Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Τα δώρα του... λαού


Τις τελευταίες ημέρες η χώρα (και φυσικά και οι πολίτες της) "βομβαρδίστηκε" από "δώρα" που ετοίμασε με ιδιαίτερη μέριμνα η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου. Βέβαια, τα δώρα αυτά είναι άμεσα πληρωτέα (όπως λέμε "αντικαταβολή") από τους παραλήπτες - Έλληνες πολίτες.
Σε μία κίνηση ευγενικής (και κυριολεκτώ στην έννοια της ευγένειας) ανταπόδοσης των δώρων, ο Ελληνικός λαός σήμερα αποφάσισε να δώσει τα δικά του δώρα - μηνύματα προς τους άρχοντες και δη προς τους πολιτικούς της χώρας.
Ο πρώτος "παραλήπτης" ήταν ο κύριος Χατζηγάκης, ο οποίος φυσικά δεν περίμενε να "γευτεί" τα συναισθήματα των πολιτών. Υπολείπονται άλλοι 299 παραλήπτες για να παραλάβουν τα "σχετικά" δώρα τους. Σε περίπτωση που αποφύγουν την λαϊκή έκφραση "στοργής" είναι βέβαιο πως θα την εισπράξουν στο άμεσο μέλλον, έντοκα (βλέπετε το μνημόνιο μπήκε για τα καλά στο "πετσί" των πολιτών, που ασπάζονται -στην συγκεκριμένη περίπτωση- απόλυτα τις αρχές του)...
Και αυτή η αναφορά έχει να κάνει με τους πολίτες και τους πολιτικούς και όχι με τα έμμισθα μπαχαλοειδή που βγαίνουν στις πορείες για να αμαυρώσουν την δίκαιη διαμαρτυρία των πολιτών. Διαμαρτυρία που πολλοί θα ήθελαν να την τροποποιήσουν σε "χουλιγκανισμό" για να εισάγουν (όπως από καιρό σκοπεύουν) άλλες "καταστάσεις" και άλλους τρόπους "εφαρμογής" της "δημοκρατίας" (όπως οι ίδιοι αντιλαμβάνονται την λέξη δημοκρατία).
Τέλος, θα ήθελα να τονίσω πως οι καιροί που κάποιοι έκαναν πράξη το "τα δικά μου δικά μου και τα δικά σας δικά μου", έχουν τελειώσει ανεπιστρεπτί. Ό,τι και αν κάνουν, έχουν μπει σε "κινούμενη άμμο" και απλά θα βυθίζονται πιό γρήγορα στο τέλος που οι ίδιοι φρόντισαν για τον πολιτικό τους βίο...
Τελικά άρχισε να πέφτει ξύλο σαν "δωρόσημο"; Αχ... Κούλα!

Κωνσταντίνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters