Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Τα έξοδα για το "κατοχικό" δάνειο του μνημονίου ανέρχονται στα 400 εκ ευρώ!!!

Ένα θέμα που παρουσιάσαμε Απίστευτο, πληρώνουμε 400 εκατ ευρώ για λειτουργικές δαπάνες της δανειακής σύμβασης., πήρε ο δραστήριος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Μ. Κεφαλογιάννης, και το έκανε ερώτηση στη Βουλή. Πρόκειται για μια ανάρτηση που βάλαμε και εμείς χθες 
όπου αναφέραμε ότι τα έξοδα της κατοχικής δανειακής σύμβασης των 80 δις του μνημονίου, ανέρχονται στο ιλιγγιώδες ποσό των 400 εκ. ευρώ, όσες δηλ. είναι οι περικοπές των μισθών των δημοσίων υπαλλήλων!!

Διαβάστε και την ερώτηση του Μ. Κεφαλογιάννη:
Ερώτηση κατέθεσε ο Μανώλης Κεφαλογιάννης προς όλους τους Υπουργούς της Κυβέρνησης με την οποία ζητεί να πληροφορηθεί η Βουλή και ο Ελληνικός λαός ποια μέλη της κυβέρνησης αποφάσισαν και ενέκριναν την εκταμίευση 400 εκατομμυρίων ευρώ για «έξοδα φακέλου» του Μνημονίου. Ο πρώην Υπουργός ζήτησε επίσης να κατατεθούν στη Βουλή σύμφωνα με το άρθρο 131 του Κανονισμού της όλα τα έγγραφα, αποφάσεις και εντάλματα πληρωμής που αφορούν την έγκριση, εκταμίευση και πληρωμή του εν λόγω ποσού.

Το πλήρες κείμενο της αρ.πρωτ. 3331/104/24-09-2010 ερώτησης έχει ως εξής:

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Κυβέρνησή σας πλήρωσε σε δικηγόρους και άλλους μεσάζοντες 400 εκατομμύρια ευρώ (ως έξοδα φακέλου) για τη σύνταξη του μνημονίου με το οποίο παραβιάζοντας το Σύνταγμα παραδώσατε την Εθνική Κυριαρχία στην τρόικα ΔΝΤ-ΕΕ-ΕΚΤ.

Επειδή
1. Οι περικοπές των συντάξεων των δημοσίων υπάλληλων ανέρχονται σε 400 εκατομμύρια ευρω το χρόνο, όσα τα «έξοδα» του φακέλου του μνημονίου
2. Σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο-πλην Ελλάδος- οι τράπεζες-δανειστές πληρώνουν τα έξοδα συντάξεως του φακέλου χορήγησης των πάσης φύσεως δάνειων
3. Οι τράπεζες δανειστές της Ελλάδος – μέσω μνημονίου- θα εισπράττουν τόκους 6 δισ. ευρώ το χρόνο για όλη τη διάρκεια του μνημονίου, που ήδη η κυβέρνηση των «αντιεξουσιαστών» προτίθεται να παρατείνει μέχρι το 2020, δηλαδή σύνολο 50 δισεκατομμύρια σε 10 χρόνια

Ερωτάσθε εν όψει και των διατάξεων του ορθού 85 του Συντάγματος ποια μέλη της κυβέρνησης ΓΑ Παπανδρέου αποφάσισαν και ενέκριναν την εκταμίευση των 400 εκατομμυρίων ευρώ για «έξοδα φακέλου» του Μνημονίου?

Σύμφωνα με το άρθρο 131 του Κανονισμού της Βουλής καλείσθε να καταθέσετε στη Βουλή όλα τα έγγραφα, αποφάσεις και εντάλματα πληρωμής που αφορούν την έγκριση, εκταμίευση και πληρωμή του εν λόγω ποσού των 400 εκατομμυρίων ευρώ.

Αθήνα 24/9/2010
Ο ερωτών

Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters