Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

ΜΙΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ - ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΤΟ 1974 ΚΑΙ ΤΟ 2011 ΠΗΓΕ ΦΥΛΑΚΗ



Μια πραγματικά συγκλονιστική ιστορία, βλέπει σήμερα το φως της δημοσιότητας μέσω του Sigmalive, με πρωταγωνιστή ένα συμπατριώτη μας, τον Κυριάκο Μιχαήλ, ο οποίος πολέμησε το 1974 εναντίον του Τούρκου κατακτητή. Δυστυχώς η Κυπριακή Δημοκρατία ξεπληρώνει τον αγώνα και τον ηρωισμό του Μιχαήλ, στέλνοντας τον στη φυλακή, επειδή χρωστούσε στις κοινωνικές ασφαλίσεις το «υπέρογκο» ποσό των … 2000 ευρώ!..
Την καταγγελία έκανε στο Sigmalive η αδελφή του, μέχρι πρότινος αγνοουμένου Χριστάκη Αντωνά, του οποίου τα οστά βρέθηκαν με την καθοριστική συμβολή του Κυριάκου Μιχαήλ, ο οποίος είναι ο μόνος επιζών της σφαγής του Παλαικύθρου, το 1974.
Η εν λόγω κυρία, εξιστορώντας τα γεγονότα ανέφερε ότι, ο αδελφός της που ήταν αγνοούμενος, βρέθηκε πέρσι με τη βοήθεια του Μιχαήλ και θάφτηκε στις 14 Αυγούστου. Φέτος εν όψει του μνημόσυνου, η αδελφή του Χ. Αντωνά αναζήτησε τον Μιχαήλ για να τον ενημερώσει για το μνημόσυνο, «επειδή σε αυτόν χρωστάω το ότι βρήκα τα οστά του αδελφού μου». Προς μεγάλη της έκπληξη, της είπαν ότι ο Κυριάκος Μιχαήλ βρίσκεται στη φυλακή για οφειλόμενο χρέος 2000 ευρώ περίπου, στις κοινωνικές ασφαλίσεις.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ : http://eoniaellhnikhpisti.blogspot.com/

http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/08/1974-2011.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters