Κυριακή, 7 Αυγούστου 2011

«Είμαστε πάντα εδώ, για οτιδήποτε συμβεί...»

Πολυεπίπεδο, αλλά και ταυτόχρονα χωρίς απολύτως κανένα χώρο για παρερμηνείες το μήνυμα που στέλνει η Πολεμική Αεροπορία προς όλες τις «ενδιαφερόμενες» πλευρές, τόσο στην ελληνική κοινωνία που διανύει μια μεγάλη οικονομική κρίση, όσο και στους ασιάτες εισβολείς του Αιγαίου.


Ο Σμηναγός (I) Ιωσήφ Δασκαλομαρκάκης, ένα από τους κορυφαίους «Πολεμιστές» του σχολείου TLP στην Αλμπασέτ της Ισπανίας, δηλώνει τα παρακάτω, σχετικά με τις ικανότητες αλλά και το ηθικό της Πολεμικής Αεροπορίας, τα οποία μας μεταφέρνει σε ένα αποκλειστικό αφιέρωμα το περιοδικό «ΕΑ&Τ».

«Οι επιτυχίες είναι το επιστέγασμα της συνεχούς προσπάθειας που καταβάλει όλο το προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας».

«Εμείς προσπαθούμε να μένουμε προσηλωμένοι στην αποστολή μας και να εκτελέσουμε τα καθήκοντα μας με επαγγελματισμό, όπως έχουμε ταχθεί να κάνουμε.

Τα θετικά αποτελέσματα λειτουργούν και ως ένα επιπλέον κίνητρο για μας, να προσπαθούμε ακόμα περισσότερο για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, τόσο για τη Μοίρα όσο και για την Πολεμική Αεροπορία γενικότερα».
«Ιδίως σε αυτές τις εποχές που περνάμε όπου το ηθικό των πολιτών είναι σε χαμηλό επίπεδο, εμείς στέλνουμε το μήνυμα της συνεχούς μας παρουσίας. Είμαστε πάντα εδώ, για οτιδήποτε συμβεί...»


fox2magazine.net
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/08/blog-post_355.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters