Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Απειλητικό βίντεο της Greenpeace προετοιμάζει τη νέα γενιά οικο-τρομοκρατών



Δείτε το βίντεο της Greenpeace

Ακολουθεί άρθρο από το The Sovereign Independent

Πρόλογος από τον Neil Foster,

Στο παραπάνω βίντεο οι οικο-φασίστες της Greenpeace χρησιμοποιούν ένα παιδί ως όχημα για να περάσουν την προπαγάνδα τους. Δεν πρόκειται για ένα συνηθισμένο - γεμάτο ψεύτικους ισχυρισμός - βίντεο σχετικά με την υπερθέρμανση του πλανήτη. Όχι, αντ 'αυτού, βρισκόμαστε μπροστά σε ένα θανατηφόρο, αλαζονικό απειλητικό μήνυμα προς τους ενήλικες από τις επερχόμενες ορδές των νέων που θα μας διαλύσουν για την δήθεν καταστροφή του μέλλοντός τους.
Αυτό που απεικονίζεται σε αυτό το βίντεο θα πρέπει να σημάνει συναγερμό σε κάθε οικογένεια που έχει μικρά παιδιά. Αυτή είναι η προετοιμασία για την σύγχρονη χιτλερική νεολαία. Αυτό πρέπει να αντιμετωπισθεί!! Έχουμε δει ακόμη και άρθρα σε μεγάλα μέσα μαζικής ενημέρωσης, όπου πρόσκοποι εκπαιδεύονται για να την καταπολέμηση της τρομοκρατίας και της παράνομης μετανάστευσης (ο αρθογράφος εδώ θεωρεί ότι προορίζονται να στραφούν κατά των ιδιοκτητών όπλων).
Τα παιδιά σας τρέφονται με αυτά τα σκουπίδια στα σχολεία μέσα από τα «Προγράμματα Εκπαίδευσης» που χρηματοδοτούνται και παρέχονται από τον ΟΗΕ, ο οποίος μόλις χθες ανακοίνωσε τα σχέδιά του για την παγκόσμια ατζέντα.
Η Greenpeace δείχνει τώρα τον πραγματικό της εαυτό σε αυτή την προφανή προσπάθεια να αναμίξει τη νεολαία εναντίον των μεγαλύτερων και μάλιστα εναντίον των γονιών τους με την απειλή της χρήσης βίας.
Αυτή είναι η κατήχηση που γίνεται στο λεγόμενο «σύστημα παιδείας». Άραγε εμείς σαν γονείς θα σταθούμε απέναντι σε αυτή την πλύση εγκεφάλου που γίνεται στις μελλοντικές γενιές; Θα επιτρέψουμε να τους πάρουν τα μυαλά οι διεθνείς τραπεζικοί ελίτ, ώστε να μπορούν να τις χρησιμοποιούν ως πιόνια για την επιδιωκόμενη δραστική μείωση του πληθυσμού σε ολόκληρο τον κόσμο εξαιτίας του ψέματος της ανθρωπογενούς υπερθέρμανσης του πλανήτη;

Άρθρο του Andrew Bolt

Πριν από δύο χρόνια η αστυνομία της Τασμανίας προέβη σε μία αντιτρομοκρατική άσκηση που ακούγεται πιο ρεαλιστική μέρα με τη μέρα.
Το σενάριο για την άσκηση αυτή, είχε έναν ακτιβιστή για την διάσωση των δασών που κάνει αεροπειρατεία σε ένα αεροπλάνο, απειλώντας το να το συντρίψει.
Δεν αποτελεί έκπληξη, έτσι; Όμως, η είδηση διέρρευσε και η αστυνομία είχε τώρα να αντιμετωπίσει ‘πράσινους’ ακτιβιστές να ουρλιάζουν από αγανάκτηση που η αστυνομία τους έβλεπε ως άτομα ολοκληρωτικής νοοτροπίας με κουστούμια κοάλα.
Όπως είναι φυσικό, η αστυνομία έκανε πίσω και ένας εκπρόσωπός της βγήκε να ζητήσει συγγνώμη.
"Εμείς σκηνοθετήσαμε ένα σενάριο που καμία σχέση δεν έχει με ιστορικά γεγονότα, και καμία σχέση με τα τρέχοντα γεγονότα ή ό, τι ως αστυνομία περιμένουμε να γίνει στο μέλλον", είπε, καθησυχαστικά
Αλήθεια; ‘Ώστε η αστυνομία εκπαιδεύεται για κάτι που δεν "προβλέπεται για το μέλλον"; Ανυπομονώ αλήθεια, να δω την επόμενη άσκησή τους, όπου θα περιλαμβάνει μία υποτιθέμενη πολιορκία του Κοινοβουλίου από γιγάντιους λιμνοβάτραχους!
Τι γίνεται όμως με τον ισχυρισμό ότι αυτό το σενάριο οικο-τρομοκρατίας δεν έχει «καμία σχέση με τα τρέχοντα γεγονότα»;
Την περασμένη εβδομάδα, ένας θιασώτης της υπερθέρμανσης του πλανήτη μπήκε στα γραφεία του Discovery Channel στο Maryland, απαιτώντας ο σταθμός να κάνει περισσότερα για να σώσουμε τον πλανήτη από τον Αρμαγεδδών, όπως μας λένε, που θα προκληθεί από την υπερθέρμανση του πλανήτη.
Για να κάνετε το αίτημά του πιο σοβαρό ο James J. Lee, κρατούσε τρεις ομήρους υπό την απειλή του όπλου του, μέχρι που η αστυνομία τον σκότωσε.
Έχετε δίκιο, ο Lee δεν αντιπροσωπεύει τον τυπικό ακτιβιστή για την σωτηρία του πλανήτη, ο οποίος είναι τόσο ανοιχτόμυαλος και βλέπει και τις δύο πλευρές - όπως, ας πούμε, η Christine Milne (ηγέτης των Πρασίνων στην Αυστραλία).
Ωστόσο, κοιτάξτε αυτόν τον άνθρωπο που λέει ότι ένιωσε μία "αφύπνιση" όταν είδε το ‘An Inconvenient Truth’ του Αλ Γκορ, το ντοκιμαντέρ που λέει σε κάθε παιδί στη χώρα, ότι κακοί άνθρωποι σκοτώνουν τη γη.
«Όλα τα προγράμματα στο Discovery Health-TLC πρέπει να σταματήσουν να ενθαρρύνουν τη γέννηση άλλων παρασιτικών ανθρώπινων βρεφών ... Σε ορισμένα σημεία αυτών των προγραμμάτων του καναλιού, τα προγράμματα για την ενθάρρυνση της ανθρώπινης στείρωσης και μείωσης της γεννητικότητας πρέπει να προωθηθούν ...», ήταν μερικά από τα αιτήματα που διατύπωσε ο Lee, με τη βοήθεια του όπλου του.
Και συνεχίζει: "Σταματήστε την υπερθέρμανση του πλανήτη και την καταστροφή του πλανήτη! ...
"Για κάθε ανθρώπου που γεννιέται, ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ άγριας φύσης πρέπει να μετατραπούν σε γεωργικές εκτάσεις, προκειμένου να τροφοδοτηθεί η νέα ανθρώπινη προσθήκη που θα ζήσει από 60 έως 100 χρόνια! Αυτό γίνεται σε βάρος των ΠΛΑΣΜΑΤΩΝ του ΔΑΣΟΥΣ !!!!"
Ω, έχεις δίκιο πάλι. Όλα αυτά τα κεφαλαία γράμματα δείχνουν ότι πρόκειται για έργο ενός τρελού.
Αλλά για δείτε τις ακόλουθες προτάσεις που ακούγονται και κάπως αντικαπιταλιστικές..
Δείτε τους ισχυρισμούς του Γκορ, που λέει ότι η μοίρα της Γης βρίσκεται σε «τεντωμένο σχοινί», καθώς οι ανθρωπογενείς κίνδυνοι υπερθέρμανσης του πλανήτη "τερματίζουν τον ανθρώπινο πολιτισμό".
Ο επηρεασμένος από την ιδέα περί ‘Γαίας’ φιλόσοφος και καθηγητής James Lovelock, προειδοποιεί ότι θα αντλήσουμε τόσο πολύ βρώμικο φυσικό αέριο μέχρι το τέλος του αιώνα που «δισεκατομμύρια από μας θα πεθάνουν, και τα λίγα ζευγάρια που θα επιβιώσουν και θα είναι ικανά για αναπαραγωγή, θα είναι στην Αρκτική, όπου το κλίμα παραμένει σε ανεκτά επίπεδα ».
Αρκεί να πιστέψετε και θα αρχίσετε να βλέπετε τους ‘σκεπτικιστές’ χειρότερους και από τους απολογητές του ναζισμού.
Κοιτάξτε τον Clive Hamilton, υποψήφιο των Πράσινων και καθηγητή της δημόσιας ηθικής, ο οποίος λέει ότι οι αρνητές του Ολοκαυτώματος προσβάλλουν τον θάνατο έξι εκατομμυρίων ανθρώπων κατά το παρελθόν", αλλά οι "αρνητές της αλλαγής του κλίματος βάζουν σε κίνδυνο τις ζωές εκατοντάδων εκατομμυρίων για το μέλλον".
Δείτε το έτσι και μπορείτε κάλλιστα να θεωρήσετε ότι το να κρατάς ομήρους δυο τέτοιους ‘σκεπτικιστές’ δεν είναι τελικά και τόσο κακό, λόγω των εγκλημάτων τους.
Έτσι ο Dr John Reid, πρώην ακαδημαϊκός του Swinburne University, συνιστά σε μια διάλεξη για το ABC, «βάλε κάτι στο νερό, έναν ιό που θα είναι ειδικός για το ανθρώπινο αναπαραγωγικό σύστημα, και θα κάνεις κάτι σημαντικό για την μείωση του πληθυσμού».
Ο κύριος επιστημονικός σύμβουλος του Προέδρου Barack Obama, ο John Holdren, είχε ακριβώς την ίδια ιδέα όταν συν-έγραψε το βιβλίο ‘Ecoscience’ (Οικοσυνείδηση) το 1977.
"Το να προσθέσεις ένα στειρωτικό στο πόσιμο νερό ή στα βασικά τρόφιμα είναι μια πρόταση που φαίνεται να τρομάζει τους ανθρώπους περισσότερο από ό, τι οι περισσότερες προτάσεις για τον ακούσιο έλεγχο της γονιμότητας», συλλογίστηκε, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι θα ήταν πολύ δύσκολο από ‘τεχνική άποψη’.
Είχε μια καλύτερη ιδέα: «Ένα πρόγραμμα αποστείρωσης των γυναικών μετά το δεύτερο ή το τρίτο παιδί τους» και «την ανάπτυξη μιας μακροπρόθεσμης κάψουλας αποστείρωσης που θα μπορούσε να εμφυτεύεται κάτω από το δέρμα και να απομακρύνεται όταν η εγκυμοσύνη είναι επιθυμητή», που "παρέχει επιπλέον δυνατότητες στον αναγκαστικό έλεγχο της γονιμότητας ".
Ταιριάξτε αυτούς του είδους τις σκέψεις στα κεφαλαία γράμματα του Lee και δείτε πως φαίνεται. Στην πραγματικότητα, ας το δούμε αυτό στον συνιδρυτή της Greenpeace, τον Paul Watson, που θαυμάζεται ευρέως για την βίαιη αντι-φαλαινοθηρική οικο-ακτιβιστική ‘Sea Shepherd’ ομάδα του.
Για ακούστε: «Πρέπει ριζικά και με έξυπνο τρόπο να μειώσουμε τον ανθρώπινο πληθυσμό σε λιγότερο από ένα δισεκατομμύριο", επειδή οι άνθρωποι είναι «το AIDS της Γης» και «η ιική συμπεριφορά μας (όπως ο ιός) μπορεί να εξολοθρεύσει τόσο την σημερινή βιόσφαιρα όσο και τους εαυτούς μας".
Βλέπε την ομοιότητα τώρα;
Έτσι, εάν πραγματικά πιστεύετε ότι δισεκατομμύρια ανθρώπων απειλούνται με ολική καταστροφή, τι άλλες ακραίες θέσεις θα υιοθετούσατε;
Λοιπόν, η Sarah Irving, από το περιοδικό ‘Ethical Consumer’, στειρώθηκε η ίδια, επειδή αυτό θα ήταν το «πιο φιλικό προς το περιβάλλον πράγμα που θα μπορούσα να κάνω σε έναν θερμαινόμενο πλανήτη».
Η Toni Vernelli, από την ομάδα της Απελευθέρωσης των Ζώων ‘PETA’, έκανε έκτρωση, σκοτώνοντας το έμβρυο στην κοιλιά της, διότι «θα ήταν ανήθικο να γεννήσω ένα παιδί που ένιωθα έντονα ότι θα είναι μόνο βάρος για τον πλανήτη».
Και ο καθηγητής Χάμιλτον λέει ότι μπορεί να χρειαζόμαστε μια "αναστολή των δημοκρατικών λειτουργιών» για να αναγκαστούμε όλοι εμείς να πάρουμε ακραία μέτρα για να σώσουμε τον πλανήτη.
Και ιδού η όψη του ολοκληρωτισμού. Άνθρωποι τόσο μπολιασμένοι από τον ηθικό αγώνα τους, που βλέπουν τους άλλους (τους μη πιστεύοντας) ως απλά εμπόδια, ή ακόμη και ως ηθελημένα κακούς. Σαν έντομα.
Δεν είναι απορίας άξιο που το 60 τοις εκατό των μελών των ‘πράσινων’ συλλόγων της Γερμανίας το 1939, προσχώρησε στο ναζιστικό κόμμα, όταν το ποσοστό για τους Γερμανούς ήταν μόλις 10 τοις εκατό. Αισθάνονταν άνετα με την απολυταρχία και τον αυταρχισμό, ειδικά με τον ‘πράσινο’ Χίτλερ που τόσο αγαπούσε τα δάση.
Έτσι, όταν φτάσετε μέχρι εκεί, γιατί να μην προσθέσετε και λίγο βία;
Στην πραγματικότητα, είχαμε οικο-τρομοκράτες που έβαζαν καρφιά στα δέντρα για να τραυματιστούν οι υλοτόμοι, και έναν ακτιβιστή του ‘Earth Liberation Front’ («Μέτωπο Απελευθέρωσης της Γης’) στην Αμερική που φυλακίστηκε για 19 χρόνια γιατί σχεδίαζε να βάλει βόμβα σε ένα φράγμα.
Βλέπουμε, τώρα επίσης, επιδρομές σε σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, επιθέσεις σε αεροδρόμια και των αποκλεισμούς συρμών που μεταφέρουν κάρβουνο από ακτιβιστές που ισχυρίζονται ότι τα πράσινα αίτιά τους, τους δίνουν το δικαίωμα να κάνουν τραμπουκισμούς. Δεν είναι ένα σαγηνευτικό άλλοθι για τους «εγωμανείς»;
Στην πραγματικότητα, είναι ακριβώς αυτός ο τύπος του εσωτερικού τύραννου τον οποίο η Greenpeace εσκεμμένα προσπαθεί να προωθήσει, με το διαφημιστικό της, που δείχνει ένα αγόρι με κουκούλα που πιστεύει ότι οι ενήλικες σκοτώνουν τον κόσμο του.
"Μέχρι να μεγαλώσω, δεν θα υπάρχει κανένα ψάρι που θα έχει μείνει στη θάλασσα», λέει με ένα απειλητικό βλοσυρό ύφος.
«Ο καθαρός αέρας θα είναι κάτι που θα ανήκει στο παρελθόν, οι πολικοί πάγοι θα έχουν εξαφανιστεί, η στάθμη των ωκεανών θα έχει αυξηθεί, ολόκληρες χώρες θα εξαφανιστούν ... Μπορεί να υπάρχει πείνα και επιδημίες σε όλο τον κόσμο ...
«Δεν μιλάμε απλά μιλάμε για το μέλλον, μιλάμε για το μέλλον μου."
Εφόσον πιστεύετε όλα αυτά, τότε θα δικαιολογήσετε την απειλή που εκτοξεύει αυτό το αγόρι, αμέσως μετά: "Από σήμερα, δεν υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές. Έχετε να επιλέξετε ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ή θα υπερασπιστείτε το μέλλον μου ή θα είστε εναντίον του. Ή είσαι φίλος, ή είσαι εχθρός.
«Μπορεί να είμαι ένα παιδί σήμερα, αλλά αύριο θα είναι διαφορετικά ...
"Είχατε την ευκαιρία σας να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα. Τώρα έχουμε κι εμείς την δικιά μας. Δεν θα είμαστε χαριτωμένοι. Δεν θα μας πατρονάρετε. Δεν θα αρνηθούμε το μέλλον μας".
Φέρνω στο νου μου όχι μόνο τον James J. Lee, αλλά εκείνη την φοβερή σκηνή από την ταινία ‘Cabaret’, όπου ένα όμορφο αγόρι, με μάτια ζωηρά γεμάτο ηθική ζέση, αρχίζει να τραγουδάει γλυκά Το Αύριο Ανήκει Σε Μένα»(Tomorrow Belongs To Me).
Και μόνο όταν η κάμερα κατεβαίνει, τον βλέπουμε ντυμένο με την στολή της Χιτλερικής Νεολαίας, με το καφέ του πουκάμισο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters