Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

θετική ταυτότητα

Παρακαλώ σηκώστε το μανίκι σας. Θα σας εμφυτεύσουμε τη "θετική ταυτότητα" (η Verichip μετονομάστηκε σε PositiveID)

Από άρθρο του Greg Nikolettos
Όσο βέβαιο είναι ότι ο ήλιος ανατέλλει κάθε ημέρα, έτσι και η Verichip εξελίσσεται συνεχώς για να κερδίσει την αποδοχή της αγοράς καθώς άνθρωποι από όλο τον κόσμο ενώνονται και απορρίπτουν την εταιρία Raytheon, που χρηματοδοτείται από την IBM, και η οποία κατασκευάζει τα εμφυτεύσιμα στον άνθρωπο μικροτσίπ.
Για να «σηματοδοτήσει», μία νέα χρονιά, η Verichip τώρα ονομάζεται 'PositiveID', δηλαδή «θετική ταυτότητα»!...
Εάν έχετε παρακολουθήσει την πρόοδο της εν λόγω εταιρείας, όπως έχουμε εμείς και έχουμε παραθέσει στοιχεία κατά της εταιρίας σχετικά με την σχέση μικροτσίπ και πρόκλησης καρκίνου, η Verichip σίγουρα δεν είναι καθόλου «θετική». Αλλά σε αυτόν τον κόσμο που η σημασιολογία παίζει τεράστιο ρόλο, δεν υπάρχει αμφιβολία για το πως οι διευθύνοντες, μαζί με άλλα κορυφαία στελέχη αποφάσισαν ότι ρίχνοντας τη λέξη "θετική" στον τίτλο, θα κάνει τους ασθενείς με Alzheimer που ‘τσιπάρονται’ χωρίς την συγκατάθεσή τους, λιγότερο διστακτικούς, καθώς θα σηκώνεται το μανίκι τους, στο όνομα της «προστασίας τους από περιπλανήσεις». "Ήταν αυτό μια βελόνα;" ρωτάει ο ασθενής; "Οχι! Ήταν ένα τσίμπημα κουνουπιού, έχετε Αλτσχάιμερ, θυμάστε;"
Τι έχει αλλάξει λοιπόν το 2010;
Λοιπόν, η ‘Verichip / PositiveID’ διαθέτει μια νέα εταιρεία αγορών και σχέσεων με τα μέσα ενημέρωσης! Όπως και όλοι οι ηθοποιοί του Χόλιγουντ απαιτούν έναν πράκτορα να χειριστεί την ‘εικόνα τους’ προς τα έξω, καθώς εισέρχονται στον κόσμο της αγοράς, έτσι και η ‘Verichip / PositiveID’ έχει αποφασίσει να κάνει το ίδιο.
Η εταιρεία που έχει αναλάβει τις σχέσεις της ‘Verichips / PositiveID’ με τα μέσα ενημέρωσης είναι η ‘Gibraltar’ (‘Γιβραλτάρ). Μια επιχείρηση που έχει στενούς δεσμούς με την κυβέρνηση Κλίντον, με ειδίκευση στον τομέα της βιοτεχνολογίας, της ενέργειας και, φυσικά, ως μια εταιρεία που έχει εξαιρετική διείσδυση στην κυβέρνηση, η ‘Gibraltar’ έχει ακόμη και το γραφείο στην Ουάσιγκτον!
Γιατί αυτή η πρόσφατη συνάντηση;
Η ‘Verichip / PositiveID’ έχει καταρρεύσει στο NASDAQ, αφού βγήκε από τις λίστες τον Μάρτιο του 2009, αλλά έκανε μία επιστροφή με τα αποθέματά της να έχουν ανακτήσει την Συμμόρφωση της NASDAQ τον Οκτώβριο του 2009. Το στοκ της ‘Verichip / PositiveID’ έχει συνθλιβεί από το ένα ύψος λίγο πάνω από τα 10 δολάρια, κάτω σε ένα ταπεινωτικά χαμηλό μόλις 0,24 του δολαρίου.
Γιατί αυτή η αντίδραση; Πρόκειται για εμφυτεύσιμα μικροτσίπ σε ανθρώπους και αυτό δεν ακούγεται καλά στους επενδυτές που βρίσκονται από πάνω. Ποιος λογικός άνθρωπος θα επενδύσει σε μια επιχείρηση το προϊόν της οποίας προκαλεί όγκους; Ποιος λογικός άνθρωπος θα επενδύσει σε μια επιχείρηση που ‘τσιπάρει’ ασθενείς με Alzheimer χωρίς την συγκατάθεσή τους; Όπως δείχνει η τιμή της μετοχής της ‘Verichip / PositiveID’ σήμερα, δεν είναι πολλά τα άτομα και σίγουρα δεν είναι οι πολλές οι εταιρείες επενδύσεων που έχουν ελαχιστοποιημένο κίνδυνο στη σημερινή οικονομία.
Ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει στην αγορά μετοχών, το γεγονός είναι ότι η Verichip δεν προχωράει. Γιατί; Επειδή η πηγή της χρηματοδότησής της προέρχεται από τον γίγαντα της πληροφορικής, την IBM που έχει πάνω από 407.000 εργαζόμενους σε όλο τον κόσμο, την εταιρία, όμως που όπως αποκαλύφθηκε, αύξησε τα κέρδη της κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, έχοντας συνεργασία με το ναζιστικό καθεστώς. Η IBM συμμετείχε στη ναζιστική μηχανογράφηση, όπου καταγράφονταν οι «εχθρικές ομάδες» (εβραίοι, τσιγγάνοι, ‘ύποπτοι για κληρονομικές ασθένειες’ κλπ) με την σύνταξη διάτρητων καρτών των «ακοινωνικών» (Για περισσότερα δες ΕΔΩ).
………………
Οι "θεωρίες συνομωσίας" είναι ένας όρος που συχνά αποδίδεται σε όσους ανησυχούν για το θέμα του τσιπαρίσματος των ανθρώπων και μάχονται εναντίον του, έτσι ώστε να στιγματιστούν ως ‘συνομωσιολόγοι ψυχοπαθείς’ και να μην ενημερωθεί και προβληματιστεί ο κόσμος. Ο στόχος είναι φυσικά να καταπατηθούν ανθρώπινα δικαιώματα και να μετατραπεί ο άνθρωπος σε ένα 16ψήφιο αριθμό που θα σκανάρεται από σαρωτές σαν ένα οποιοδήποτε αναλώσιμο προϊόν. Τι λέτε; Θα μπορέσει ποτέ αυτή η οργουελιανή εφιαλτική ατζέντα να αποδώσει καρπούς;
Ας ακούσουμε τα λόγια του διευθύνοντα CEO της IBM Sam Palmisano, όταν απευθυνόμενος στο Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων (C.F.R.) έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Πράγματι, σχεδόν το κάθε τι - κάθε άτομο, κάθε αντικείμενο, κάθε διαδικασία ή οποιαδήποτε υπηρεσία, για οποιονδήποτε από τους οργανισμούς, μεγάλο ή μικρό - μπορεί να δικτυωθεί και να γίνει αναγνωρίσιμος ψηφιακά»…
Αν είστε τόσο αφελής ώστε να πιστεύετε ότι η Verichip και η IBM - η μεγαλύτερη στον κόσμο και πιο κερδοφόρα εταιρεία τεχνολογίας πληροφοριών, της οποίας ο Διευθύνων Σύμβουλος δηλώνει ότι θέλει να βάλει στο ‘δίκτυ’ όλη την ανθρωπότητα - δεν κυνηγάει εσάς και την οικογένειά σας για να σας ‘τσιπάρει’, θα πρέπει να ζείτε στον κόσμο σας.
Για εκείνους όμως που μπορούν και βλέπουν καλά, τώρα είναι η ώρα να αγωνιστούμε να υποστηρίξουμε την Πράξη για την Σωματική Ακεραιότητα, που έχει συνταχθεί από την εμπειρογνώμονα σε θέματα RFID και προστασίας της ιδιωτικής ζωής Katherine Albrecht για να γίνει νόμος σε ομοσπονδιακό επίπεδο στις ΗΠΑ, αλλά και σε όλες τις χώρες του κόσμου.
Ήρθε η ώρα να δράσουμε τώρα και να κόψουμε στον δρόμο στην Verichip.
Ολόκληρο το άρθρο στα αγγλικά μπορείτε να το διαβάσετε ΕΔΩ
Ο Greg Nikolettos (ελληνικής καταγωγής!), είναι ο ιδρυτής του κινήματος «We The People Will Not Be Chipped» (Εμείς, Ο Λαός δεν θα Τσιπαριστούμε»), που αγωνίζεται κατά τους ‘τσιπαρίσματος’ σε ανθρώπους.
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή
Δείτε τα βίντεο:



πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters