Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Τα θερμά μας συλληπητήρια.

Σήμερα κηδεύουμε μισθούς, συντάξεις, Ελλάδα, Θεσσαλονίκη, Αττική κλπ.

Κοιτάχτε να μάθετε όλοι αραβικά (είναι η βάση όλων των γλωσσών της Μέσης ανατολής καθώς από τον επόμενο καιρό πρέπει να μπορούμε να επικοινωνούμε τους τους Έλληνες συμπολίτες μας, τον Σαχίρ, τον Σαμίρ, τον Οσάμα και τον Αλέχ.

Ετοιμαστείτε να κάνετε μπιντέ κάθε βράδυ, μιας και το πρωί όλο και κάτι θα τρώμε από την πίσω πλευρά του σώματος μας καθώς το ΠΑΣΟΚ δεν του φτάνει να είναι το παλούκι τόσο βαθεία...απλά θέλει να δει πως γίνεται η γαστροσκόπηση....


Επίσης αρχίστε να μαθαίνεται Τουρκικά για να συμβιώσετε ειρηνικά με τους φίλους γείτονες που θα έρχονται στην Θεσσαλονίκη του κυρίου Μπουτάρη να προσκυνήσουν το Άγαλμα του Κεμάλ Ατατούρκ και μετά στην Αθήνα του Σγουρού να προσκυνήσουν σε ένα μεγάλο αριθμό όμορφων ευάερων τζαμιών με όλες τις ανέσεις.


ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΑΣ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ !!!!

Αγωνιστής

http://anti-ntp.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters