Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Ο Ρέππας, κήρυξε στάση πληρωμών στους σεισμόπληκτους!

Γράφει ο Μαγια

Σε απόγνωση οι σεισμόπληκτοι της Αχαίας και της Ηλείας. Στάση πληρωμών κήρυξε το αρμόδιο υπουργείο, που προίσταται ο Δ. Ρέππας, στους πληγέντες από τον καταστρεπτικό σεισμό του 2008.
Οι περίπου 3.500 δικαιούχοι, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους μεροκαματιάρηδες, εξαθλιωμένοι από τα....
κυβερνητικά μέτρα, ζουν ένα δράμα. Περιμένουν περίπου ένα χρόνο χρηματοδότηση ύψους 30 εκ. ¤ για να επισκευάσουν τα πληγωμένα από τον Εγκέλαδο σπίτια τους. «Έχουμε ένα μεγάλο ποσοστό σεισμοπλήκτων εκτός σπιτιού και σε οικονομική απόγνωση», σχολίασε ο Θανάσης Γιανναδάκης πρόεδρος του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδος, προσθέτοντας: «Επιπλέον, στο τέλος του τρέχοντος έτους, λήγει η χρονική περίοδος επιδότησης ενοικίου για τη μεγάλη πλειοψηφία των σεισμοπαθών με αποτέλεσμα ένας σημαντικός αριθμός πολιτών να καλούνται να επωμιστούν δυσβάσταχτα οικονομικά βάρη για τα οποία δεν ευθύνονται οι ίδιοι».
Το ΤΕΕ ζητά την άμεση παρέμβαση των τελούντων εν υπνώσει τοπικών φορέων και δη των βουλευτών, έτσι ώστε άμεσα να προχωρήσει η αποστολή και εκταμίευση των 30 εκατ. ευρώ σε δόσεις. που οφείλονται για την αποκατάσταση των σεισμοπλήκτων σε Αχαΐα και Ηλεία.
Στην επιστολή που έστειλε το ΤΕΕ προς τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Δ. Ρέππα, ζητά:
* Να αποδοθούν άμεσα οι οφειλόμενες δόσεις κρατικής αρωγής στους σεισμόπληκτους
* Να δοθεί παράταση χρόνου τόσο για την επιδότηση ενοικίου όσο και για την απόδοση των απαιτούμενων οφειλών προς το ΙΚΑ
* Να αναθεωρηθούν οι αρχιτεκτονικοί όροι χορήγησης, ώστε να εναρμονίζονται με τις προδιαγραφές των επιτροπών πολεοδομικού και αρχιτεκτονικού ελέγχου και τις ισχύουσες πολεοδομικές διατάξεις.

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/02/blog-post_2255.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters