Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Ενας βιαστικος μαθητης

Ολοι οσοι ασχολουμαστε με την κατασταση καταλαβαινουμε πλεον τι συμβαινει,δεν ειναι και τοσο δυσκολο,προσπαθουν τα μεσα που παραπλανουν να...

μας αποσπασουν την προσοχη μας,με δεκαδες τρανταχτα και πικαντικα θεματα,δεν μπορουν.

Δεν ειναι οτι καταφερε μεσα σε εναν χρονο να αλλαξει τα παντα,ειναι τι διαλεξε να αλλαξει,δεν ειναι οτι η προηγουμενη κατασταση ηταν καλυτερη,αυτη ομως ειναι οτι χειροτερο μπορει καποιος με λιγο εγκεφαλο να φανταστει.

Ο διαχειριστης μας βασιστηκε σε πολυ προσεγμενο σχεδιο,ηξερε τι να υποσχεθει,τι να ταξει,το επιτευγμα του βραβευεται διεθνως,καταφερε τον στοχο του,και απο εκει ο δρομος δεν εχει γυρισμο,για εμας.

Το ΔΝΤ ηταν ο εκβιασμος,δεν θα μπορουσε να πετυχει οσα πετυχε χωρις τον εκφοβισμο,την απειλη της χρεοκοπιας,φανταστειτε τις αντιδρασεις σε νομοσχεδια σαν αυτα που ψηφιστηκαν αν δεν ειχε βαλει την χωρα μεσα σε αυτον τον κυκλωνα.
Υπηρχαν τροποι,δεν τους ηθελε,ηξερε οτι αυτο που θελει να πετυχει μονο με αυτον τον τροπο θα το καταφερνε,αδιαφορησε για ολα,δεν ενδιαφερεται για τον πονο του λαου οπως λεει,τον επιδιωκει μαλιστα,ολα ηταν προμελετημενα,και ομως βιαζεται,και πολυ.

Η νεα ταξη πραγματων αλλαξε ονομα,οι ναζι δεν θελουν να θυμιζει σε τιποτα την δομη και την σκεψη οσων απο αυτους απεμειναν μετα τον δευτερο παγκοσμιο πολεμο,οσων ασχοληθηκαν και ασχολουνται ακομη με σεναρια τρομου.
Η νεα ταξη πραγματων εχει πλεον το ονομα"Παγκοσμιοποιηση"ενας ευπεπτος ορος για ολους και κυριως για οσους δεν γνωριζουν τι σημαινει.

Η καταργηση του χρηματος και η καρτα του πολιτη ειναι απο χρονια μεσα στα σχεδια της λεσχης Μπιλντερμπεργκ,ονειρο τους ο πληρης ελεγχος του πληθυσμου,η υποταγη των λαων,η καταργηση της μεσαιας ταξης και η επιβολη της δικης τους και μονο φιλοσοφιας.

Μεσα σε αυτους τους στοχους και το ξεπουλημα των ενεργειακων δομων,οι μεταφορες,το εδαφος,η ιστορια,η λεξη εθνικιστης για αυτους ειναι ενα κοκκινο πανι,επι χρονια μεσω των ΜΜΕ που υποδουλα υπακουν στα καλεσματα τους οργανωσαν την κατασταση αυτη.
Δεν ειναι καθολου παραξενο οτι ενω η χωρα βυθιζοταν στο χαος και η οικονομια στην καταστροφη,ο διαχειριστης μας επι εξη μηνες δεν εκανε τιποτα αλλο παρα να τρεχει σε ολο τον κοσμο και να φωναζει οτι χρεοκοπησαμε,δεν ειναι παραξενο οτι μονο νομοσχεδια χωρις σημασια με ποση βιασυνη ψηφιστηκαν ο Καλλικρατης και το μεταναστευτικο.

Ο μαθητης βιαζεται,θελει να φυγει,γυριζει τον κοσμο και μιλαει περι παγκοσμιοποιησης,δειχνει εμας και λεει....

Κοιταξτε...δεν αντιδρουν και εσεις δεν προχωρατε,βλεπουμε ποσο αργα βηματα γινονται στις υπολοιπες χωρες,ομως εκεινος βιαζεται,ξερει οτι δεν εχει χρονο πολυ,ξερει οτι αργα η γρηγορα ο κοσμος θα καταλαβει.

Μην παρετε την καρτα του πολιτη,μην δεχτειτε την καρτα αγορων,παθητικη αντιδραση εφοσον δεν μπορουμε προς το παρον τιποτα αλλο.

Εφοσον διαλεξε τον δρομο του ας διαλεξουμε και εμεις τον δικο μας.

Ας τον αφησουμε μετεξεταστεο.

harrytsopanos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters