Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Πρεμιέρα της Στάη με Λοβέρδο και Παπουτσή


Η πρώτης της κυρίας Στάη σήμερα στην κρατική τηλεόραση της ΝΕΤ και έχει επίτιμους καλεσμένους τους υπουργούς κ.κ. Λοβέρδο και Παπουτσή.
Η κινητικότητα και η "αγωνία" στο κτίριο της Αγίας Παρασκευής είναι έκδηλες.
Αλλά, εμείς έχουμε μία απορία:
Γιατί ο κύριος Παπουτσής δεν μπαίνει μέσα στο κτίριο της Κρατικής Τηλεόρασης και παραμένει εκτός;
Φοβάται τον κόσμο που εργάζεται στην κρατική τηλεόραση;
Φοβάται μήπως μαθευτεί ότι βρίσκεται στο κτίριο και τον εγκλωβίσουν κάποιοι πολίτες;
Ή μήπως εσχάτως απόκτησε αγοραφοβία ο κύριος Παπουτσής;

Η παρουσία του κυρίου Παπουτσή, όμως, στην εκπομπή της κυρίας Στάη, έμελλε να μετατραπεί σε πολιτική βόμβα, αφού ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη δήλωσε ευθαρσώς πως το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης είναι μία βόμβα στα θεμέλια της Ελληνικής κοινωνίας και πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα. Είπε, πως αν και το πρόβλημα αυτό υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια, σήμερα πρέπει να ξεκαθαριστεί το τι θα γίνει και το πως θα αντιμετωπιστεί το φαινόμενο της λαθρομτανάστευσης...

Τελικά, ο φόβος κάνει θαύματα....

http://kostasxan.blogspot.com/2011/01/blog-post_3464.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters