Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Ιδρύεται το ελληνικό FBI

Στα… σκαριά και έτοιμο για υλοποίηση είναι το ελληνικό «FBI»! Μέσα στο γενικότερο κλίμα αλλαγών στην Ελληνική Αστυνομία, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ανακοίνωσε χθες, ότι απεστάλη το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος για την σύσταση Διεύθυνσης Εσωτερικής Ασφάλειας και Οικονομικής Αστυνομίας!
Οι νέες αυτές υπηρεσίες θα δρουν....
ανεξάρτητα σε όλη τη χώρα, ενώ από τη βάση τους, η δομή, η σύστασή τους αλλά και ο τρόπος λειτουργίας τους, θα είναι πανομοιότυπος, με αυτές του FBI! Στην συνάντηση που είχε χθες με τους δημοσιογράφους, ο Χρ. Παπουτσής, ο υφυπουργός Μανώλης Όθωνας και ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Λ. Οικονόμου, ανακοινώθηκε, ότι το σχέδιο του Προεδρικού Διατάγματος εστάλη χθες στο υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να αρχίσει να μπαίνει στην τελική ευθεία η υλοποίησή του, ενώ είναι αλλαγμένο και βελτιωμένο σε κάποια σημεία του, σε σχέση με το προσχέδιο του πρώην υπουργού Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Σκοπός της νέας αυτής υπηρεσίας, είναι, να προσπαθήσει να «παρακολουθήσει» το σύγχρονο έγκλημα, με έμφαση στο ηλεκτρονικό αλλά και το οικονομικό έγκλημα. Επίσης, ενώ αρχικά σχεδιαζόταν οι νέες αυτές υπηρεσίες να υπάγονται στον διοικητή Ασφαλείας, τελικά θα υπάγονται απευθείας στον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ.
Στη χειμαρρώδη συζήτησή του ο κ. Παπουτσής, επίσης αναφέρθηκε σε ένα ακόμα πολυσχέδιο που προωθείται για κυβερνητική διαβούλευση, το οποίο θα αφορά στην ίδρυση Γραφείου Αντιμετώπισης Αστυνομικής Αυθαιρεσίας, όπου θα είναι δυνατή η λήψη καταγγελιών για περιστατικά αυθαιρεσίας. Παράλληλα, το εν λόγω σχέδιο νόμου θα καθορίζει και την μεταφορά της Αγροφυλακής στο υπουργείο Περιβάλλοντος ενώ θα ρυθμίζει και θέματα εποχικών πυροσβεστών και λιμενικών. Οσον αφορά στους πυροσβέστες, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα «μεταφερθούν» σε διάφορες υπηρεσίες αρμοδιότητάς τους, με σκοπό να μονιμοποιηθούν οι εποχικοί πυροσβέστες, η παρουσία των οποίων κρίνεται αναγκαία. Όπως είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός, το θέμα των εποχικών πυροσβεστών θα μελετηθεί με την δέουσα προσοχή, ώστε να μην υπάρχουν κενά στην πολύτιμη αυτή υπηρεσία, αλλά και για να αξιοποιηθεί το ανθρώπινο δυναμικό, στο έπακρο.
Ιδιαίτερη αναφορά στην συνάντηση με τους δημοσιογράφους, έγινε και για το θέμα της αθλητικής βίας, που περνά αποκλειστικά πλέον στην αρμοδιότητα του υφυπουργού Μ. Όθωνα. Ο υφυπουργός, συμμετέχει ήδη σε Διυπουργική Επιτροπή, ώστε να εξευρεθούν τρόποι πρόληψης των περιστατικών βίας στον αθλητισμό ενώ, από την επιτροπή, έχει ζητηθεί από όλους τους εμπλεκόμενους στο θέμα, να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Τέλος, γνωστοποιήθηκε ότι θα συνεχιστούν με αμείωτο ρυθμό οι επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ. σε αθλητικούς συνδέσμους, προκειμένου να εντοπιστούν πιθανά «οπλοστάσια». Οι έφοδοι θα γίνονται μετά από αξιολόγηση πληροφοριών από την Κρατική Ασφάλεια.
adesmeytos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters