Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Hatsune Miku: Το νέο είδωλο της ποπ είναι... ολόγραμμα!!


Το απόλυτο τίποτα
«Πρήζεστε από φαΐ, τρέχετε στα "θεάματα" και τα χαζοκούτια, και χειροκροτείτε φούσκες».
Αντισταθείτε λιγάκι παρακαλούμε.
Προστατέψτε τα παιδιά μας.

Η βιομηχανία της εκμετάλλευσης δημιούργησε νέα καταναλωτικά προϊόντα. 
Πρότυπα χωρίς αξίες.
Όσο για την απορία του αρθρογράφου στο τέλος του κειμένου, τι να πω; 
Αυτό σας ενόχλησε κ. αρθρογράφε;
Δεν σας θορυβεί η βιομηχανία που στήνεται σε βάρος των παιδιών μας; 
Δεν σας προβληματίζουν τα χιλιάδες παιδιά που έχουν ως ίνδαλμα το τίποτα;
Βγάζουν κούκλες, κουκλάκια για μωρά, φορέματα και ό,τι φανταστεί κανείς σε στυλ Hatsune Miku. 
Κατασκευάζουν νεολαία απολίτικη, οπαδό της εικονικής ποπ σταρ και τα κονομάνε τρελά. 
Αποβλακωμένα, ποδηγετούμενα νιάτα, αυτός είναι ο στόχος.
Σας ενοχλεί που δεν μπορούν "να την αγγίξουν και να την νιώσουν κοντά τους";;

Ουδείς μπορεί να εξηγήσει πώς ένα ολόγραμμα έχει καταφέρει να δημιουργήσει τόσο ντόρο... Ίσως επειδή η φωνή της είναι πάντα τέλεια και η εμφάνισή της απόλυτα περιποιημένη, είναι πάντοτε χαρούμενη και ποτέ δεν κάνει λάθος.
Η απόλυτη εικονική πραγματικότητα.
Ενώ κυριολεκτικά... δεν υπάρχει, έχει κλέψει καρδιές!!

Hatsune Miku is a stage sensation in her native Japan... 

not bad, say critics, for an anime pop princess 

who doesn't even exist

Είναι 16 ετών, όμορφη και επιτυχημένη σταρ της ποπ. Ο λόγος για την Hatsune Miku, το νέο είδωλο της Ιαπωνίας που -κυριολεκτικά- δεν υπάρχει αφού είναι... ολόγραμμα! Το κοινό, πάντως, την αποθεώνει αγοράζοντας μετά μανίας τα cdτης και κάνοντας sold-outόλες τις εμφανίσεις της!
Η Miku έχει ό,τι έχουν όλα τα ινδάλματα της ποπ: εκατοντάδες πωλήσεις, no1 στα charts, συναυλίες που κάνουν πάταγο και θαυμαστές που ουρλιάζουν. Το μόνο που δεν έχει είναι φυσική υπόσταση, αφού είναι ολόγραμμα κατασκευασμένο από ιαπωνική εταιρεία!


Με ύψος 1,61 και μακριά -συνήθως πράσινα- μαλλιά, η ψηφιακή σταρ έχει κλέψει καρδιές. Οι θαυμαστές της μπορούν να την προγραμματίσουν να τους πει το τραγούδι που τους αρέσει περισσότερο, ενώ οι κατασκευαστές της δίνουν τη φωνή διαφόρων ηθοποιών κάνοντάς την ξεχωριστή κάθε φορά.
Στις συναυλίες της, που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από εκείνες της Madonna, της Britney Spears και κάθε άλλου καλλιτέχνη, επικρατεί το αδιαχώρητο: οι μουσικοί της είναι πραγματικοί άνθρωποι και η Miku εμφανίζεται on stage όπου τραγουδά και χορεύει σαν πραγματική σταρ!
Η virtual σταρ έχει δικό της fan club, δική της σελίδα στο Facebook και δική της δισκογραφική εταιρεία, ενώ κάνει guest εμφανίσεις σε τηλεοπτικές εκπομπές.



Ουδείς μπορεί να εξηγήσει πώς ένα ολόγραμμα έχει καταφέρει να δημιουργήσει τόσο ντόρο... Ίσως επειδή η φωνή της είναι πάντα τέλεια και η εμφάνισή της απόλυτα περιποιημένη, είναι πάντοτε χαρούμενη και ποτέ δεν κάνει λάθος.
Κι αν οι θαυμαστές της ξεσαλώνουν σε κάθε συναυλία, η απορία είναι μία: πώς μπορούν να την αγγίξουν και να την νιώσουν κοντά τους, όπως συμβαίνει με τους real καλλιτέχνες;


ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2010/11/hatsune-miku.html#ixzz15LdxXB2U

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters