Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

Οι Αμερικάνοι “σπρώχνουν” ψήφισμα για το θέμα των Τσάμηδων στο Αμερικανικό Κογκρέσο

The actual service badge of PDIImage via Wikipedia
Το κείμενο που ακολουθεί είναι Μετάφραση από τοTirana Koha Jone in Albanian 01 Aug 10 p 2

Το Κόμμα των Τσάμηδων “Για Δικαιοσύνη και Ενότητα” (PDI), υποστηρίζεται από τις ΗΠΑ για την δημιουργία ενός Ψηφίσματος προς το Αμερικανικό Κογκρέσο για το ζήτημα των Τσάμηδων.
Ο ηγέτης του PDI, Ταχίρ Μουρεντίνι δήλωσε χτές ό,τι σε συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν στις ΗΠΑ, με Αμερικάνους αξιωματούχους, εξασφάλισε πλήρη υποστήριξη για το ζήτημα με τους Τσάμηδες. “Παρουσιάσαμε ενημερωτικά έγγραφα για την Γενοκτονία εναντίον του αθώου Αλβανικού Τσάμικου πληθυσμού, καθώς και μια εκτίμηση των τωρινών συνθηκών. Το θέμα παρουσιάστηκε ως μία κατάφορη παραβίαση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων από την Ελληνική Κυβέρνηση, στο παρελθόν και στο παρόν“, δήλωσε ο Μουχεντίνι.
Πρόσθεσε πως μετά από τις συνομιλίες, ορισμένα μέλη του Κογκρέσου υποσχέθηκαν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για το ζήτημα από τον Έλληνα Πρέσβη στις ΗΠΑ και επίσης να διαβιβάσουν το ίδιο στον Αμερικανό Πρέσβη στην Ελλάδα.
Ορισμένοι από τα μέλη του Κογκρέσου επέδειξαν μιά θετική διάθεση να ξεκινήσουν ένα ψήφισμα για το θέμα των Τσάμηδων στο Αμερικανικό Κογκρέσο,” δήλωσε ο ηγέτης του PDI.
Ο Μουχεντίνι δήλωσε πως αρκετοί Αμερικάνοι αξιωματούχοι υποσχέθηκαν να περιλαμβάνουν την Αλβανία στην περιφερειακή τους ατζέντα για τον επόμενο χρόνο, έτσι ώστε να αποκτήσουν απευθείας επικοινωνία με τους Τσάμηδες, με σκοπό να μάθουν σχετικά με το πρόβλημα σε βάθος.
Δήλωσε ό,τι η επίσκεψη της Αντιπροσωπείας του PDI στις ΗΠΑ ήταν μέσα στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων ενεργειών του κόμματος να διεθνοποιήσει το ζήτημα των Τσάμηδων. Το εν λόγω ζήτημα, όπως και το ζήτημα της Αλβανικής “μειονότητας” γενικά, προέκυψε από μια απόφαση που πάρθηκε στην διάσκεψη του Λονδίνου το 1913, που “απέσπασε” αυτό το κομμάτι από την Αλβανία και το έδωσε στην Ελλάδα.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters