Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Η πράσινη τραπεζική Χούντα ξεφτίλισε την «Βουλή»

156 διεφθαρμένοι , έως μυελού οστέων, επιδοτούμενοι, ψωροβουλευτές, ψήφισαν ΝΑΙ σε όλα. Ένας μόνον αποστάτησε από τη θλιβερή παρέα των νέο-Πατριωτών και αχυρανθρώπων του ΔΝΤ.

Ο βουλευτής Πρεβέζης Βαγγέλης Παπαχρήστος καταψήφισε το σχέδιο νόμου και στη συνέχεια ετέθη εκτός της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ονομαστικής ψηφοφορίας, ο πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος διάβασε επιστολή του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, στην οποία ανέφερε ότι "ο βουλευτής Ευάγγελος Παπαχρήστος τίθεται εκτός ΚΟ του ΠΑΣΟΚ".

Από τους τρεις ανεξάρτητους πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, η Σ. Σακοράφα είπε πως αρνείται να δεχθεί πρακτικές «κατοχικού Κοινοβουλίου» και αποχώρησε από τη συζήτηση. Οι Γ. Δημαράς και Β. Οικονόμου καταψήφισαν.

Ο θλιβερός βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Οδ. Βουδούρης , απείχε της συζήτησης, διαμαρτυρόμενος , αλλά προσήλθε και υπερψήφισε ως καλό πρόβατο.

Εν τω μεταξύ, ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου επί των άρθρων κατέθεσε προσθήκη στο άρθρο 4 παράγραφος 6 του πολυνομοσχεδίου που αφορά στην αναστολή του φόρου των τηλεοπτικών διαφημίσεων. Σύμφωνα με την τροποποίηση ο φόρος αναστέλλεται μόνο μέχρι την 1/1/2012 και όχι έως την 1/1/2013, όπως προβλεπόταν αρχικά. Δείτε το αρχικό άρθρο που επέβαλε τον φόρο στις τηλεοπτικές διαφημίσεις (εδώ). Την απόσυρση του επίμαχου άρθρου ζήτησαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Η ψηφοφορία και επί των άρθρων ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις δύο τα ξημερώματα της Τετάρτης. 


Πηγή: http://logioshermes.blogspot.com/2010/12/blog-post_638.html#ixzz18DbFj27B

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters