Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΩΣ...ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ:ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΟΛΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕNΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΒΔΟΜΑΔΕΣ!

Έρχονται οι νέοι "σωτήρες" Μολυβιάτης ή Μαρκεζίνης!
Σήμερα είναι η μέρα της επιβεβαίωσης των τρελών,γραφικών,πρακτόρων,κινδυνολόγων,συνωμοσιολόγων και άλλα πολλά...κοσμητικά επίθετα που μας έδωσαν οι "πατριώτες",εδώ και τόσες μέρες που ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ αυτά που γίνονται τώρα!

Όχι,δεν είμαστε προφήτες,απλά διαβάζουμε στοιχειωδώς την πολιτική κατάσταση με ρεαλισμό,πέρα από συναισθηματισμούς και παρορμήσεις.Γράφαμε συγκεκριμένα,στις 26 Μαίου:

...Επιστρατεύεται ο...καλός μας ο Πρωθυπουργός και λέει πως "άκουσα την οργή σας,γι'αυτό προκηρύσσω Εκλογές"!

Και να τα Μμε λιβάνισμα για τα "αντανακλαστικά" του...μεγάλου πολιτικού,να και εκθείασμα για τον "αγωνιζόμενο λαό"!

Η ΟΥΣΙΑ;ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ!

Το καθεστώς όχι μόνο δεν αποδυναμώθηκε,αλλά αντίθετα ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΩΣ...ΦΙΛΟΛΑΙΚΟ!!!


Επίσης,στις 7 Ιουνίου:
 
Κι αν το σενάριο των Εκλογών απομακρύνεται,υπάρχουν το Δημοψήφισμα,η "διόρθωση" του Μεσοπρόθεσμου,ακόμα και ο ανασχηματισμός με τεχνοκράτες και ακαδημαικούς για να εξυπηρετήσουν την πασοκική προπαγάνδα!


Τέλος,μόλις χτες (!!!) γράψαμε τα ακόλουθα,με αφορμή την "προτροπή" της Άννας Διαμαντοπούλου για νέα κυβέρνηση με νέα πρόσωπα:

Σιγά-σιγά το κουβάρι αρχίζει να ξετυλίγεται:Μετά τις παραιτήσεις του ξαδέρφου της Μιμής και άλλων συναδέλφων του Πασόκων,ο Τζέφρυ έχει τις εξής επιλογές:

-Να προχωρήσει στην ψήφιση του Μεσοπροθέσμου,υπολογίζοντας στη στήριξη των ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΩΝ (Καρατζαφέρης,Ντόρα,Κουβέλης).
-Να προκηρύξει Εκλογές.
-Να αλλάξει δραματικά τη σύσταση της Κυβέρνησης,βάζοντας ακαδημαικούς,τεχνοκράτες και εξωκοινοβουλευτικούς σε καίρια πόστα.

Κατά τη γνώμη μας,το τελευταίο σενάριο είναι και το επικρατέστερο.

Έτσι,θα φανεί ότι ο Γιωργάκης "άκουσε τις πλατείες" και άλλαξε πολιτική!


Τσάμπα λιβανίζουν τα Μμε εδώ και 20 μέρες το "κίνημα";


Δεν χρειάζεται να συνεχίσουμε:Θεωρούμε πως ο καθένας κρίνεται από τα γραπτά του,ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ.

Προσέξτε τώρα πως το πλασάρουν τα Μέσα της διαπλοκής:Ότι τάχα ο Τζέφρυ...θυσιάζεται για το καλό της Πατρίδας,δηλώνοντας πως δεν τον ενδιαφέρει η Πρωθυπουργία!

Τι μας θυμίζει αυτό;

Α ναι...το περσινό "σλόγκαν",που ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΣΑ πλάσαραν:Δηλαδή να αποδεχτούμε το Μνημόνιο...υπέρ Πατρίδος!!!

Ανακεφαλαιώνουμε:Ο Γιωργάκης,γνωρίζοντας πως θα έχει την τύχη του Σημίτη,έψαχνε εναγωνίως διέξοδο από την πολιτική ζωή της χώρας.

Έτσι,έδωσε το σύνθημα στα δικά του Μμε (δηλαδή ΟΛΑ) και στη δική του κομματική νεολαία (ΠΑΣΠ) να οργανώσουν συγκεντρώσεις "αγανακτισμένων",για να...εκφραστεί ο λαός!

Βλέπετε,είναι πάντα προτιμότερη η μούτζα από το μαύρισμα στην κάλπη...

Επί 3 εβδομάδες,τα Μμε πρόβαλαν εξοργιστικά την "επανάσταση",ενώ έγινε και το πρωτοφανές,να προτρέπουν τον κόσμο να συμμετέχει στον αποκλεισμό της Βουλής!!!

Ποιοι;Εκείνοι που μόλις κάποιοι μη "αγανακτισμένοι" έβριζαν οποιονδήποτε πολιτικό,χαρακτηρίζονταν ως "φασίστες" ή κομμουνιστές!

Βλέποντας λοιπόν ο Τζέφρυ πως έχει δημιουργηθεί το κατάλληλο κλίμα ξεσηκωμού που επιθυμούσε,αφήνει την εξουσία,προσκομίζοντας τα εξής οφέλη:

-Φεύγει ΣΑΝ ΚΥΡΙΟΣ και ως...εθνομάρτυρας!
-Το κόμμα του "καθαρίζεται",μέχρι να έρθει κανένας...Βενιζέλος ως νέος "σοσιαλιστής ηγέτης"!
-Πάει επιτέλους στην αγαπημένη του παγκόσμια διακυβέρνηση,συγνώμη τον ΟΗΕ!

Αυτή είναι η πραγματικότητα!

Και την αφιερώνουμε σε όσους μας έβριζαν και μας βρίζουν,επειδή την "ψυλλιαστήκαμε" νωρίς:
ΣΕ ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΤΕ "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ"...ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΚΡΑΤΑΓΑΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙEΣ! 

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters