Κυριακή, 7 Αυγούστου 2011

«Είμαστε πάντα εδώ, για οτιδήποτε συμβεί...»

Πολυεπίπεδο, αλλά και ταυτόχρονα χωρίς απολύτως κανένα χώρο για παρερμηνείες το μήνυμα που στέλνει η Πολεμική Αεροπορία προς όλες τις «ενδιαφερόμενες» πλευρές, τόσο στην ελληνική κοινωνία που διανύει μια μεγάλη οικονομική κρίση, όσο και στους ασιάτες εισβολείς του Αιγαίου.


Ο Σμηναγός (I) Ιωσήφ Δασκαλομαρκάκης, ένα από τους κορυφαίους «Πολεμιστές» του σχολείου TLP στην Αλμπασέτ της Ισπανίας, δηλώνει τα παρακάτω, σχετικά με τις ικανότητες αλλά και το ηθικό της Πολεμικής Αεροπορίας, τα οποία μας μεταφέρνει σε ένα αποκλειστικό αφιέρωμα το περιοδικό «ΕΑ&Τ».

«Οι επιτυχίες είναι το επιστέγασμα της συνεχούς προσπάθειας που καταβάλει όλο το προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας».

«Εμείς προσπαθούμε να μένουμε προσηλωμένοι στην αποστολή μας και να εκτελέσουμε τα καθήκοντα μας με επαγγελματισμό, όπως έχουμε ταχθεί να κάνουμε.

Τα θετικά αποτελέσματα λειτουργούν και ως ένα επιπλέον κίνητρο για μας, να προσπαθούμε ακόμα περισσότερο για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, τόσο για τη Μοίρα όσο και για την Πολεμική Αεροπορία γενικότερα».
«Ιδίως σε αυτές τις εποχές που περνάμε όπου το ηθικό των πολιτών είναι σε χαμηλό επίπεδο, εμείς στέλνουμε το μήνυμα της συνεχούς μας παρουσίας. Είμαστε πάντα εδώ, για οτιδήποτε συμβεί...»


fox2magazine.net
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/08/blog-post_355.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters