Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Γιώργο, εάν τολμάς, ΔΙΑΓΡΑΨΕ τον Στρος Καν από τη Σοσιαλιστική Διεθνή!

Γιώργο, εάν τολμάς, ΔΙΕΓΡΑΨΕ τον Στρος Καν από τη Σοσιαλιστική Διεθνή!

Αυτό είναι το κατηγορητήριο της εισαγγελίας Νέας Υόρκης εις βάρος του Στρος Καν. Το αποκάλυψε το ομογενειακό site ΚΑΛΑΜΙ. Δείτε το ή αν θέλετε κάντε το και κορνίζα! Ίσως καλύτερα και αφίσα! Επίσης, μπορείτε πάντα, αφού το τυπώσετε, να το ταχυδρομήσετε στο Μέγαρο Μαξίμου (αν και εκεί προτιμούν τα email). Εκεί, στο Μέγαρο Μαξίμου, κατοικεί ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, ο οποίος πέρα από πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είναι και πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς. Τώρα λοιπόν ήρθε η ώρα να μας αποδείξει πόσο Πρόεδρος της Διεθνούς είναι κάνοντας το… αδιανόητο (για εκείνον), το αυτονόητο για κάθε συνεπή σοσιαλιστή: να διαγράψει από τη Σοσιαλιστική Διεθνή τον Στρος Καν!

Τι λες Γιώργο; Τολμάς να τον διαγράψεις; (Και μην μας πεις ότι θα περιμένεις το αποτέλεσμα της δίκης. Στην περίπτωση του Άκη Τσοχατζόπουλου τον διέγραψες «προαιρετικά»! Εδώ; Που είναι και παγκόσμια η ξεφτίλα;)










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters