Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Η εμμονή και οι επιπτώσεις της.....

Γράφει ο Γρηγόρης Ζωγραφάκης

Ενώ λοιπόν εδώ ,με το νέο έτος, σύμφωνα με δημοσίευμα Κυριακάτικης εφημερίδας ,θα έρθουν 100 κομισάριοι της Τρόικα για να αναλάβουν την εποπτεία του Γενικού Λογιστηρίου και διαφόρων Υπουργείων, εννοείται οικονομικά, στην Ιρλανδία βρυχάται το.........
Δ.Ν.Τ. Απειλεί να παγώσει τη πρώτη δόση εξαιτίας της αντίδρασης της Αντιπολίτευσης αλλά και του λαού, καθώς φοβάται ότι θα φύγει πρίν καλά καλά πάει….
Αυτή λοιπόν είναι η Ευρώπη του Δ.Ν.Τ. Μια εκβιαστική ένωση που βαδίζει τυφλά και επιπόλαια…Που πράττει από καπρίτσιο και εισπράττει με το μαστίγιο…
Αλήθεια αυτή είναι η Ευρώπη που θέλουμε…;;Ποιοι ήταν οι στόχοι της Οικονομικής Κοινότητας όταν δημιουργήθηκε και ποιοι της Ευρωπαικής Ένωσης..; Κανείς δε ξέρει…
Είναι βέβαιο όμως ότι ένα ακυβέρνητο καράβι αργά ή γρήγορα πέφτει σε βράχους….
Η λύση είναι μία….Ή αποκτά γερό καπετάνιο κάτι που ο κ. Ρομπάι δε μπορεί να κάνει γιατί απλά διορίστηκε και δεν εκλέχτηκε ή η οικιοθελής διάλυση…Είναι καλύτερα να αφήσουμε τώρα το καράβι παρά να περιμένουμε να τσακιστεί στα βράχια και όποιος επιβιώσει… Κι όταν λέμε αφήνουμε το καράβι εννοούμε τη συνέχιση της εξυπηρέτησης των χρεών χωρίς τον κορσέ της Ένωσης…με μια μικρή αναδιάρθρωση η οποία αν γίνει εκτός Ένωσης θα είναι λιγότερο επώδυνη από ότι αν γίνει εντός της…..Αλλά και τη στροφή στις Εθνικές Οικονομίες ως ανεξάρτητους πυλώνες…Με λίγα λόγια η μόνη ρεαλιστική λύση για την σωτηρία των χωρών μελών είναι ή να ισχυροποιήσουν την Ένωση κάτω από ένα εκλεγμένο ηγέτη το οποίο είναι και αδύνατο αυτή τη στιγμή ή όλοι από κοινού να υπογράψουν μια νέα Συνθήκη που θα διαλύει την Ένωση και τους όρους αυτής της διάλυσης….
Η κατάσταση πάντως που επικρατεί δε πρέπει να συνεχιστεί….Στη προσπάθεια τους να σώσουν το ΕΥΡΩ διαλύουν τις χώρες…Και χωρίς Έθνη η Ένωση δεν έχει λόγο ύπαρξης…..Πρώτη φορά αντί να υποτιμηθεί το νόμισμα για να αντιμετωπιστεί η οικονομική κρίση υποτιμούνται οι χώρες που χρησιμοποιούν το νόμισμα….Οι άνθρωποι αυτοί ή επιεικώς αγνοούν οικονομικούς όρους ή έχουν άλλους σκοπούς…Κι ενώ το να «κοπεί» νέο νόμισμα θα έδινε μια ανάσα στους 27 εκείνοι εμμένουν στο ισχυρό νόμισμα θέτοντας σε κίνδυνο όλη την Ευρώπη….
500.000.000 άνθρωποι υποφέρουν και θα υποφέρουν περισσότερο από την εμμονή 15 ανθρώπων για ένα ισχυρό νόμισμα…

topsaxtiri.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters