Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Όλες οι στάνες ανήκουν σε έναν βοσκό !

Γράφει ο Βακχεὺς.

Έτσι μου την κάρφωσε και εμένα να γράψω ενα άρθρο για το πως βλέπω τα πράγματα τον τελευταίο καιρό. Σκατά!

Μιλάω άσχημα; με συγχωρείτε. Είμαι ένας αμόρφωτος ντελιβεράς που δεν έχει στον ήλιο μοίρα. Δεν είναι οτι προτιμώ να μοιράζω φακέλους και δέματα, είναι οτι και εγώ είμαι άλλο ένα θύμα του συστήματος που πολύ οργανωμένα θα έλεγα έχει στηθεί.
Αμόρφωτος όπως έγραψα και προηγουμένως, γιατί στις μέρες μας το λιγότερο που μπορείς να έχεις είναι ένα πτυχίο και ας  μην το χρειαστείς ποτέ. Ένα πτυχίο πιο εύκολο για την γκομενίτσα που θα πάει με το ξώβυζο να ζητήσει αναβαθμολόγηση ή για τον κάθε κάγκουρα που είναι σε κάποια παράταξη μόνο και μόνο επειδή η κάθε παράταξη αυτή έχει ‘’κονέ’’ με καθηγητές .

Το θέμα βέβαια δεν είμαι εγώ και οι απραγματοποίητες σπουδές μου, το θέμα είναι οτι οι περισσότεροι από εμάς τα τελευταία χρόνια τουλάχιστον περνάνε απο την ανώτατη εκπαίδευση κ το πρώτο που συναντάνε είναι τα λεγόμενα ‘’κομματόσκυλα’’ έτοιμα να σου μεταδώσουν την λύσσα για φανατισμό που τους περιβάλλει.

Από μικρό προσπαθούν να σε βάλουν σε μία ομάδα. Να ξέρουν τι περίπου σκέφτεσαι.
Ποιές είναι οι ιδέες σου. Όλοι μαντρωμένοι σε διαφορετικές στάνες.
Άν σκέφτειτε οτι όλες αυτές οι στάνες ανήκουν σε ένα μόνο βοσκό θα καταλάβετε οτι σε όποια στάνη και αν είσαι δεν είσαι ξεχωριστός.

Προσέξτε τι γίνεται γύρω μας. Ότι συμβαίνει είναι προκαθορισμένο απο τους μεγάλους ‘’βοσκούς’’. Τον πλούτο π.χ. τον διαχειρίζονται όλο και πιο λίγοι.

Γιατί η οικονομική κρίση;το δ.ν.τ.;  το μνημόνιο; 
Ολα αυτά νομίζω εν μέρη για να χρεώσουν την Ελλαδίτσα μας την όμορφη και να την κάνουν τριτοκοσμική. Όλα αυτά για να μας τα κάνουν, για να πεινάσουμε.

Και για ποιόν λόγο όλα αυτά; Μα επειδή θέλουν να πάρουν κάτι απο εμάς χωρίς να το ακριβοπληρώσουν... Αναρωτιέστε τι;

Ορυκτός πλούτος. Πλούσια η Ελλαδίτσα μας σε πετρέλαιο , σε πολύτιμα μέταλλα και χρυσό.
Αλλά που να το ξέρουμε εμείς ; Ή μηπως το ξέρουμε και δεν κάνουμε τίποτα;
''μεγάλη ιστορία...'' όπως συνηθίζω να λέω.μεγάλη και προγεγραμμένη...

Ελπίζω και εύχομαι όλα αυτά που λέω να μην συμβούν ποτέ αλλά εγώ βλέπω τα πράγματα να εξελήσονται ως εξής:

Όλοι ξέρουμε οι μικροεπιχειρήσεις βάζουν  η μια μετά την άλλη λουκέτο. Σιγά σιγά θα ξεπουληθεί όλο το δημόσιο σε μεγαλοεπιχειρήσεις. Μεγάλο ποσοστό ανεργείας, μικροί μισθοί. Πείνα με λίγα λόγια. Σε πέντε-εφτά δέκα χρόνια το πολύ θα έρθει ως μάννα εξ ουρανού μια τεράστια εταιρία  και θα μας πεί... Στο κράτος πρώτα, να αποπληρώσει ενα μικρό μέρος του δανείου του που μέχρι τότε θα έχει γίνει τιτανοτεράστιο, για να πάρει εδαφικά δικαιώματα (κοινώς την κρατική περιουσία) και να βάλει χέρι σιγά σιγά στον πλούτο μας, και ύστερα θα έρθει και στην δική μας πόρτα να ζητήσει να δουλέψουμε για αυτή, για ένα κομμάτι ψωμί. Και εμείς φυσικά και θα το κάνουμε γιατί θα έχουμε φτάσει σε τέτοιο σημείο που και τα 10€ μεροκάματο θα μας φαίνονται ικανοποιητικά.

Στην ουσία η εταιρία αυτή θα έρθει εδώ να εκμεταλευτεί και τον πλούτο μας αλλά και εμάς τους ίδιους αφού θα έχουμε πέσει στην ανάγκη της, ύστερα απο δικό της σχέδιο.

Η αλήθεια είναι οτι μπερδεύτηκα και εγώ την πρώτη φορά που το υποψιάστηκα και δεν ήθελα να το πιστέψω. Εσείς?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters