Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

ΓΑΠ .σε εκδήλωση του Economic Club,το απόλυτο αλαλούμ


Να ευχηθούμε η ώρα η καλή στην Ελένη...
Πέραν των κλασικών τριών  «S» στην αγγλική γλώσσα – «sun, sea and some ruins» – δηλαδή του ήλιου, της θάλασσας και των αρχαιολογικών μνημείων, η Ελλάδα έχει πολύ περισσότερα να προσφέρει, όπως καλλιτεχνικά φεστιβάλ, δρόμους του κρασιού, σχολές μαγειρικής, θέρετρα σκι, ράφτινγκ σε ορεινές περιοχές και κωπηλασία στα νησιά, καταδύσεις για επισκέψεις σε ενάλιες αρχαιότητες, μέχρι και αναρρίχηση στους βράχους των νησιών του Αιγαίου.
Ειρήσθω εν παρόδω, προσφάτως  συνειδητοποιήσαμε ότι η λέξη «Αιγαίο», ηχητικά, προσομοιάζει με τη λέξη «αγάπη» στην κινεζική γλώσσα. Προβλέπουμε λοιπόν ότι η εμπειρία της κινηματογραφικής ταινίας «Mamma Mia», στην οποία πραγματοποιείται γαμήλια τελετή σε ένα ελληνικό νησί, θα οδηγήσει σε μια νέα βιομηχανία. Μάλιστα, γνωρίζω κάποια που πρόκειται σύντομα να παντρευτεί – να ευχηθούμε η ώρα η καλή στην Ελένη, της οποίας ο πατέρας βρίσκεται εδώ, μαζί μας.
Μιλάμε για το απόλυτο αλαλούμ.
Δυο λαλούν και τρεις χορεύουν...
Δυο πουλιά και ένα τσώνι...
Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε..
Τι δουλειά έχουν τα 3 "S", με το Αιγαίο, τη λέξη αγάπη στα Κινέζικα, την ταινία  «Mamma Mia» και την Ελένη που παντρεύεται;;
Τι να πούμε και εμείς..
Ελένη η ώρα η καλή !!! 

Άντε πάλι με την μεσογειακή δίαιτα....

"Ρόμπες" γίναμε πάλι με τα λεγόμενα του Πρωθυπουργού περί μεσογειακής δίαιτας, σε ομιλία του στο Economic Club της Νέας Υόρκης σε ισχυρούς χρηματιστές και επενδυτές. 
Δείτε την έκφραση και τον τρόπο που σχολίασε η παρουσιάστρια του Bloomberg το όλο θέμα.
 
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters