Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Tον έπαιρναν τηλέφωνο από Ελλάδα ενώ αυτός "έπαιρνε" την καμαριέρα!

ImageΑναπάντητες τηλεφωνικές κλήσεις από την Ελλάδα, τα 45’ που φέρεται να βίαζε ή αποπειράτο να βιάσει την καμαριέρα στη σουίτα του στο «Sofitel» της Νέας Υόρκης είχε στο κινητό του τηλέφωνο ο Ντομινίκ Στρος-Καν! Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία της Νέας Υόρκης, στο κινητό του τηλέφωνο που ξέχασε στο δωμάτιό του φεύγοντας  και το οποίο αναλύεται από τους αστυνομικούς, είχε μία ή δύο αναπάντητες κλήσεις από την Ελλάδα.
Στη Ελλάδα των ώρα του συμβάντος ήταν περί τις 20.00 μ.μ. ενώ σύμφωνα με την καμαριέρα το σκηνικό έγινε μεταξύ 13 και 13.45 ώρα Νέας Υόρκης. Φαίνεται ότι κάποιος ή κάποιοι Έλληνες αξιωματούχοι (φαίνονται τα νούμερα) προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί του εν όψει της συνάντησης που είχε την επόμενη ημέρα το απόγευμα με την καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ προκειμένου να συζητήσουν την τελική λύση στο ελληνικό πρόβλημα (αναδιάρθωση χρέους, νέα δανειοδότηση κλπ).
Μάταια προσπαθούσαν να βρουν στο τηλέφωνο τον Ντομινίκ ο οποίος ήταν πολύ … απασχολημένος με την καμαριέρα για να ασχοληθεί με το ελληνικό χρέος…
Βέβαια αυτό το γεγονός από μόνο του δεν ενοχοποιεί αναγκαστικά τον (πρώην) ισχυρό άνδρα του ΔΝΤ, αφού αν είναι αθώος κάλλιστα εκείνη την ώρα που τον καλούσαν από Ελλάδα θα μπορούσε π.χ. να έκανε μπάνιο, αλλά η σπουδή του να εγκαταλείψει το ξενοδοχείο και να ξεχάσει και το κινητό του είναι πολύ ύποπτη…
Πάντως στο Μαξίμου, έχουν πάθει … εγκεφαλικό από την περιέτεια του Ντομινίκ Στρος-Καν. Το deal για την είσοδο της χώρας στο ΔΝΤ και την απόκτηση του οικονομικού ελέγχου της από την τρόϊκα πολύ πριν την έλευση της νυν κυβέρνησης στην εξουσία, είχε γίνει προσωπικά μεταξύ του διευθυντή του ΔΝΤ και του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, όπως αποδείχθηκε από τα ίδια τα λεγόμενα του Στρος-Καν.
Τι περιείχε αυτή η συμφωνία ίσως δεν θα μάθουμε, αλλά το γεγονός ότι αυτή την στιγμή έχει εξουδετερωθεί σε προσωπικό επίπεδο ο εγγυητής της, μόνο άσχημα μαντάτα μπορεί να σημαίνει για την Ελλάδα, αφού έχει μπει σε έναν κυκεώνα χωρίς τις ελάχιστες εγγυήσεις…

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters