Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Βγάζουμε λεφτά στην πλάτη της Ελλάδας!!! Συγκλονιστικό βίντεο!




Είμαστε υποκριτές!Συγκλονιστική πραγματικά η ομιλία του Cohn Bendit , του Γάλλου ευρωβουλευτή , στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις 5 Μάη 2010, για την δεινή οικονομική κατάσταση που έχει πιά μπροστά του ο λαός της Ελλάδας, μετά απο τη συμφωνία για χρηματοδότηση απο το ΔΝΤ και την Ευρωπαϊκή Ενωση.

Πώς όμως καταλήξαμε να γίνουμε εμείς το ”πειραματόζωο” της ευρωζώνης, και αφεθήκαμε να φτάσουμε ως το χείλος του γκρεμού στα τέλη του Απριλίου 2010, αφού τα παρακάτω θα έπρεπε να είχαν αφυπνήσει τους ειδήμονες και διευθύνοντες?
”Ενα δείπνο στις 8 Φεβρουαρίου στο Μανχάταν και μια συμφωνία κοινής δράσης μεταξύ τριών γκουρού των hedge funds – συμπεριλαμβανομένου και του κ. Τζορτζ Σόρος – έδωσε το σύνθημα της «τελικής εφόδου» κατά του ευρώ και των ελληνικών κρατικών ομολόγων, τα οποία και χρησιμοποιήθηκαν ως η «κερκόπορτα» της ευρωζώνης.

Η όλη επιχείρηση, την οποία αποκάλυψε χθες η «Wall Street Journal», είναι τόσο μεγάλης κλίμακας που παραπέμπει – κατά την ίδια την αμερικανική εφημερίδα – σε διαστάσεις ανάλογες με εκείνες της περυσινής αμερικανικής «τοξικής» κρίσης, ενώ ο όλος σχεδιασμός κινείται στον άξονα πως η Ελλάδα θα μπορούσε να αποτελέσει την Lehman Brothers της Ευρώπης.”

Πηγή: ΚΕΡΔΟΣ, 27/2/2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters