Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

Απύθμενη θρασύτητα.


Με τον Ντίνο Αυγουστή
Νησιωτικό Σύμπλεγμα Δωδεκανήσων. Μαγευτική Ρόδος. Το νησί κατακλύσθηκε και φέτος από τους χιλιάδες ξένους και εγχώριους επισκέπτες. Περισσότερους από κάθε άλλη φορά, κάτι που επιβεβαιώνεται και από τα επίσημα στοιχεία, τα οποία μέσα στη δίνη των αμέτρητων οικονομικών και άλλων προβλημάτων που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας, δίνουν ένα πάρα πολύ ελπιδοφόρο μήνυμα. Εκεί βρέθηκε και ο Τούρκος Υπουργός των Εξωτερικών. Για διακοπές, λένε οι πληροφορίες. Να σημειωθεί, πάντως, πως στη Ρόδο ζούνε πάρα πολλοί Τούρκοι πολίτες. Και η Τουρκία, ως γνωστόν, τίποτε δε αφήνει στην τύχη του…
Με την ευκαιρία αυτή, λοιπόν, ο κ. Αχμέτ Νταβούτογλου είχε φιλική συνάντηση και με τον Έλληνα Αναπληρωτή ΥΠΕΞ, μια συνάντηση που περιστράφηκε περισσότερο σε ζητήματα της καθημερινότητας. Παρ’ όλα αυτά, οι στρατηγοί δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη και εκεί που οι δύο Υπουργοί δεν τελείωσαν καλά-καλά τις φιλοφρονήσεις και τα απολαυστικά ούζα τους, να τα και τα τουρκικά μαχητικά να παραβιάζουν το εθνικό εναέριο χώρο μας. Προκλητικές καθημερινές πτήσεις πάνω από το ελληνικό Αιγαίο. Ύστερα από αυτή την ιταμή πρόκληση, θύμωσε παρά πολύ ο (ως συνήθως χαμογελαστός) κ. Δρούτσας. Έκανε μάλιστα και «σκληρές» δηλώσεις, μα του Έλληνα ο θυμός κρατάει μόνο μια μέρα, όπως λέει και θυμόσοφος λαός μας.

Δεν πέρασαν παρά λίγες μέρες και ήλθε άλλη μια εμπρηστική δήλωση από τον κ. Αχμέτ Νταβούτογλου: «Η Τουρκία δεν θα δεχθεί να βρει το Κυπριακό εμπόδιο στην ευρωπαϊκή της πορεία»!!! Η Τουρκία, που συνεχίζει να κατέχει παράνομα το 37% των ευρωπαϊκών εδαφών της Κυπριακής Δημοκρατίας, περιφρονώντας σωρεία ψηφισμάτων του Ο.Η.Ε. και που αρνείται να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις που της έχουν ανατεθεί από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο έναντι της Κυπριακής Δημοκρατίας, κατά τρόπον ιταμό, επιμένει σε απρόσκοπτη ευρωπαϊκή πορεία. Και εμείς που εδώ και δεκαπέντε συναπτά έτη επαναλαμβάνουμε την ίδια ακριβώς επωδό:

«Τα ελληνικά εθνικά συμφέροντα επιτάσσουν νε έχουμε απέναντί μας μια ευρωπαϊκή Τουρκία και όχι μια Τουρκία έξω από την ευρωπαϊκή οικογένεια»! Έστω και αν, κυρίες και κύριοι, η Άγκυρα εξακολουθεί να διεκδικά το μισό Αιγαίο, προσπαθεί να κυπριοποιήσει τηνΘράκη και αρνείται να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της έναντι της Κύπρου. Έστω και αν η Τουρκία εξακολουθεί να αρνείται να τερματίσει την παράνομη στρατιωτική κατοχή ευρωπαϊκών εδαφών!!!

ΝΤΙΝΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΗΣ
Εκπαιδευτικός στο Α.Τ.Ε.Ι. της Λάρισας
Από το Μονάγρι Λεμεσού.
a.avgoustis@hotmail.com
ΣΗΜΕΡΙΝΗ

Read more: http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/08/blog-post_412.html#ixzz0wWPcvwBN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters