Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Ο επικίνδυνος ιός «Πράσινος Μύλος» πλήττει τον ελληνικό λαό



Επικίνδυνος ιός με την ονομασία «Πράσινος Μύλος» προκαλεί επιδημία στον ελληνικό λαό. Εκκολάφθηκε στις 4 Οκτωβρίου 2009 στα εργαστήρια της παγκόσμιας τάξης και των ΗΠΑ, αφέθηκε ελεύθερος και κυκλοφορεί τους τελευταίους 10 μήνες. Στην αρχή μεταφερόταν με κουνούπι που απλά τσιμπάει και μολύνει αλλά στη συνέχεια μεταλλάχθηκε σε νυχτερίδα που ρουφάει αίμα και ζει μόνο μ’ αυτό. Η νυχτερίδα – βαμπίρ έχει πράσινο χρώμα και της αρέσει να πηγαίνει διακοπές στα ελληνικά νησιά.

Τα συμπτώματα που προκαλεί είναι πολλά. Ένα από αυτά είναι ότι εκατομμύρια Ελληνες έχουν πάθει… εγκεφαλίτιδα, έχουν χάσει τον εγκέφαλό τους δηλαδή και δεν ξέρουν τι να σκεφτούν πλέον.

Βασικό σύμπτωμα είναι επίσης οι άδειες τσέπες. Οποιος δαγκώθηκε από τη νυχτερίδα δεν έχει να πληρώσει ούτε για διακοπές.


Μισθωτοί και συνταξιούχοι είναι κατά κύριο λόγο τα θύματα του βαμπίρ της 4ης Οκτώβρη. Είναι γλυκοαίματοι, εύκολοι στα τσπιμπήματα, δεν αντιδρούν παρά μόνο όταν φτάσουν στα όρια, είναι τα κοροΐδα δηλαδή και τα εύκολα θύματα του «Πράσινου Μύλου».

Οι επιστήμονες εμφανίζονται πολύ ανήσυχοι διότι ο ιός ενισχύθηκε με δυνάμεις από το εξωτερικό. Ενας άλλος, ακόμη πιο επικίνδυνος ιός που ονομάζεται «Τροϊκανός» ενώθηκε στα εργαστήρια της οδού Ηρώδου Αττικού και κατέστησε πανίσχυρη την επιδημία. Κανείς δεν μπορεί να σταματήσει τη μετάδοση και η επιδημία έχει εξαπλωθεί στα μεσαία και χαμηλά στρώματα του πληθυσμού.

Το καλοκαίρι μάλιστα έγινε ακόμη χειρότερος ο ιός αφού τον επισκέφτηκαν τα «ξαδερφάκια» του από Ουάσιγκτον και Βρυξέλλες.

Μόνη ελπίδα σωτηρίας είναι να υπάρξει γενικευμένη αντίδραση από Σεπτέμβριο. Να βγουν δηλαδή όλοι στους δρόμους με αεροζόλ και να ψεκάσουν τις νυχτερίδες – βαμπίρ.

Μπορεί να απέμεινε λίγο αίμα στους πολίτες, μπορεί η μάχη να είναι άνιση, όμως το δίκαιο είναι με το μέρος των ασθενών. Αν αφήσουμε τον ιό να μεταφερθεί και σε άλλα κράτη, αφού πρώτα κάνει τις δοκιμές του στην Ελλάδα, τότε κινδυνεύει ο πλανήτης.

Γι΄ αυτό όπου δείτε στο δρόμο Τροϊκανό ιό μη φοβηθείτε. Καταπολεμιέται με γιαούρτια. Και ψεκάζεται με ντοματόζουμο

         Πηγή:


Read more: Ο επικίνδυνος ιός «Πράσινος Μύλος» πλήττει τον ελληνικό λαό | Everything That We Like http://www.lovefortechnology.com/2010/08/blog-post_09.html#ixzz0ziGEjmxr
lovefortechnology.com
Under Creative Commons License: Attribution

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters