Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Παμπούκης: Μια ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ νέου τύπου ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ με την Ελλάδα παρούσα

Αφού έδωσε το σύνθημα ο Yorgo ,μιλώντας για την ανάγκη δημιουργίας ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ για πρώτη φορά μέσα στην Ελληνική βουλή (Δες παρακάτω), σειρά πήραν οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ.

Στις  (25/3/2011) ο Χάρης Παμπούκης δήλωσε:
"Το Συμβούλιο της 25ης Μαρτίου, το οποίο άλλωστε γίνεται σε μία συμβολική ημερομηνία, εορτή απελευθέρωσης, αναμένεται να......
απελευθερώσει τις νέες δυνάμεις της Ευρώπης απέναντι στις αγορές και να περάσουμε από την οικονομική παγκοσμιοποίηση στην πολιτική ενοποίηση. Απαιτείται να οικοδομηθεί μία παγκόσμια νέου τύπου διακυβέρνηση και η Ελλάδα θα πρέπει να είναι παρούσα σε αυτό το νέο κόσμο".
O Παπανδρέου άρχισε να μιλάει για την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και μέσα στην βουλή.

Μέχρι τώρα όλες οι δηλώσεις του Παπανδρέου για την ανάγκη δημιουργίας Παγκόσμιας Διακυβέρνησης γίνονταν είτε όταν βρισκόταν σε διεθνή συνέδρια είτε όταν έδινε συνέντευξη σε ξένους δημοσιογράφους.

Ακολουθούν μερικές από αυτές τις δηλώσεις:
1) 06/10/2001
Ευκαιρία για μια παγκόσμια διακυβέρνηση είναι η συνεργασία κατά της τρομοκρατίας.
2) 17/11/2008 πανεπιστήμιο New School της Νέας Υόρκης.
Η παγκοσμιοποίηση πρέπει να είναι για τους ανθρώπους και από τους ανθρώπους. Χρειαζόμαστε δημοκρατική αλλαγή, για μια δημοκρατική παγκόσμια διακυβέρνηση.

3) 19/12/2009 Κοπεγχάγη
Δεν είναι μικρό πράγμα να συμφωνήσουμε σε παγκόσμιο επίπεδο. Τη στιγμή αυτή παρατηρούμε την παγκόσμια διακυβέρνηση εν τη γενέσει της.


4) 16/3/2010 Ουγγαρία Πανεπιστήμιο Corvinius
Η κρίση δεν είναι μόνο εθνική αλλά της παγκόσμιας διακυβέρνησης.


5) 28/4/2010 συνέδριο του Economist
Χρειαζόμαστε παγκόσμια διακυβέρνηση, παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση και την χρειαζόμαστε γρήγορα."

6) 16/9/2010 Βρυξέλλες
«Στόχος της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα πρέπει να είναι η διαμόρφωση συστήματος παγκόσμιας διακυβέρνησης».

7) 19/9/2010
«Η Ελλάδα πάντα είναι και παραμένει ισχυρός υποστηρικτής όχι μόνο του Διεθνούς Δικαίου αλλά και των θεσμών όπως ο ΟΗΕ, υποστηρικτής του ρόλου του ΟΗΕ στην παγκόσμια διακυβέρνηση».

8) 5/10/2010 Βρυξέλλες
...γίνονται προτάσεις που συζητούνται πια σοβαρά από όλους, ως αναγκαία πια διαμόρφωση μιας παγκόσμιας προσέγγισης και διακυβέρνησης για τα μεγάλα θέματα της ανθρωπότητας και του πλανήτη μας.»

9) 27/1/2011 ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ CNBC''Οφείλουμε να καθίσουμε όλοι μαζί γύρω από το ίδιο τραπέζι. Και αυτό είναι ένα από τα μεγάλα ζητήματα που θέτουμε τώρα στο Νταβός, δηλαδή το ζήτημα της διακυβέρνησης, ώστε να εξετάσουμε τις δομές της παγκόσμιας διακυβέρνησης.


Πριν λίγες μέρες (15/3/2011) έκανε ένα βήμα παραπέρα. Μίλησε για την Παγκόσμια Διακυβέρνηση στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ.Όλοι το θεώρησαν πολύ φυσικό γιατί κανείς από τους βουλευτές δεν τον ρώτησε :

"κ.Παπανδρέου ,επειδή στην Ιδρυτική Διακήρυξη του κόμματος έχουμε μιλήσει μόνο για Εθνική Ανεξαρτησία δεν μας εξηγείς τι είναι αυτή η Παγκόσμια Διακυβέρνηση που συνεχώς οραματίζεσαι να μπορούμε να εξηγήσουμε αν μας ρωτήσει κάποιος ψηφοφόρος."

http://katohika.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters