Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

«Βροχή» επιστολών στο Μαξίμου κατά του «τσάρου» - Ντ. Βρεττός: «Nα παραιτηθεί η κυβέρνηση»

Η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ αποδεικνύεται σε μείζον πρόβλημα για την Κυβέρνηση και την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου. Στο Μέγαρο Μαξίμου, σύμφωνα με πληροφορίες του Newpost.gr, έχουν φτάσει περισσότερες από 15 επιστολές βουλευτών του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι εκφράζουν τη διαμαρτυρία τους, σε διαφορετικούς- ο καθένας- τόνους. Κοινός τόπος όμως των επιστολών είναι ότι η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και ο Πρωθυπουργός θα πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλία, με ανασχηματισμό της κυβέρνησης και απομάκρυνση του κ. Γ. Παπακωνσταντίνου από το υπουργείο Οικονομικών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι βουλευτές επέλεξαν να απευθυνθούν στον Γ. Παπανδρέου κατά μόνας και όχι με κοινή επιστολή, όχι γιατί οι απόψεις τους διαφέρουν παρασάγγας, αλλά γιατί δεν θέλησαν να δημιουργήσουν την εντύπωση της ομαδοποίησης.

Με επιστολή του, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ντίνος Βρεττός, ζήτησε να παραιτηθεί η κυβέρνηση και να αντικατασταθούν όλοι οι υπουργοί, με ευρύ ανασχηματισμό. Ζήτησε έξοδο του υπουργού... 
Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου και μια κυβέρνηση με πρόσωπα κοινής αποδοχής, εκφράζοντας την ελπίδα για δημιουργία οικουμενικής κυβέρνησης.

Δεν είναι τυχαία το γεγονός ότι μια μόλις ημέρα μετά την ανεξαρτητοποιίηση του Γ. Λιάνη και την δημόσια δήλωση του Αλ. Αθανασιάδη ότι δεν θα ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο, ο Π. Κουρουμπλής, στους διαδρόμους της Βουλής, δήλωνε ότι δεν έχει πεισθεί ότι πρέπει να το υπερψηφίσει . Και αυτό, λίγη ώρα πριν την προγραμματισμένη συνεδρίαση του ΚΤΕ Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ.
Από newpost
 
http://greki-gr.blogspot.com/2011/06/n.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters