Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Επικίνδυνη η κυβέρνηση για την Ελλάδα, πλήρης εμπαιγμός στην οικονομία και στην λαθρομετανάστευση

Λαθρομετανάστης σύλληψη

Επικίνδυνη η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ για την Ελλάδα. Μετά τον εμπαιγμό με την οικονομία που από το "λεφτά υπάρχουν" πήγαμε αντισυνταγματικά στα δανεικά με εξευτελιστικούς όρους και εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας, και από το "δεν θα προσφύγουμε στο ΔΝΤ" είχανε κλείσει συμφωνία πριν τις εκλογές.



Στο θέμα της λαθρομετανάστευσης αφού τα τελευταία χρόνια δεν έβλεπε κανείς πολιτικός το πρόβλημα, ήρθε και ο λαθρονόμος για την ιθαγένεια με αποτέλεσμα να γίνει ο ελκυστικότερος προορισμός για όλους τους λαθρομετανάστες η Ελλάδα. Στην συνέχεια προσπαθούν με μέτρα αστυνόμευσης να περιορίσουν την εγκληματικότητα.


Αν δεν εξαλειφθεί ο μεγάλος αριθμός των λαθρομεταναστών θα πρέπει να έχουν χιλιάδες αστυνομικούς στο κέντρο και να φυλάσσεται κάθε τετράγωνο. Δεν μας λένε όμως αν μεγαλώσει ο αριθμός των λαθρομεταναστών και επεκταθεί (ήδη έχει φθάσει) η εγκληματικότητα και στα προάστια τι θα γίνει; Δυστυχώς πρέπει να καταλάβουν και ιδιαίτερα ο κ. Καμίνης ότι η Αθήνα είναι ένα καμίνι που βράζει...

  • Aristotelis's blog









  • http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Next previous home

    Αναζήτηση στο ιστολόγιο

    -------\ KRYON IN HELLENIC /-------

    -------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
    Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

    ------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

    ------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
    Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

    Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

    free counters