Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Ανταπόκριση από το ταξίδι του ΓΑΠ στις ΗΠΑ.

Ειχαμε κι’ εμεις “απεσταλμενο” στην Αμερικη, με την ευκαιρια του ταξιδιου του κυριου Παπανδρεου στη Νεα Υορκη και την Ουασιγκτον. Αμ’ πως, που θα ελεγε και ο αξεχαστος για τις ατακες του Χατζηχρηστος.
Λοιπον, ο ανθρωπός “μας” (στην πραγματικοτητα απεσταλμενος καποιου αθηναικου μεσου στο οποιο δεν μπορει, φαινεται, να καταγραψει τα παντα, μας τηλεφωνησε και μας ειπε οτι Ελληνας εγκατεστημενος εδω (στις Ηνωμενες Πολιτειες), που ειναι ιδαιτερα ενημερωμενος, του ειπε: “Ο μπασταρδος εχει εξασφαλισει την εμπιστοσυνη τους” -  προσοχη, δεν ειπε “οι μπασταρδοι του εχουν εμπιστοσυνη” και ειναι φανερη η ουσιαστικη διαφορα που υπαρχει μεταξυ των δυο φρασεων
Ο ανθρωπός “μας” μας εδωσε και μια ειδηση που την “ψαρεψε” στην Ουασιγκτον: Στην αμερικανικη πρωτευουσα εντοπιστηκε προσφατα ο κυριος Σταυρος Ψυχαρης, για τον οποιο ειπωθηκε οτι αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και η επισκεψη του στην Ουασιγκτον λεγεται οτι αφορουσε ιατρικες εξετασεις απο απολυτως εξειδικευμενους ιατρους.
Ο “απεσταλμενος” μας υποσχεθηκε να μας μεταφερει, μολις μπορεσει, και μερικες εικονες απο τη Νεα Υορκη (οπου πηγε για πρωτη φορα) και τα προαστια που του εκαναν ιδιαιτερη εντυπωση.
Εμεις περιμενουμε

Α.Π.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters