Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΣΕ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ .

Εμείς οι έλληνες πολίτες που υπογράφουμε την παρούσα, προειδοποιούμε / καλούμε εσάς τους βουλευτές της ελληνικής βουλής να μην προχωρήσετε στην ψήφιση του λεγόμενου μεσοπρόθεσμου προγράμματος (ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΝΟ 2 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ) που έχουν συμφωνήσει οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι με τους ξένους δυνάστες – εκπροσώπους των διεθνών τοκογλύφων...
δανειστών, που αφού σας εκβίασαν εν ονόματι της λήψης επαχθούς και απεχθούς ενυπόθηκου δανείου για την εξόφληση προηγουμένων δανειακών υποχρεώσεων του κράτους, να ψηφίσετε με συνοπτικές διαδικασίες τις κατάπτυστες συμβάσεις τους, υποθήκευσαν όλα τα περιουσιακά στοιχεία της χώρας, απαγόρευσαν τις εναλλακτικές πηγές δανεισμού, υπονομεύουν το μέλλον του ελληνικού λαού, με τις εξοντωτικές περικοπές μισθών, συντάξεων, επιδομάτων, θέσεων εργασίας και λοιπών κοινωνικών παροχών και υπηρεσιών, οδηγώντας παράλληλα την οικονομία σε μια άνευ προηγουμένου εξωτερική εξάρτηση, ύφεση και αποσύνθεση. Τα ψεύτικα λόγια δεν μπορούν να κρύψουν τη ζοφερή αυτή πραγματικότητα.

Γνωρίζετε εξ άλλου από τη διεθνή εμπειρία, αλλά και από τις πολλές πλέον επισημάνσεις πνευματικών ανθρώπων, έγκριτων επιστημόνων, οικονομολόγων, νομικών, συνταγματολόγων, διεθνολόγων ότι στη χώρα μας υπάρχει εναλλακτική επιλογή, η οποία δεν καταδικάζει την ελληνική κοινωνία στην αποσύνθεση. Αυτή συνίσταται στην αμφισβήτηση και άρνηση της πληρωμής του χρέους - όπως έχει διαμορφωθεί σήμερα - διότι το μεγαλύτερο μέρος του είναι και μπορεί να αποδειχθεί μη νόμιμο, εφόσον πέραν της διασπάθισης των χρημάτων αυτών σε υπέρμετρες και υπερτιμολογημένες στρατιωτικές δαπάνες και λοιπούς εξοπλισμούς, δυσβάστακτους τόκους, φορολογικές απαλλαγές των υποκαταστημάτων πολυεθνικών επιχειρήσεων στη χώρα μας και πληθώρας άλλων σπαταλών, για την οποία την κύρια ευθύνη έχουν οι δανειστές τοκογλύφοι, οι οποίοι δια στόματος των επισήμων πολιτικών εκπροσώπων τους έχουν ομολογήσει ότι από καιρό γνώριζαν την κατάσταση, άρα όπως αποδεικνύεται, πέραν πάσης αμφιβολίας, σκοπίμως μας οδήγησαν μέχρις εδώ. Επομένως, παρόλο που για την εν λόγω κατάσταση την ηθική αυτουργία έχουν οι δανειστές-τοκογλύφοι, η ευθύνη για την έμπρακτη υλοποίησή της βαραίνει αποκλειστικά εσάς, διότι δίχως τη δική σας αδιαφορία να υπηρετήσετε με όλες σας τις δυνάμεις το ιερό αξίωμα που σας ανατέθηκε από τον ελληνικό λαό και να τον υπερασπίσετε μέχρις εσχάτων, η κατάσταση αυτή θα μπορούσε να αποτραπεί· συνεπώς σας θέτει υπόλογους απέναντι στο νόμο.

Τώρα λοιπόν σε εφαρμογή και εξειδίκευση των απαιτήσεών τους, σας καλούν να ψηφίσετε νέα επαχθή μέτρα, ολοκληρωτικής λεηλασίας του εθνικού πλούτου - που αφορούν κυρίως τις εναπομένουσες δημόσιες επιχειρήσεις, την παροχή κοινωνικών αγαθών, τις υποδομές της χώρας - και νέο φαύλο κύκλο ατέρμονων περικοπών των εισοδημάτων της συντριπτικής πλειονότητας του ελληνικού λαού - με το κύριο βάρος στις πλάτες των πλέον αδύναμων - ώστε να επέλθει η απόλυτη εξαθλίωση και συντριβή του, η διάλυση του κράτους, της κοινωνίας και των οικονομικών δομών και κατάλυσης κάθε έννοιας δημοκρατίας, προς όφελος αποκλειστικά μιας δράκας διεθνών και εγχωρίων άνομων συμφερόντων, αρπαγής και λεηλασίας.
Έχετε γνώση πως μετά από όλα αυτά θα σας παραπέμψουμε για εσχάτη προδοσία διότι έχετε παραβεί τον υπέρτατο νόμο που αποτελεί το Σύνταγμα, αλλά και το διεθνές δίκαιο που έχει δημιουργηθεί για την προστασία των λαών έναντι των διεθνών τοκογλύφων, αφού επιλέγετε να μας οδηγήσετε στον όλεθρο για την ολοσχερή ικανοποίηση των υπέρογκων απαιτήσεων των δανειστών - τοκογλύφων, δημιουργώντας πρωτοφανές διεθνές νομικό προηγούμενο. Θα είστε απολύτως υπεύθυνοι γι’ αυτήν σας την πράξη και υπόλογοι απέναντι στο νόμο εφόσον με την ενδεχόμενη θετική σας ψήφο σε τέτοια μέτρα θα βάλετε την ταφόπλακα στην ιστορία ενός κράτους που ξεκίνησε πριν 190 χρόνια με τις τεράστιες θυσίες των προγόνων μας για να αποτινάξουν την σκλαβιά και να μας οδηγήσουν στην ελευθερία.

http://www.gopetition.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters