Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2011

Τρομαγμένα ανθρωπάρια - επικίνδυνοι «υπουργοί» - τρομοκράτες του λαού

Πόσο χοντρόπετσοι είναι οι κυβερνητικοί βουλευτές και Υπουργοί; Δεν έχουν λίγο φιλότιμο; Λίγο τσίπα βρε αδερφέ.

Αυτή η κυβέρνηση και αυτό το κοινοβούλιο έχει πλέον καταλύσει τη Δημοκρατία και το Σύνταγμα. Δεν δικαιούνται να ψηφίσουν κανένα νομοσχέδιο, ούτε διαδικαστικού χαρακτήρα. Δεν δικαιούνται να υπογράψουν καμία Υπουργική απόφαση ούτε για αγορά χαρτιών υγείας. Δεν έχουν λαϊκή εντολή, δεν έχουν λαϊκή στήριξη, δεν έχουν λαϊκή νομιμοποίηση. Πλέον ότι κάνουν είναι παράνομο και... 
ποινικώς επιλήψιμο.

Δεν μπορούν διορισμένα ανθρωπάρια να μας το παίζουν Υπουργοί και να ξεπουλάνε τις ελπίδες, τις ζωές και την ψυχή των πολιτών.

Είκοσι μήνες τώρα προσέφερε τις καλύτερες υπηρεσίες στους κερδοσκόπους. Ας προσφέρει και μια υπηρεσία ο Παπανδρέου στον τόπο και τη χώρα. Ας σηκωθεί να φύγει ειρηνικά, προκηρύσσοντας εκλογές ΤΩΡΑ. Και βέβαια ταυτόχρονα θα πρέπει να εκλεγεί και σώμα Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης το οποίο θα είναι ανεξάρτητο από την Βουλή, εκλεγμένο από το λαό και θα έχει μόνη και ουσιαστική αρμοδιότητα την δημιουργία νέου Συντάγματος το οποίο θα επικυρωθεί ή όχι, με δημοψήφισμα από τον Ελληνικό λαό.

Πολλές αστοχίες, ασχήμιες, και η ασυδοσία του πολιτικού προσωπικού προέρχεται από τις αναθεωρήσεις του Συντάγματος και την ατιμωρησία που αποφάσισαν οι ίδιοι οι πολιτικοί, για τους εαυτούς τους.

Εάν θέλουμε η χώρα να ξαναμπεί σε τροχιά κοινωνικών Αξιών και ανθρώπινων πολιτικών με ισονομία και ισοτιμία είναι κομβικό σημείο το νέο Σύνταγμα.

Και όχι δε φοβάται ο λαός ούτε τη χρεοκοπία ούτε τη δραχμή. Κανείς σώφρον πολίτης δεν πιστεύει ότι πρέπει να βγει η χώρα από το ευρώ και ούτε θέλει. Όμως η ΠΑΣΟΚική τρομοκρατία στο λαό με εκβιασμούς δε θα περάσει. Δεν ανεχόμαστε ούτε ανθύπατους, ούτε εκβιαστές, ούτε υπαλλήλους και ανθρωπάρια.

Γιώργο πρόσφερε κάτι στην πατρίδα. GO HOME και στη μητρική σου γλώσσα.

Προχθές το «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» δημοσίευσε ένα ρεπορτάζ για το σπίτι του Προέδρου της Βουλής στην Καστοριά το οποίο έχει παράνομα κτίσματα και παράνομη πισίνα.
Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα ο τρίτος τη τάξει πολιτικός της χώρας θα είχε παραιτηθεί και θα είχε «εξαφανιστεί» κιόλας από την πολιτική σκηνή του τόπου.

Όμως ο Πετσάλνικος επέλεξε να πάθει «πνευμονία». Αρρώστησε ο Πρόεδρος όλως τυχαίως μόλις δημοσιοποιήθηκαν τα παράνομα κτίσματα του σπιτιού του… Τι σύμπτωση… κάπως έτσι είχαν «τρακάρει» και ο Κεντέρης με τη Θάνου;;;

Και όχι μόνο αυτό αλλά κάλεσαν λέει και Αεροπλάνο της Πολεμικής Αεροπορίας! για να τον διακομίσουν σε Αθηναϊκό νοσοκομείο. Όπως ακριβώς γίνεται με κάθε πολίτη που νοσηλεύεται με πνευμονία σε περιφερειακό νοσοκομείο. Αν αυτό δεν είναι κατάχρηση εξουσίας τι είναι;

Σήμερα ημέρα πανελλαδικής απεργίας και παναττικής συγκέντρωσης όλων στο Σύνταγμα οι δημοσιογράφοι επέλεξαν να κάνουν απεργία ώστε να μην μεταδοθεί ρεπορτάζ και εικόνες στην υπόλοιπη Ελλάδα από τη μεγαλειώδη συγκέντρωση των πολιτών. Βλέπετε τα παπαγαλάκια προσπαθούν με νύχια και με δόντια να στηρίξουν την κυβέρνηση ως καλοί υπάλληλοι.

Και επειδή κάποιοι μεγαλοδημοσιογράφοι μας το παίζουν και θιγμένοι από τις αποφάσεις των σωματείων τους αναρωτιέμαι γιατί δεν έκαναν προσφυγή και ασφαλιστικά μέτρα, για ακύρωση της απεργίας λόγω Εθνικού Συμφέροντος;;;

Αλλά φαίνεται ότι τα μυστικά κονδύλια καλά κρατούν σε συνδυασμό με τους κυβερνητικούς εκβιασμούς…

Πλέον τη λύση θα τη δώσει ο λαός. Ειρηνικά…

Tου Στάθη Διομήδη από newstoday , μοντάζ Γρέκι
 
http://greki-gr.blogspot.com/2011/06/blog-post_2353.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΣ;;; ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 600 ΔΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters