Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Το κίνημα «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» απέδειξε, ποια είναι τα πραγματικά αφεντικά της χώρας….

Όπως είναι γνωστό, η κυβέρνηση “αποφάσισε” να κτυπήσει σκληρά το κίνημα «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» και μάλιστα σε ατομικό επίπεδο του κάθε πολίτη ξεχωριστά, πριν αυτό το κίνημα, λάβει τεράστιες διαστάσεις και προχωρήσει σε ευρύτερη ανυπακοή, με άμεσο κίνδυνο την κατάρρευση του καθεστώτος. Απέφυγε να κτυπήσει το κίνημα σε μαζικό επίπεδο (π.χ. την ώρα που ανεβάζουν μαζικά τις μπάρες στα διόδια), γιατί αυτό θα είχε μεγάλο πολιτικό κόστος και αρνητική δημοσιότητα για την κυβέρνηση, ενώ ταυτόχρονα θα πύκνωνε τις τάξεις του κινήματος. Έτσι αποφάσισε να το κτυπήσει σε ατομικό επίπεδο, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Εκεί που ο κάθε πολίτης είναι μόνος και αδύναμος.

Το χειρότερο απ’ όλα δεν είναι η απόφαση για το κτύπημα του κινήματος, αλλά ο τρόπος. Θα βάλει λοιπόν η κυβέρνηση, 156 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να ψηφίσουν έναν νόμο εντελώς αντισυνταγματικό. Θα μεταφέρει στον ΚΟΚ την μην πληρωμή των διοδίων σε ιδιώτες κατασκευαστές, ωσάν να επρόκειτο για τροχαία παράβαση. Προβλέπεται μάλιστα πρόστιμο 200 ΕΥΡΩ, σύλληψη του πολίτη, από αστυνομικά όργανα και αυτόφωρο δικαστήριο. Ταυτόχρονα θα αφαιρεθεί η άδεια του αυτοκινήτου και το δίπλωμα οδήγησης. Και όλα αυτά επαναλαμβάνουμε, γιατί ο πολίτης αρνείται να πληρώσει 2 ΕΥΡΩ στον ιδιώτη εργολάβο. Εννοείται ότι το πρόστιμο θα βεβαιώνεται αμέσως στην Εφορία, ώστε να μην μπορεί ο πολίτης….. να πάρει φορολογική ενημερότητα και οι εργολάβοι ταυτόχρονα θα έχουν το δικαίωμα να κάνουν διαταγές πληρωμής και κατασχέσεις στις περιουσίες των πολιτών. Ακόμα και να τραυματίσει κάποιος σοβαρά έναν άνθρωπο με το αυτοκίνητο, τέτοιες άμεσες και σκληρές συνέπειες δεν υπάρχουν, αλλά για 2 ΕΥΡΩ, βρέθηκαν αμέσως.

Δεν μπορούμε να πούμε τίποτε άλλο παρά ένα πράγμα.
Το κίνημα «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» κατάφερε ήδη ένα μεγάλο κτύπημα στο καθεστώς. Κατάφερε να ξεσκεπάσει το καθεστώς και να αποδείξει, ποιοι είναι τα πραγματικά αφεντικά του τόπου.
Για να μην μένουν, ακόμα και στον πιο καλόπιστο, αμφιβολίες και φαντασιώσεις περί δημοκρατίας και λαϊκών αντιπροσώπων.


Πηγή: http://hassapis-peter.blogspot.com/2011/02/blog-post_4501.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters