Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

Η Άννα απέναντι στον Βενιζέλο για τη διαδοχή

Την πρόγευση μιας εικόνας από το μέλλον έδωσε η Άννα Διαμαντοπούλου με τη συνέντευξη που παραχώρησε στη Real News. Η Υπουργός Παιδείας παρουσίασε μια συνολική πλατφόρμα, αναφερόμενη στην ανάγκη δομικών αλλαγών στον χώρο της εκπαίδευσης, ταυτόχρονα όμως στάθηκε και στις θεμελιώδεις μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η χώρα, προκειμένου να βγει από το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει σήμερα, και να κοιτάξει το μέλλον με αισιοδοξία.

Η Υπουργός Παιδείας έδειξε και πάλι ότι διεκδικεί για τον εαυτό της τον ρόλο εκείνης που θα ηγηθεί του εκσυγχρονιστικού ρεύματος στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, όχι τόσο με τις....
δομές και το περιεχόμενο που είχε στα χρόνια της απόλυτης κυριαρχίας του Κώστα Σημίτη, αλλά με επικαιροποιημένα χαρακτηριστικά, και ενσωματώνοντας στελέχη από όλες τις τάσεις.

Εντύπωση ωστόσο προκαλεί το γεγονός ότι η Άννα Διαμαντοπούλου δεν διστάζει να σηκώσει το γάντι, και να αναφερθεί στο μέλλον του ΠΑΣΟΚ, δηλαδή στην περίοδο που θα ακολουθήσει τη σημερινή ηγεσία του Γιώργου Παπανδρέου. Η Υπουργός Παιδείας λοιπόν, απορρίπτει τα σενάρια για «δαχτυλίδι» στον Ευάγγελο Βενιζέλο, στα πρότυπα της αντίστοιχης πολιτικής συμφωνίας του 2004 ανάμεσα στον Κώστα Σημίτη και τον Γιώργο Παπανδρέου.

Η δε φραστική περιγραφή την οποία επιλέγει, είναι άκρως αποκαλυπτική της πρόθεσής της να… βρίσκεται εκεί, στην επόμενη μέρα του ΠΑΣΟΚ. «Η συζήτηση για δαχτυλίδια αφορά ειδυλλιακά βασίλεια. Η Ελλάδα δεν είναι βασίλειο. Πόσο μάλλον ειδυλλιακό», σχολιάζει με νόημα η Άννα Διαμαντοπούλου, η οποία είχε εξετάσει το ενδεχόμενο να είναι υποψήφια για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ και στη μάχη του 2007, προτού κάνει πίσω, και σταθεί στο πλευρό του Γιώργου Παπανδρέου, απέναντι στον Ευάγγελο Βενιζέλο.

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/08/blog-post_6494.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters