Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Δεν ελπίζω τίποτα δεν φοβάμαι τίποτα είμαι ελεύθερος

Γράφει ο Έλληνας

Αφού τα Μ.Μ.Ε. είναι δικά τους γιατί δεν εκμεταλλευόμαστε το διαδίκτυο γιατί δεν γίνονται μια φωνή μια γροθιά εναντία στο σάπιο σύστημα. ας συμφωνήσουν σε 5-10 κοινά κείμενα όλα τα blog , και να τα έχουν αναρτημένα όλοι για να μπορούν να το διαβάσουν χιλιάδες έλληνες απλά πράγματα. Και λυπάμαι που δεν το κάνουν Γιατί η πιο πολύ διαχειριστές τον blog έχουν σπουδάσει είναι μορφωμένη και........
νέοι άνθρωποι. Εμείς η γενιά του πολυτεχνείου τα κάναμε σκατα διώξαμε την χούντα και βάλαμε χειρότερους τότε δεν χρεωστάγαμε σχεδόν τίποτα. και τώρα έχουμε χρέωση και τα εγγόνια μας… μπράβο μας!!!!!!
τα πραγματικά ανεξάρτητα και αδέσμευτα blogs πρέπει να ενωθείτε και να συμφωνήσετε εν όψη εκλογών σε κάποια κοινά σημεία, έτσι η δύναμη σας θα γίνει τεραστία. ο οχθρός είναι εδώ. έχει όνομα Δ.Ν.Τ. Π.Α.Σ.Ο.Κ. Λ.Α.Ο.Σ. Ν.Δ. ας τους στείλουμε στο διάολο μπορούμε. η Ισλανδοί , η αργεντινοί τα κατάφεραν. έχω διαβάσει της τελευταίες μέρες πάνω από 100 blog τα ιδία λέγονται και γράφονται σε όλα τα blog τίποτα δεν μας χωρίζει και ένα πρέπει να μας ενώσει όλους τους έλληνες , ότι
Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος
Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες. Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Οφείλουμε απέναντι στα παιδιά μας, τους προγόνους και τους εαυτούς μας να αντιδράσουμε, πριν είναι πολύ αργά.
Ξεσηκώσετε τον κόσμο υποδεικνύοντας ένα σοβαρό τρόπο αντιμετώπισης. Ο κόσμος είναι μουδιασμένος και περιμένει μια κίνηση. Προσανατολιστείτε σε μια λύση και υπάρχουν πολλοί να την υποστηρίξουν.
η διανοούμενη η άνθρωποι των γραμμάτων κοιμούνται, που είναι η πνευματική πατέρες που είναι o πρόεδρος της δημοκρατίας ας κάνη μια δήλωση και ας παρατηθεί. που είναι ο αρχιεπίσκοπος, η εκκλησιά που είναι η πρυτάνεις τον πανεπιστημίων σε τέτοιες κρίσιμες στιγμές που περνά ο Λάος και η πατρίδα μας. τη περιμένουν δεν βλέπουν που πάμε ? από πού περιμένουμε την καθοδήγηση από τον ψαρά ? τον γεωργό ? τον εργάτη ?
η Ισλανδοί από το διαδίκτυο ξεκίνησαν και ξεσήκωσαν τον κόσμο έκαναν δημοψήφισμα το 92% του λαού είπε όχι δεν πληρώνουμε το χρέος σας. και ξευτίλισαν όλους του πολιτικούς τους αριστερούς, δεξιούς, σοσιαλιστές που ευθυνόταν για την χρεοκοπία της χώρας τους. Κάντε το και εσείς ας αφήσουμε της μικρό διαφορές η έλληνες μεταξύ μας δεν είναι ώρα για τέτοια ας ενωθούμε να διώξουμε το Δ.Ν.Τ. και της συμμορίες ξένες και ελληνικές και μετά θα τα βρούμε.
δεν ξέρεται δεν φαντάζεστε τη δύναμη έχετε στα χεριά σας τα blog.. εάν συντονιστείτε οργανωθείτε μπορείτε να γράψετε ιστορία με χρυσά γράμματα. τα όπλα τα έχετε στα χεριά σας, ο οχθρός ξέρεται ποιος είναι τη περιμένετε??
(για την αριστερά τη να πω ρε γαμοτο με Παπαρήγα!!! και τσίμπα !!! εάν ενωθεί η ελληνική αριστερά και με έναν καλό Έλληνα πατριώτη ηγέτη θα έπαιρνε σήμερα ποσοστό Πάνο από 30%)
εάν αναστηνότανε ένας πρόγονος μας από τον τάφο του και έβλεπε σε τη χάλια είμαστε σήμερα η έλληνες θα ξανάμπαινε αμέσως μέσα….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters