Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Ντεντέ: "Παπαριές λέει ο Πεταλωτής και το τρίτο το μακρύτερο θα πάρουν όλοι όσοι θέλουν να διασπάσουν σε τρία μέρη την μειονότητα"


Σε μία χειμαρρώδη, θρασύτατη και προκλητικότατη επίθεση προς τον κυβερνητικό εκπρόσωπο και συμπατριώτη του, Γιώργο Πεταλωτή, πέρασε ο γνωστός Ντεντέ, μουσουλμάνος δημοσιογράφος της Κομοτηνής, με αφορμή δηλώσεις που έγιναν σχετικά με την περιβόητη "ιδιωτική" επίσκεψη του Νταβούτογλου στην περιοχή της Θράκης.

Ο μοσχαναθρεμμένος δημοσιογράφος Αμντουλαχήμ Ντεντέ, δεν δίστασε να ανεβάσει πολύ ψηλά το δημοσιογραφικό του "επίπεδο", βάλλοντας κατά του κυρίου Πεταλωτή, στον οποίο μάλιστα δεν δίστασε να κάνει και μαθήματα... νομικής!!!

Ο περιβόητος για το σύνθημα "ψήφο σε τούρκο και όχι σε γκιαούρη" (το σχετικό βίντεο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο), χρησιμοποιώντας την μειονοτική τουρκόγλωσση εφημερίδα Τρακιανίν Σεσί, χαρακτήτισε ως "παπαριές" τα λεγόμενα του κυρίου Πεταλωτή, δίνοντάς του το στίγμα της μεταχείρισης που προβλέπεται να έχει στο μέλλον από τους μουσουλμάνους της Θράκης ο βουλευτής και ανώτατο στέλεχος της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου, κύριος Πεταλωτής, ο οποίος "πετάει ανοησίες", σύμφωνα με τη γνώμη του πολλά βαρύ Ντεντέ.

Τί έγραψε ο Αμντουλαχήμ Ντεντέ για τον Πεταλωτή
"Οι Μουσουλμάνοι συμπολίτες μας δεν έχουν ανάγκη αυτόκλητων συνηγόρων ή υπερασπιστών, είτε από το εξωτερικό, είτε μέσα από την Ελλάδα...
Λέω στον Πεταλωτή πως: Ο νομικός που έχει διατελέσει και πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κομοτηνής Γιώργος Πεταλωτής, έμαθε λάθος και με ελλείψεις τα νομικά.
Σε θέματα «ανθρωπίνων και μειονοτικών δικαιωμάτων» φυσικά και έχουν δικαίωμα να επεμβαίνουν οι κάθε είδους αυτόκλητοι συνήγοροι, είτε από το εσωτερικό είτε από το εξωτερικό ! Θα τον συμβούλευα να διαβάσει ξανά το «Διεθνές Δίκαιο» και να σταματήσει να πετάει ανοησίες!"


Ίσως, βέβαια, ο Αμντουλαχήμ Ντεντέ πρέπει να μάθει να διαβάζει δεύτερη φορά αυτά που γράφει (ή έστω να διαβάζει αυτά που του γράφουν), αφού ούτε λίγο ούτε πολύ ο ίδιος γίνεται αυτόκλητος συνήγορος του Νταβούτογλου, υποτιμώντας σαφέστατα τις ικανότητες του τούρκου υπουργού Εξωτερικών να απαντήσει σε οτιδήποτε τον αφορά. Και αφού, ο ίδιος ο Ντεντέ είναι τόσο καλός στα νομικά, ας μας πει για τα ανθρώπινα και τα πολιτικά δικαιώματα των Ελλήνων της κατεχόμενης Κύπρου, των Κούρδων, των Πομάκων και των Αλεβιτών της Τουρκίας.

Τί λέει σχετικά η Διεθνής Νομοθεσία;
Πόσα από αυτά τηρεί η "μητέρα πατρίδα" του κυρίου Ντεντέ;
Γιατί η Τουρκία του Νταβούτογλου συνεχίζει (μέχρι και τώρα) να βομβαρδίζει τους Κούρδους στο Βόρειο Ιράκ;
Με ποιό δικαίωμα η σύγχρονη Τουρκία καταπιέζει αφόρητα δικαιώματα πολιτών της;
Ατελείωτος ο κατάλογος των ερωτημάτων που θα μπορούσαμε να απευθύνουμε στον λαλίστατο "δημοσιογράφο", ο οποίος πρόσφατα είχε την χαρά να δει τον γιό του να προσλαμβάνεται (χωρίς διαγωνισμό και με απόφαση του Δ.Σ. της ΕΡΤ, πολιτικός προϊστάμενος της οποίας είναι ο κύριος Πεταλωτής) ως δημοσιογράφος στο Κρατικό Ραδιόφωνο της Κομοτηνής.

Φυσικά, δεν φιλοδοξούμε ούτε στο ελάχιστο να μετατραπούμε σε συνηγόρους του κυρίου Πεταλωτή, προς τον οποίο έχουμε να κάνουμε απλώς μία σύσταση: "Υπάρχουν και σκυλιά που δαγκώνουν το χέρι που τα ταΐζει"...

Ντεντέ προς Ευρυπίδη Στυλιανίδη: "99% είμαστε Τούρκοι και θα πάρετε το τρίτο το μακρύτερο αν τολμήσετε να μας χωρίσετε στα τρία"

Το κρεσέντο της προκλητικότητας του Ντεντέ, συνεχίστηκε στο ίδιο άρθρο και κατά του Ευρυπίδη Στυλιανίδη, πρώην υπουργού της Νέας Δημοκρατίας, προς τον οποίο ήταν περισσότερο επιθετικός από πότε.

"Ο διατελέσας ως υφυπουργός ΥΠΕΞ, υπουργός Εθνικής Παιδείας και υπουργός μεταφορών βουλευτής Ροδόπης της Ν.Δ. Ευριπίδης Στυλιανιδης, σχολιάζοντας την επίσκεψη Νταβούτογλου, πέταξε ανοησία λέγοντας «Υλοποιεί μια συγκεκριμένη πολιτική τουρκοποίησης της μουσουλμανικής μειονότητας».
Εγώ λοιπόν λέω στον Ευριπίδη ότι η Μουσουλμανική Μειονότητα αισθάνεται κατά 99% Τούρκικη και αυτό το εκφράζει σε κάθε ευκαιρία. Οπότε και σε αυτό το πλαίσιο ο Νταβούτογλου δεν έχει κανένα ντέρτι να τουρκοποιήσει την μουσουλμανική μειονότητα της Δυτικής Θράκης!
Αντίθετα αυτό το ντέρτι το έχετε εσείς που προσπαθείτε να χωρίσετε την μειονότητα σε τρία μέρη. Αλλά να μην έχετε καμία αμφιβολία πως θα «πετύχετε» να πάρετε από τα τρία το μακρύτερο!».


Μένοντας σταθερά σε χαρακτηρισμούς εντυπωσιασμού (φυσικά προς την Άγκυρα και τον πρόξενο της Κομοτηνής κ. Σαρνίτς), ο "διαμορφωτής" της μουσουλμανικής κοινής γνώμης της Θράκης, ξεπέρασε τα όρια και χυδαιολογώντας αποποιήθηκε ακόμη και την καταγωγή του, αφού όντας Πομάκος ο ίδιος δεν αναγνωρίζει την διαφορά μεταξύ Τούρκων και Πομάκων και εντάσσει τους προγόνους του στο τουρκικό φύλο... Φυσικά, δεν αποτελεί παραδοξότητα η άρνηση της καταγωγής του (βλέπετε πάντα ισχύει η ατάκα "είναι πολλά τα λεφτά Άρη..."), αλλά θα έπρεπε ίσως να απαντήσει γιατί ενώ ισχυρίζεται πως είναι Τούρκος, σε μία συνέντευξή του σε τηλεόραση των Σκοπίων ήταν απολύτως σαφής πως είναι Πομάκος και πως οι Πομάκοι συνδέονται με τους φίλους και αδερφούς Σκοπιανούς...;

Βέβαια, η απολυτότητα του Αμντουλαχήν Ντεντέ ξαφνιάζει, όταν αναφέρεται για το μέγεθος των μουσουλμάνων της Θράκης που ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ότι είναι Τούρκοι...
Αγαπητέ, κύριε Ντεντέ, σχετικά με την λέξη αισθάνομαι, θα πρέπει να γνωρίζετε πως είναι αρκετά ανοιχτή για... ερμηνείες. Αφού κάποιος μπορεί να αισθάνεται ότι δεν έχει πιει πολύ, αλλά η ένδειξη στην μέτρηση οινοπνεύματος να τον βγάζει πως είναι έτοιμος να... λιποθυμήσει... Επίσης, μπορεί κάποιος να αισθάνεται πως είναι και... ελέφαντας, επειδή τον έχει πείσει σχετικά μία συγκεκριμένη και ειδική ομάδα ανθρώπων (αυτό ονομάζεται οργανωμένη προπαγάνδα και το γνωρίζει πολύ καλά ο λαλίστατος Ντεντέ)...
Μπορεί κάποιος, τέλος, να αισθάνεται πως είναι και ο... Ναπολέοντας, αλλά τότε όλοι εμείς γνωρίζουμε πως όχι μόνο το αισθάνεται, όχι μόνο το πιστεύει, αλλά μπορεί και να κάνει πόλεμο για να το αποδείξει. Κι επειδή χαρακτηρίζεται "παράφρων", τοποθετείται σε σχετικό ίδρυμα, για να μην βλάψει τον κοινωνικό του περίγυρο...
Πάντα, βέβαια, υπάρχει και το ενδεχόμενο να δηλώνει κάποιος πως αισθάνεται και αστροναύτης, προκειμένου να σταματήσουν να τον ενοχλούν "ποικιλοτρόπως" αυτοί που θέλουν να τον ονομάζουν (για δικό τους όφελος, όπως π.χ. να πληρώνονται για "καύσιμα" του πυραύλου) αστροναύτη.

Επίσης, ως παρατήρηση - απορία, θα ήθελα πολύ να μάθω πως ο Αμντουλαχήμ Ντεντέ μιλάει με τόση σιγουριά για ποσοστό 99% μουσουλμάνων της Θράκης που αισθάνονται Τούρκοι. Τους έχει καταγεγραμμένους ο ίδιος ή μήπως έχει δει κάποια σχετική κατάσταση που διατηρείται σε κάποιο γραφείο;
Η ύπαρξη καταλόγου καταγραφής τέτοιου είδους πληροφοριών συνάδει με την προστασία ή με την παραβίαση των ατομικών, των ανθρωπίνων και των πολιτικών δικαιωμάτων του πολίτη;
Κι επειδή παραβιάζεται η σχετική νομοθεσία, μπορεί ο πολλά βαρύς Ντεντέ να μας εξηγήσει πως, ποιός, πότε και γιατί παραβίασε κατά συρροή τα δικαιώματα των μουσουλμάνων της Θράκης;

Η συγκεκριμένη αναφορά του "δημοσιογράφου" Ντεντέ πρέπει να καταγγελθεί άμεσα σε διεθνή φόρα, ως απόδειξη παραβίασης και καταπάτησης των δικαιωμάτων των μουσουλμάνων της Θράκης, που για άγνωστους (σε άλλους -όπως π.χ. κάποιες ΜΚΟ- και όχι σε εμάς) λόγους συνεχίζονται, εντείνονται και επιβάλλονται ποικιλοτρόπως στις συνειδήσεις και στην καθημερινότητα δεκάδων χιλιάδων Ελλήνων μουσουλμάνων πολιτών που γεννήθηκαν, κατοικούν, εργάζονται και δραστηριοποιούνται κοινωνικά στην Ελληνική Θράκη.

Όσο για την "νταηλίδικη" στάση του Αμντουλαχήμ Ντεντέ, πολύ ευχαρίστως θα του συστήναμε μερικούς που θα ήθελαν να τον γνωρίσουν από κοντά για να απολαύσει τον "τρίτο τον μακρύτερο" που ο ίδιος απειλώντας υπόσχεται προς τους Έλληνες... Με ένα e-mail μπορούμε να ικανοποιήσουμε και αυτή του την επιθυμία, αν το θέλει... Σε "δημοσιογράφους" τέτοιας ποιότητας και διεθνούς δράσης, είμαστε ικανοί να κάνουμε ακόμη και αυτή την θυσία... Δηλαδή, του προξενητή...

Κωνσταντίνος


Η φωτοσύνθεση είναι από το RodopiNews
http://kostasxan.blogspot.com/2011/03/blog-post_9170.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters