Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 9μμ Ο ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ mr JEFFRY !!


MONOΣ του και πανικόβλητος ο ξενοκίνητος κατοχικός "Πρωθυπουργός" θα προσπαθήσει να πείσει τους Έλληνες ότι πρέπει να αυξήσουν τη δόση κουτόχορτου που καθημερινά και επι χρόνια λαμβάνουν , προκειμένου να αντιληφθούν το ... Θεάρεστο έργο του.

ΕΝΤΡΟΜΟΣ μπροστά στη θέα της πολιτικής λαιμητόμου απο την οποία θα περάσει σε 14 μέρες , θα προσπαθήσει να πείσει τους κατηγόρους τους Έλληνες πολίτες ότι ήταν επιβεβλημένη η κατάργηση των όρων "ΕΘΝΙΚΟ - ΕΘΝΙΚΗ" απο τα λογότυπα των Υπουργείων και Οργανισμών.


Το ίδιο και για την κατάργηση των ΕΘΝΙΚΩΝ Υπουργείων ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣκαι ΑΙΓΑΙΟΥ. Το ίδιο και για την κατάργηση των ΕΘΝΙΚΩΝ παρελάσεων, την αφαίρεση του ΕΘΝΙΚΟΥ Σταυρού απο τα εθνόσημα των σωμάτων ασφαλείας, την αφαίρεση του θρησκεύματος απο τις ταυτότητες, την ανώδυνη διέλευση των πολεμικών πλοίων απο το Σούνιο, την Τζιά, ολόκληρο το Αιγαίο ΜΑΣ, την ΜΟΝΙΜΗ παραβίαση του FIR MAΣ, την έρευνα για πετρέλαιο στην υφαλοκρηπίδα ΜΑΣ απο ΤΟΥΡΚΙΚΑ ερευνητικά πλοία, την ΑΠΟΛΥΤΗ υποταγή στο Εβραϊκό λόμπυ και άααααλλα πολλα΄. Όμως εκτός απο τα
ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ Εθνικά μας θέματα , που έχουν ξεπεράσει προ πολλού την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας, να πρέπει να απολογηθεί και να αιτιολογήσει ΓΙΑΤΙ ενω ΜΠΟΡΟΥΣΕ να αποφύγει το ΔΝΤ μας έστειλε ΔΕΜΕΝΟΥΣ σε αυτό. ΓΙΑΤΙ με την φιλολαθρομεταναστευτική του πολιτική, φόρτωσε με εκατομμύρια ξένους πεινασμένους ταλαιπωρημένους ανθρώπους τη χώρα, ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΣ στην πείνα και στην εξαθλίωση το σύνολο του Ελληνικού λαού.
Για ΟΛΑ αυτά και ΠΟΛΛΑ άλλα είναι ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ και περιμένουμε να ακούσουμε την απολογία του.
Φυσικά ο λαός εχει έτοιμο το ... ΕΝΟΧΟΣ γιατί ΔΕΝ τρώει πλέον κουτόχορτο, αλλά ας ακούσουμε την ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ επιθυμία ενός ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΥ.
Είναι η πολυτέλεια της Δημοκρατίας άλλωστε !!
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΝΙΑΡΟΠΕΤΡΟΥ


post from: SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR: ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 9μμ Ο ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ mr JEFFRY !! ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ! Της ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΝΙΑΡΟΠΕΤΡΟΥ http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2010/10/9-mr-jeffry.html#ixzz13NbPHrL6
Under Creative Commons License: Attribution

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters