Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Ο Λοβέρδος στέλνει τον λογαριασμό 100.000e στους «αλληλέγγυους» της Υπατίας Εξετάζει να τους ζητήσει να πληρώσουν το κόστος της νοσηλείας.

Nαι, που θα το πάρουν μετά ως επιχορήγηση απ το Κράτος σαν ΜΚΟ! Πλάκα μας κάνουν πάλι ε;
Ο Λοβέρδος στέλνει τον λογαριασμό στους «αλληλέγγυους» της Υπατίας
Τα νοσήλια για τους απεργούς πείνας της Υπατίας φτάνουν τις 100.000 ευρώ δήλωσε ο κ. Λοβέρδος
Αθήνα Να πληρώσουν το κόστος της νοσηλείας των απεργών πείνας της Υπατείας σκέφτεται να ζητήσει το υπουργείο Υγείας από τους φορείς αλληλεγγύης οι οποίοι κρίνονται από την κυβέρνηση ως υπεύθυνοι για την περιπέτεια των μεταναστών.

Όπως δήλωσε σχετικώς ο κ. Αν. Λοβέρδος απαντώντας στην Βουλή σε σχετική ερώτηση του βουλευτή του ΛΑΟΣ κ. Αδ. Γεωργιάδη, τα νοσήλια υπολογίστηκαν σε 100.000 ευρώ, ενώ όπως είπε «σκέφτομαι σε ποιον θα στείλω τον λογαριασμό και θα στείλω τον λογαριασμό μέσα στις επόμενες μέρες».

Και αυτό παρά το γεγονός ότι το κόστος είναι μια μικρή επιβάρυνση μπροστά στην «τρύπα» των 150 εκατομμυρίων ευρώ, που όπως είπε, «μας κοστίζουν ετησίως οι μετανάστες και οι άποροι που προσέρχονται στα δημόσια νοσοκομεία, χρήματα που κανένα ταμείο και κανένα κράτος δεν αναλαμβάνει, ούτε θέλει, να αποδώσει προς τα νοσηλευτικά ιδρύματα».

Επιπλέον, ο κ. Λοβέρδος καταφέρθηκε εμμέσως κατά όσων αλληλέγγυων προς τους απεργούς πείνας παρενέβαιναν κατά την διάρκεια της νοσηλείας τους στο έργο των ιατρών που τους παρακολουθούσαν ώστε να μην τους χορηγηθεί παρεντερική διατροφή (μέσω ορού). Αναφερθείς στα γεγονότα της απαγόρευσης στους γιατρούς του ΕΣΥ, που είχαν προστρέξει στην Υπατεία, να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους απεργούς πείνας και την αδυναμία, ως εκ τούτου, της διενέργειας εξατομικευμένων εξετάσεων των μεταναστών, είχε ενημερωθεί η αρμόδια εισαγγελέας η οποία είχε αποφανθεί ότι υπάρχει το δικαίωμα αυτοδιάθεσης του κάθε ατόμου, αλλά όπως σχολίασε ο κ. Λοβέρδος «για το γιατρό το έννομο συμφέρον της αυτοδιάθεσης υποχωρεί έναντι του έννομου συμφέροντος για την υπεράσπιση της ανθρώπινης ζωής», η οποία, όπως υπογράμμισε «είναι εκτός κάθε συναλλαγής ή συγκρούσεων».

Επιβεβαίωσε δε ότι υπήρξαν παρεμβάσεις από άτομα που συνόδευαν τους απεργούς πείνας στα νοσοκομεία ώστε να μην τους χορηγηθεί ορός. «Βγήκαμε και μιλήσαμε δημοσίως για όλα αυτά. Για το αγαθό της ζωής που δεν το αγαπάνε όλοι», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας, σημειώνοντας μάλιστα ότι «πέραν των ταγών, συνοδών κλπ. υπήρχαν και άλλου είδους...», χωρίς περαιτέρω διευκρινίσεις. 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/03/blog-post_5544.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters