Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

O ανασχηματισμός των Νταβατζήδων και ο ... Φιλέλληνας Πρωθυπουργός!

Η αλλιώς η σφαγή των αμνών και η υποταγή των ... αχαμνών!

Στις αρχές του 1990 ο Μητσοτάκης είχε μιλήσει για τα περίφημα πλέον «διαπλεκόμενα». Όταν ανέλαβε ξανά την διακυβέρνηση η ΝΔ επί Καραμανλή το 2004, είχε μιλήσει για τον «αρχιερέα της διαπλοκής» εννοώντας τον Κ.Σημίτη και κήρυξε πόλεμο στους Νταβαζήδες παρουσιάζοντας εαυτόν ως...
άλλο «Μπαϊρακτάρη» !!!

Λόγια , λόγια , λόγια !!!

Λόγια ανίερα από το κόμμα που κυβέρνησε λιγότερο, μια χώρα στην οποία η μάχη μεταξύ των συμφερόντων του λαού και των συμφερόντων του κεφαλαίου έχει χαθεί οριστικά!

Η τελευταία ελπίδα του κόσμου από το υπάρχον πολιτικό προσωπικό ήταν ο Γιώργος Α. Παπανδρέου ο οποίος στην πορεία των 20 μηνών που κυβερνά κατέπληξε τα πλήθη! Κατέπληξε τους πάντες με την ανακολουθία λόγων και έργων και με τα ασύστολα ψεύδη του!

«Λεφτά υπάρχουν» είχε πει, και εννοούσε ότι λεφτά υπάρχουν γιατί θα πάρει από τον κοσμάκη ακόμα και το τελευταίο σεντς που έχει στο κομπόδεμα του! Φορολόγησε ακόμη και τις μύγες που πετούσαν στην Ελλάδα και ετοιμαζόταν να φορολογήσει τον αέρα που αναπνέουμε, αν δεν πετούσαν πέτρες οι «αγανακτισμένοι».

Εβαλε υπουργό οικονομικών ένα σύμβουλο του ΔΝΤ και μ αυτόν προσπαθούσε να μας πείσει πόσο «κακός λαός» ήμασταν τις τελευταίες δύο δεκαετίες!

Όταν ήταν υπουργός εξωτερικών επί Σημίτη είχα γράψει μια παράγραφο στους Aegean Times κι ρωτούσα :

"Είναι ο Γιωργάκης Φιλοαμερικανός;;;"

Και απαντούσα:

"ΟΧΙ ! Είναι Φιλλέληνας !!!"

(Ελπίζω να το πιάσατε το υπονοούμενο) !!

Είναι πλέον προφανές ακόμη και στα παιδιά του Δημοτικού, ότι ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος με την Αμερικανική καταγωγή είναι πολύ μεγάλος … Φιλέλληνας!

Πράγματι έχει Φιλελληνικά … αισθήματα και καθημερινά δεν ξεχνά να μας τα εκφράζει βάζοντας φόρους και δέρνοντας τους πολίτες στους δρόμους, ανελέητα, επί 20 μήνες !!!

Διότι ο Φιλελληνισμός του , ξεκινά και καταλήγει στις … Ελληνικές Τράπεζες που ενώ αξίζουν μόνο 20 δις αυτός κατάφερε να βάλει την χώρα ενέχυρο με δάνεια που θα αγγίξουν τα 220 δις για να τις … σώσει !!!

Στο τέλος θα πείτε, θα τα καταφέρει και θα σώσει ΟΟΟΛΕΣ τις ελληνικές τράπεζες μόνο που στον αγώνα αυτό του διέφυγε ότι θα στείλει στον άλλο κόσμο ολόκληρο τον πληθυσμό της χώρας !!!
Είχε μια τελευταία ευκαιρία να κάνει μια ιστορική κίνηση που θα έστελνε μηνύματα στο εξωτερικό , σχηματίζοντας μια οικουμενική κυβέρνηση, αλλά την πέταξε στα σκουπίδια, γιατί οι τραπεζίτες του τράβηξαν το αυτί αφού δεν κατάφερε να πείσει τους Σαμαράδες ότι κάτι τέτοιο θα γινόταν μόνο αν υπογράφανε ΟΛΟΙ μαζί το Μνημόνιο-Μνημόσυνο!

Ετσι την τελευταία στιγμή τον βάλανε να κυβερνήσει μόνος του!

Ο τελευταίος ανασχηματισμός, έγινε κατ εντολήν των διεθνών νταβατζήδων που έχουν υποδουλώσει εδώ και δύοδεκατίες (σχεδόν) την Ελλάδα και το μόνο που ΔΕΝ κατάφεραν να «περάσουν», είναι έναν υπουργό οικονομικών κατ ευθείαν από την καρδιά του Ευρωπαϊκού τραπεζικού συστήματος που θα έδινε και τα τελευταία αποθέματά μας ως εγγυήσεις για το τραπεζικό σύστημα!

Οι παραιτήσεις βουλευτών δεν ήταν τίποτε άλλο παρά μια πολιτική προειδοποίηση ότι αν βάλει εκλεκτό της τρόικας στο υπ.Οικονομικών τότε το ΠΑΣΟΚ πάει για διάλυση!

Ετσι , την τελευταία στιγμή , οι τροικανοί, και μπροστά στο διαφαινόμενο «κάζο» που θα πάθαιναν «δέχτηκαν» την τοποθέτηση Βενιζέλου!

Κι αν νομίζετε ότι κάνω κάποιο λάθος , περιμένετε λίγο καιρό να δείτε ότι τούτη η κυβέρνηση , θα είναι όντος «υπηρεσιακή» και θα οδηγήσει αναγκαστικά τη χώρα σε εκλογές!

Αν στην προηγούμενη υπήρχε ασυνεννοησία σε τούτη θα υπάρχει δημόσια διαμάχη!

H Σφαγή των αμνών και και η υποταγή των ... αχαμνών!!!

Και πάντοτε όλες οι Κυβερνήσεις είχαν μια «πίστωση χρόνου» μερικών μηνών! Τούτη εδώ δεν έχει πίστωση ούτε ενός δευτερολέπτου, καθώς οι πολίτες δεν πρόκειται να σταματήσουν να τους λιθοβολούν και να τους γιαουρτώνουν!

Δεν γνωρίζω αν θα ορκιστούν πίστη στο Σύνταγμα και στο θεό σε λίγο που μπαίνουν στην τελετή ορκωμοσίας! Αυτό που γνωρίζω είναι ότι είναι αρκετοί απ όλα τα κόμματα, που έχουν δώσει «όρκο υποταγής» στο διεθνές τραπεζικό σύστημα και κάνουν το παν για να τον τηρήσουν!

Κι αν δεν υπάρξει άμεσα ένας επαναστάτης ηγέτης , χωρίς ανεξόφλητα γραμμάτια στους διεθνείς τοκογλύφους, τότε πάμε ολοταχώς για ένα νέο Γουδί με ότι αυτό συνεπάγεται!

adalis.gr
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/06/o_19.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters