Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

ΓΕΛΟΙΩΔΕΣΤΑΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ! ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!

Δέσμη γελοίων μέτρων παίρνει η κυβέρνηση αυτή τη στιγμή και κοροϊδεύει προκλητικά τους απροστάτευτους κατοίκους του κέντρου, όπως φοροαπαλλαγές και κίνητρα για την αγορά  ακινήτων και μεταστέγαση οικογενειών στα γκέτος της Αθήνας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πραγματικά απίστευτα πράγματα από παντελώς ανίκανους, άχρηστους και επικίνδυνους πολιτικάντηδες.


Φανταστείτε με τι γελοία κυβέρνηση έχουμε να κάνουμε αφού το μόνο μέτρο που δίνει λύση είναι Η ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΚΑΙ Η ΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΛΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ, ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΑΠΟ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ! Ακόμα και εάν η αστυνόμευση ενισχυθεί στο κέντρο, το πολύ πολύ οι λάθρο να "μεταναστεύσουν" στις γύρω περιοχές του κέντρου και το πρόβλημα να συνεχιστεί σε ευρύτερες περιοχές.


Μη ξεχνάτε ότι ο Καστανίδης, αυτός ο ανεπανάληπτος και απίστευτος σαρδανάπαλος υπουργός Δικαιοσύνης, έχει φέρει Νόμο με τον οποίον προβλέπεται πως κανείς δεν προφυλακίζεται εάν δεν έχει στην πλάτη του αμετάκλητη ποινική καταδίκη που σημαίνει πως ένας κλέφτης και 500σπίτια και αυτοκίνητα να ξαφρίσει, και 1000 αλυσίδες και πορτοφόλια να αρπάξει, εάν δεν έχει προηγούμενη καταδίκη αμετάκλητη η οποία για να βγει θα περάσουν και 10 χρόνια, δεν προφυλακίζεται αλλά αφήνεται και πάλι ελεύθερος να συνεχίζει το "έργο" του με άλλο όνομα και χωρίς ποτέ να εμφανιστεί στην ορισμένη δικάσιμο!!!!! Ναι έτσι ακριβώς όπως το διαβάζετε κυρίες και κύριοι. Ζούμε σε μία χώρα απόλυτης σχιζοφρένειας και γελοιότητας.


Αυτή η κυβέρνηση είναι άκρως επικίνδυνη και πρέπει άμεσα να πέσει με τον οποιονδήποτε τρόπο και μέσο για να σωθούμε. 
 
http://ygro-pyr.blogspot.com/2011/05/blog-post_2873.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters