Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ, ΣΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΕ ΑΠΟΛΗΣΜΟΝΗΣΑΜΕ

Την ώρα, που του κόσμου οι οικονομικοί και κυρίως οι εχθρικοί βρικόλακες έχουν πέσει επάνω στο λαβωμένο σώμα της πατρίδος μας και το ξεσκίζουν, μοιράζοντας τα ιμάτια της, την ώρα αυτή εμείς ασχολιόμαστε ημέρα και νύκτα με το τσίρκο που λέγεται πολιτική ζωή, γεμίζοντας συγχρόνως πλατείες και δρόμους, μόνο και μόνο για να μην χάσουμε τους παχυλούς μισθούς, τις ζημιογόνες ΔΕΚΟ, τις ανύπαρκτες δημοτικές και κρατικές επιχειρήσεις, τα.....
εκατομμύρια των δημοσίων υπαλλήλων, τα χιλιάδες επιδόματα ανύπαρκτης αιτιολόγησης, το δικαίωμα στα αυθαίρετα, το δικαίωμα στην αυθαιρεσία και το μεγάλο δικαίωμα στην φοροδιαφυγή και στην διαπλοκοσαπίλα.

Την ώρα που η Τουρκία, έχει διαγράψει επίσημα την χώρα μας από τον χάρτη και ζητάει όλο και περισσότερα, τρομοκρατώντας ζωντανούς και νεκρούς αυτής της χώρας, την ώρα αυτή εμείς κατεβάζουμε τα εσωτερικά ενδύματα μας, περιμένοντας τον τελικό βιασμό από αυτούς τους εγκληματίες, οσάν να πρόκειται τελικά για λύτρωση και όχι για τιμωρία.

Την ώρα που οι αλβανοί, κατακτούν οικονομικά σχεδόν ολόκληρη την χώρα και απειλούν νυχθημερόν επίσημα και ανεπίσημα, εντός και εκτός αυτής, την κατάληψη της ηπείρου και όχι μόνο, εμείς την ίδια ώρα τους χαρίζουμε εργασία, ασφάλεια, περίθαλψη, παιδεία και τους προσφέρουμε εκατοντάδες δικαιώματα, τέτοια που ούτε στο όνειρο του δεν θα έβλεπε πολίτης αυτής της χώρας.

Την ώρα που οι σκοπιανοί, ντροπιάζουν, λοιδορούν, απαξιώνουν, εξευτελίζουν, ταπεινώνουν και λεηλατούν την πατρίδα μας, παίρνοντας με το έτσι θέλω την ιστορία μας, τα σύμβολα μας, την γλώσσα μας, την ύπαρξη και την αξιοπρέπεια μας, την ώρα αυτή εμείς τους αφήνουμε ανενόχλητους να κάνουν ότι θέλουν εντός και εκτός της χώρας τους, να περνάνε τα σύνορα μας με ταμπέλες ΜΚ, να έχουν διπλωματικές και εμπορικές σχέσεις μαζί μας και τέλος, τους συμπεριφερόμαστε οσάν ιδιοκτήτες αυτού του τόπου και όχι σαν δηλωμένους εχθρούς.

Την ώρα, που τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών και οι παρανομίες και εγκληματικότητες αυτών ματώνουν και μετατρέπουν την χώρα μας από κοιτίδα του πολιτισμού και του φωτός σε κέντρο υποδοχής και κατοίκησης φανατικών και εγκληματικών στοιχείων, την ώρα αυτή, εμείς τους παρέχουμε καταλύματα, περίθαλψη, χρήματα, τροφή και πράττουμε ότι μας ζητήσουν, υπό το βάρος της οποιασδήποτε απειλής, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι, αυτό θα σημάνει σε λίγα χρόνια το τέλος της ύπαρξης του δικού μας έθνους.

Την ώρα που οι παγκόσμιοι τοκογλύφοι, προσφέρουν απλόχερα τα δισεκατομμύρια των ευρώ και των δολαρίων, ξέροντας ότι, κάποια στιγμή θα φτάσουν στο τελικό τους σχέδιο, που δεν είναι άλλο από την άνευ και χωρίς όρους παράδοση της χώρας με ότι πλούτο κατέχει αυτή, την ώρα αυτή εμείς ζητάμε και άλλα δανεικά, για να συνεχίσουμε την πλασματική μας ζωή στις ταβέρνες και στις καφετέριες, περιμένοντας εκεί τον σωματικό και πνευματικό μας θάνατο.

Την ώρα που φίλοι και εχθροί, γνωρίζουν ότι η χώρα μας έχει αμύθητο πλούτο και κάνουν τα πάντα για να τον αποκτήσουν, την ώρα αυτή, εμείς κάνουμε τα πάντα για να τον αρνηθούμε και να τον ξεπουλήσουμε.

Είναι γνώριμο της φυλής μας να θεραπεύουμε και όχι να προλαμβάνουμε, δηλαδή, πρώτα χάνουμε πατρίδες και μετά τις αναζητάμε, πρώτα χάνουμε δικαιώματα και μετά τα απαιτούμε, πρώτα γκρεμίζουμε και μετά ξαναχτίζουμε, πρώτα καίμε και μετά αναδασώνουμε, πρώτα σκορπάμε και μετά κάνουμε υπολογισμούς και τέλος, πρώτα αδιαφορούμε για όλα και μετά ενδιαφερόμαστε για τα πάντα.

Προς όλους τους αγανακτισμένους, επαναστατημένους και εξαγριωμένους πολίτες αυτής της χώρας, απευθύνω ένα μήνυμα, κάνετε πολύ καλά και άριστα που είσαστε στις πλατείες και στους δρόμους και σας συγχαίρω και σας θαυμάζω γι αυτό, αλλά θέλω να σας πω ότι, τα μεγαλύτερα προβλήματα αυτού του τόπου και αυτού του έθνους αδέλφια δεν είναι τα οικονομικά, αλλά τα εθνικά, διότι λαός χωρίς χρήματα ζει, χωρίς πατρίδα ποτέ.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ 
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/06/blog-post_9222.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters