Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Economist: Τα δύσκολα έρχονται για την Ελλάδα


  • Η κυβέρνηση Παπανδρέου επιβίωσε από την πρώτη της μεγάλη εκλογική δοκιμασία εκτιμά σε ανταπόκρισή του από την Αθήνα το έγκυρο Βρετανικό περιοδικό Economist

“Πριν από ένα χρόνο, οι Έλληνες ξεφορτώθηκαν μία αναποτελεσματική και....
διεφθαρμένη συντηρητική κυβέρνηση και ο κ. Παπανδρέου κέρδισε και τις 13 περιφέρειες της χώρας. Στις εκλογές της Κυριακής κέρδισε με την πρώτη μόνο δύο και προηγείται ελαφρά σε άλλες πέντε”.
Ο ανταποκριτής του Economist προβλέπει ότι η αποχή ενδεχομένως να αυξηθεί ακόμη περισσότερο στον δεύτερο γύρο, γεγονός που θα πλήξει τους υποψηφίους της κυβέρνησης. Επίσης, δεν αποκλείει άτυπη συμμαχία ανάμεσα στο ΚΚΕ και τη Νέα Δημοκρατία, προκειμένου να ηττηθούν οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ.
Παρόλα αυτά, το αποτέλεσμα των εκλογών, σύμφωνα πάντα με το οικονομικό περιοδικό, επέτρεψε στον κ. Παπανδρέου να αναδιπλωθεί από την απειλή του για προκήρυξη πρόωρων εκλογών.
Το σίγουρο είναι, υπογραμμίζεται στο άρθρο, ότι “έρχεται δύσκολος χειμώνας” στην Ελλάδα, καθώς το έλλειμμα της περυσινής χρονιάς αναθεωρήθηκε επί τα χείρω και οι στόχοι για τη φετινή χρονιά δεν θα επιτευχθούν. “Τουλάχιστον”, καταλήγει ο συντάκτης, “ο Παπανδρέου κέρδισε χρόνο ώστε να κάνει τις μεταρρυθμίσεις να λειτουργήσουν"...


http://kostasxan.blogspot.com/2010/11/economist_12.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters