:
Μήπως οι Σκοπιανοί κάτι ξέρουν καλύτερα από εμάς,
ΑΛΛΑ που το ξέρει επίσης καλύτερα από εμάς και ο κ. Τζέφρυ;;;;;;
Διαβάστε Κύριοι και προβληματιστήτε.

Ναι ξέρω...είναι διακοπές!!!!

http://hopedies.pblogs.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters