Κυριακή, 7 Αυγούστου 2011

Πόσο "γύφτος" κατάντησες ρε Καστανίδη;

Χωρίς καμία ρατσιστική διάθεση έναντι των πραγματικών γύφτων - φίλων μας, ο Μέγιστος Σοσιαληστής Καστανίδης φαίνεται πως ξεπέρασε και αυτά ακόμα τα όρια του πραγματικού και με όλη την σημασία της λέξεως "γύφτου".
Όσο δε για την ..."σοσιαληστική" νοοτροπία του, αυτή φαίνεται πως ξεπέρασε και αυτά ταύτα το όρια της απόλυτης ξεφτίλας.
Πατήστε για μεγέθυνση 
Μετά τα - καθώς φαίνεται - μεγάλα φαγοπότια στο ιδιωτικό υπουργείο του Καστανίδη, ο ίδιος εξέφρασε την επιθυμία να προμηθευτεί και ένα... πλυντήριο πιάτων, φυσικά με δαπάνη εμού του μαλάκα φορολογούμενου, μιας και ο ίδιος δεν είχε την δυνατότητα να το προμηθευτεί ...ιδίαις δαπάναις.  
Σύμφωνα με την εφημερίδα "Δημοκρατία", η οποία αποκαλύπτει σχετικό έγγραφο, η παραγγελία αφορούσε τον εξοπλισμό του γραφείου του υπουργού και το κόστος του πλυντηρίου ανερχόταν στα 313,34 ευρώ.
Τη στιγμή που η κυβέρνηση ζητά από τους πολίτες να σφίξουν το ζωνάρι, η κυβέρνηση κάνει περιττά έξοδα, παίρνοντας άλλα 300 ευρώ από τον Προϋπολογισμό, δηλαδή -ξαναλέω- από μένα το μαλάκα.!
Μάλλον τα πιάτα στα Υπουργικά γραφεία είναι τόσα πολλά, που ένα πλυντήριο πιάτων κρίνεται ως "απαραίτητο"...
http://gianniotis.blogspot.com

http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/08/blog-post_6598.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters