Δευτέρα, 16 Μαΐου 2011

ΓΕΛΟΙΩΔΕΣΤΑΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ! ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!

Δέσμη γελοίων μέτρων παίρνει η κυβέρνηση αυτή τη στιγμή και κοροϊδεύει προκλητικά τους απροστάτευτους κατοίκους του κέντρου, όπως φοροαπαλλαγές και κίνητρα για την αγορά  ακινήτων και μεταστέγαση οικογενειών στα γκέτος της Αθήνας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πραγματικά απίστευτα πράγματα από παντελώς ανίκανους, άχρηστους και επικίνδυνους πολιτικάντηδες.


Φανταστείτε με τι γελοία κυβέρνηση έχουμε να κάνουμε αφού το μόνο μέτρο που δίνει λύση είναι Η ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΚΑΙ Η ΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΛΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ, ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΑΠΟ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ! Ακόμα και εάν η αστυνόμευση ενισχυθεί στο κέντρο, το πολύ πολύ οι λάθρο να "μεταναστεύσουν" στις γύρω περιοχές του κέντρου και το πρόβλημα να συνεχιστεί σε ευρύτερες περιοχές.


Μη ξεχνάτε ότι ο Καστανίδης, αυτός ο ανεπανάληπτος και απίστευτος σαρδανάπαλος υπουργός Δικαιοσύνης, έχει φέρει Νόμο με τον οποίον προβλέπεται πως κανείς δεν προφυλακίζεται εάν δεν έχει στην πλάτη του αμετάκλητη ποινική καταδίκη που σημαίνει πως ένας κλέφτης και 500σπίτια και αυτοκίνητα να ξαφρίσει, και 1000 αλυσίδες και πορτοφόλια να αρπάξει, εάν δεν έχει προηγούμενη καταδίκη αμετάκλητη η οποία για να βγει θα περάσουν και 10 χρόνια, δεν προφυλακίζεται αλλά αφήνεται και πάλι ελεύθερος να συνεχίζει το "έργο" του με άλλο όνομα και χωρίς ποτέ να εμφανιστεί στην ορισμένη δικάσιμο!!!!! Ναι έτσι ακριβώς όπως το διαβάζετε κυρίες και κύριοι. Ζούμε σε μία χώρα απόλυτης σχιζοφρένειας και γελοιότητας.


Αυτή η κυβέρνηση είναι άκρως επικίνδυνη και πρέπει άμεσα να πέσει με τον οποιονδήποτε τρόπο και μέσο για να σωθούμε. 
 
http://ygro-pyr.blogspot.com/2011/05/blog-post_2873.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters