Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2011

«Βροχή» επιστολών στο Μαξίμου κατά του «τσάρου» - Ντ. Βρεττός: «Nα παραιτηθεί η κυβέρνηση»

Η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ αποδεικνύεται σε μείζον πρόβλημα για την Κυβέρνηση και την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου. Στο Μέγαρο Μαξίμου, σύμφωνα με πληροφορίες του Newpost.gr, έχουν φτάσει περισσότερες από 15 επιστολές βουλευτών του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι εκφράζουν τη διαμαρτυρία τους, σε διαφορετικούς- ο καθένας- τόνους. Κοινός τόπος όμως των επιστολών είναι ότι η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και ο Πρωθυπουργός θα πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλία, με ανασχηματισμό της κυβέρνησης και απομάκρυνση του κ. Γ. Παπακωνσταντίνου από το υπουργείο Οικονομικών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι βουλευτές επέλεξαν να απευθυνθούν στον Γ. Παπανδρέου κατά μόνας και όχι με κοινή επιστολή, όχι γιατί οι απόψεις τους διαφέρουν παρασάγγας, αλλά γιατί δεν θέλησαν να δημιουργήσουν την εντύπωση της ομαδοποίησης.

Με επιστολή του, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ντίνος Βρεττός, ζήτησε να παραιτηθεί η κυβέρνηση και να αντικατασταθούν όλοι οι υπουργοί, με ευρύ ανασχηματισμό. Ζήτησε έξοδο του υπουργού... 
Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου και μια κυβέρνηση με πρόσωπα κοινής αποδοχής, εκφράζοντας την ελπίδα για δημιουργία οικουμενικής κυβέρνησης.

Δεν είναι τυχαία το γεγονός ότι μια μόλις ημέρα μετά την ανεξαρτητοποιίηση του Γ. Λιάνη και την δημόσια δήλωση του Αλ. Αθανασιάδη ότι δεν θα ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο, ο Π. Κουρουμπλής, στους διαδρόμους της Βουλής, δήλωνε ότι δεν έχει πεισθεί ότι πρέπει να το υπερψηφίσει . Και αυτό, λίγη ώρα πριν την προγραμματισμένη συνεδρίαση του ΚΤΕ Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ.
Από newpost
 
http://greki-gr.blogspot.com/2011/06/n.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΣ;;; ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 600 ΔΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters