Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ

Ο γιωργάκης χάνει την γη κάτω απο τα πόδια του.Πίστευε πως η προπαγάνδα του ΔΝΤ θα περνούσε,βέβαια είχε και την βοήθεια των ΜΜΕ.Προσπάθησε να μας πείσει ότι το ΔΝΤ ήταν μονόδρομος και ότι ο κακόμοιρος ο Παπανδρέου πάλεψε για να μην μπόυμε στο ΔΝΤ.Όλα αυτά ήταν ένα μεγάλο ψέμα.Όλα ήταν συμφωνημένα χρόνια πρίν.Που είναι αυτοί...
οι επαναστάτες του δεκεμβρίου να ξεσηκωθούν εναντίον του μνημονιου.Που έιναι οι επαναστάτες που έκαψαν τέσσερα άτομα στην Μαρφιν ?Πουθενά !!!!!θα εμφανιστούν όταν πρέπει να στηρίξουν τον Τζέφρυ και την κυβέρνηση του.
Ο Γιωργάκης με την στήριξη των Αμερικανών έγινε κυβέρνηση.Βλέπετε παρόλα τα εγκληματικά λάθη του Καραμανλή ένα είναι σίγουρο ότι δεν άρεσε στους Αμερικανούς,έτσι απο το 2007 προσπαθούνε να τον ρίξουν και τα κατάφεραν το 2009.Ας θυμηθούμε τις πυρκαγιές στην Ηλεία προεκλογικά,την λυσσαλέα αντιπολίτευση απο τα ΜΜΕ και την σκανδαλολογία.

Έδω και ένα χρόνο τα ΜΜΕ προσπαθούν να μας πείσουν ότι δεν υπάρχουν σκάνδαλα και ότι είμαστε διεφθαρμένοι μόνο οι πολίτες.Την ίδια ακριβώς άποψη έχει και ο γιωργάκης,λέει παντού πως είμαστε διεφθαρμένοι στα πλαίσια της προπαγάνδας για να νιώσουμε εμείς οι απλόι πολίτες ένοχοι και να μην αντιδράσουμε πράγμα που πέτυχε.Ωστόσο επειδή ο καιρός περνάει και βλέπει ότι ο λαός αρχίζει και καταλάβαινει την παγίδα που έστησαν απο κοινού γιωργάκης και Αμερικανοί.
Έτσι μετά απο ένα χρόνο εξουσίας το ΠΑΣΟΚ διαλύεται!!!!!!!σαν χάρτινος πύργος.Ο λαός λέει πως ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται,το ίδιο έγινε και με αυτόν αφου πέρασε ένας χρόνος απο τα λεφτά υπάρχουν όδηγηθήκαμε στην χρεοκοπία και ο κόσμος βυθίζεται στην απελπισία.
Αυτό έκανε τους Έλληνες να συνειδητοποιήσουν την ψευτία και την προεκλογική προπαγάνδα των Αμερικών -γιωργάκη.Έτσι φτάσαμε σήμερα το ΠΑΣΟΚ να βουλιάζει στις εκλογές
και τον γιωργάκη να προσπαθεί να σώσει το κόμμα του απο την αφάνιση του!!!!

ΕΝΑΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters