Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2011

Το τελευταίο επεισόδιο του 1821 θα είναι τρελή ανθελληνική προπαγάνδα!


Αύριο επιτέλους θα είναι το τελευταίο επεισόδιο αυτής της ανθελληνικής προπαγάνδας.Αυτό που μας κάνει εντύπωση όμως είναι ότι
το ΣΚΑΙ το διαφημίζει κάθε 10 λεπτά με το σλόγκαν "ΟΙ ΜΥΘΟΙ που σφυρηλάτησαν μια ιστορία" και "αυτό το επεισόδιο θα συζητηθεί". Η λέξη κλειδί εδώ είναι το "μύθοι". Καταλαβαίνετε τι προπαγάνδα έχει να πέσει στο αυριανό και τελευταίο επεισόδιο λοιπόν.

Να μην ξεχάσουμε να δώσουμε τους φιλικούς χαιρετισμούς μας .....


στην ιδιωτική Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (παπάδες την έχουνε κυρίες και κύριοι!!) ως φιλικός χορηγός του ανθελληνικού 1821 !!
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters