Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Αιγύπτιος ο παρ’ ολίγον δολοφόνος του 79χρονου στην Γ’ Σεπτεμβρίου

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΩΝ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΩΝ" ΜΜΕ..

Ο Τριανταφυλλόπουλος έγραφε χωρίς ντροπή ότι: “δράστης ήταν μάλλον η… γιαγιά”. Δράστης δεν ήταν η γιαγιά, γελοίοι και ψεύτες μεγαλοδημοσιογράφοι! Δράστης ήταν και αυτή τη φορά λαθρομετανάστης, ένας από τα εκατομμύρια που προσπαθείτε με την προπαγάνδα σας να επιβάλλετε στην κοινωνία μας…

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση της ληστείας και του σοβαρού τραυματισμού, ζεύγους ηλικιωμένων σε διαμέρισμα επί της οδού Γ’ Σεπτεμβρίου. Δράστης είναι 32χρονος αλλοδαπός, Αιγύπτιος, ο οποίος αναγνωρίσθηκε από την παθούσα και συνελήφθη στον Άγιο Παντελεήμονα.


Ήταν προφανής από τις εν λόγω εικόνες του βίντεο η 100% δολοφονική πρόθεση του δράστη και το μίσος του εις βάρος των ηλικιωμένων Ελλήνων.

Επειδή όμως τα γραπτά είναι αυτά που μένουν, ας δούμε τι έγραφε την ίδια ακριβώς ημέρα με το συμβάν η… “έγκυρη” (εδώ γελάνε) ιστοσελίδα Ζούγκλα του απαλλαγμένου με Ι5 (ως ψυχασθενή) από τον Στρατό, Μάκη Τριανταφυλλόπουλου:

“Ο ληστής ήταν μάλλον η… γιαγιά: Γείτονες ανέβηκαν στο διαμέρισα και βρήκαν τραυματισμένο στο κεφάλι τον σύζυγό της και αμέσως κάλεσαν ασθενοφόρο που μετέφερε και τους δύο σε νοσοκομείο. Η γυναίκα είπε στους αστυνομικούς ότι τους τραυμάτισαν άγνωστοι που μπήκαν στο διαμέρισμα για να κλέψουν, ωστόσο η αστυνομία αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα και συνεχίζει την έρευνα της υπόθεσης καθώς το ζευγάρι είχε πολλά προβλήματα και καυγάδιζε συχνά…”

Το επίπεδο της παραπληροφόρησης και της αντιρατσιστικής προπαγάνδας είναι τόσο χαμηλό, που κάνει ακόμα και τα μικρά παιδιά να γελάνε. Σε κάθε περίπτωση αυτό που εντυπωσιάζει είναι το μίσος κατά των Ελλήνων. Δύο συμπολίτες μας και μάλιστα ανήμποροι ηλικιωμένοι άνθρωποι, παραλίγο να χάσουν τη ζωή τους και οι ψεύτες της “ενημέρωσης” έλεγαν τόσο χοντροκομμένα ψέμματα, στα πλαίσια της αντιρατσιστικής προπαγάνδας τους. Φυσικά το εν λόγω άρθρο στη Ζούγκλα σήμερα το πρωί είχε κάνει φτερά…

ΠΗΓΗ http://xryshaygh.wordpress.com
http://ygro-pyr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters