Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟΝ: ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ...

ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΦΥΛΑΚΗ. ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΛΛΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ.

KAI ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΜΑΣ ΞΕΖΟΥΜΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΝΕ, ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΞΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΚΟ, ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΛΑ ΟΣΑ ΟΦΕΙΛΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΞΕΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΠΩΣ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΕΘΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΙΣΟΤΗΤΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΡΓΑΣΙΑ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗ, ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΠΡΟΝΟΙΑ, ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ, ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ...

Εάν δεν συμβούν όλα τα παραπάνω κύριοι, το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ δεν θα περιοριστεί στα διόδια, αλλά θα επεκταθεί και στα τέλη κυκλοφορίας, στα γαμησιάτικα της ΕΡΤ, στη ΔΕΗ και στον ΟΤΕ, στα ΜΜΕ και στις ασφαλιστικές εισφορές και φυσικά στην ΕΦΟΡΙΑ. Ένας ένας οι εργασιακοί κλάδοι θα βάλουν φρένο στους νταβατζήδες του ΔΝΤ και τα μνημόνια σας που μας θέλουν να δουλεύουμε σαν σκλάβοι της χούντας της "Νέας Εποχής" ή να πεθαίνουμε της πείνας άνεργοι για να πηγαίνουν καλύτερα να νούμερα σας. Εδώ είμαστε και θα το δείτε πως θα αναγκαστείτε να φύγετε τελικά βράδυ, με ή χωρίς φεγγάρι.

Δεν είναι θέμα πολιτικής ιδεολογίας, είναι ζήτημα ζωής ή θανάτου. Οι δεξιοί, κεντρώοι και αριστεροί δεν παίζουν ποτέ με ιδεολογικά παιχνίδια όταν το στομάχι των παιδιών τους, το θερίζει η πείνα και θα χάσουν συνεπώς κάθε είδους αξιοπρέπειας εάν  συνεχίσουν να  υπακούουν σε εσάς και στους διεθνείς τοκογλύφους νταβατζήδες που μας φορτώσατε στο σβέρκο μας. 
 
http://ygro-pyr.blogspot.com/2011/02/blog-post_07.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters