Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Οι μισές βουλευτίνες του ΠΑΣΟΚ είναι γεροντοκόρες και διαζευγμένες!..

Αυτό είναι το ΠΑΣΟΚ : Ένα κόμμα γεμάτο από γεροντοκόρες και διαζευγμένες βουλευτίνες !.. - Απέτυχαν στην προσωπική τους ζωή, θα «σώσουν» την Ελλάδα;

Επειδή κανείς δεν τολμά να το γράψει, το γράφουμε εμείς: Από τα 37 μέλη της νέας κυβερνήσεως (1 πρόεδρος, 1 αντιπρόεδρος 16 υπουργοί και 19 υφυπουργοί), οι 9 είναι γυναίκες. Από αυτές τις 9 γυναίκες, οι 2 είναι γεροντοκόρες: Η υπουργός Γεωργίας Κατερίνα Μπατζελή και η υπουργός Υγείας Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου. Υπάρχει και μία ανύπανδρη μητέρα: Η υπουργός Περιβάλλοντος Τίνα Μπιρμπίλη!
Μία υπουργός (η Άννα Διαμαντοπούλου της Παιδείας) είναι η Εκλεκτή της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ στην Ελλάδα, ενώ μία υφυπουργός (η Εύη Χριστοφιλοπούλου - Κάστερ της Παιδείας) είναι Εβραία.
Αξίζει να προσθέσουμε και κάτι άλλο: Εκτός από τις δύο γεροντοκόρες υπουργίνες, υπάρχουν και 6 γεροντοκόρες βουλευτίνες στο ΠΑΣΟΚ. Ιδού ποιές είναι για το Αρχείο σας: Τόνια Αντωνίου, Ροδούλα Ζήση, Εύα Καϊλή, Χαρούλα Κεφαλίδου, Βάσω Παπανδρέου και Έλενα Παναρίτη.του ψηφοδελτίου Επικρατείας.
Υπάρχουν επίσης 5 βουλευτίνες...του ΠΑΣΟΚ διαζευγμένες: Άρια Αγάτσα, Μιλένα Αποστολάκη, Χρύσα Αράπογλου, Μαρία Δαμανάκη και Πέμυ Ζούνη!...
Τέλος, μία υφυπουργός του ΠΑΣΟΚ (η Άντζελα Γκερέκου του Τουρισμού) έχει κάνει γυμνή φωτογράφηση στο Playboy, μία άλλη (η κοντοπίθαρη Μάγια Τσόκλη τού Επικρατείας) είναι άθεη και αρνήθηκε να ορκιστεί στο Ιερό Ευαγγέλιο, ενώ ένας αναπληρωτής υπουργός (ο Δημήτρης Δρούτσας των Εξωτερικών) έχει Εβραία μητέρα, αλλά ντρέπεται να το πεί και την δηλώνει Αυστριακιά στα βιογραφικά του, όπως πρώτοι εμείς αποκαλύψαμε και επιβεβαίωσε από το «Blue-Sky» ο ατρόμητος Σπύρος Χατζάρας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters