Σάββατο 6 Αυγούστου 2022

Ο Πόλεμος για τον Πλανήτη Γη θα Οδηγήσει σε μια Νέα Κάμβρια Περίοδο

Ειδοποίηση προς τους αναγνώστες: Οι επόμενες τρεις αναφορές θα είναι προ-γραμμένες, ώστε να μπορώ να πάρω την ετήσια αποτοξίνωση μου από τον ψηφιακό κόσμο και τις διακοπές μου στον Καναδά. Εκτός από την περίπτωση κάποιων απροσδόκητων γεγονότων τύπου Μαύρος Κύκνος, οι τακτικές αναφορές θα συνεχιστούν στις 22 Αυγούστου. Η κατανόηση και η υποστήριξή σας εκτιμάται.

Μερικές φορές είναι σημαντικό να απομακρυνθούμε από τον καθημερινό αγώνα για τον πλανήτη γη και να δούμε τη μεγάλη εικόνα. Εδώ τα στοιχεία είναι σαφή. Ο πλανήτης γη κατευθύνεται προς κάποιο είδος συμβάντος τύπου κάμβριας έκρηξης και οι σκοτεινές δυνάμεις προσπαθούν να αποτρέψουν κάτι τέτοιο. Με άλλα λόγια, έχουμε να κάνουμε με κάτι πολύ πιο σημαντικό από έναν  απλό πολιτικό αγώνα του 21ου αιώνα.

Για να καταλάβουμε τι διακυβεύεται, ας ξαναδούμε την κάμβρια έκρηξη. Για περίπου 3,5 δισεκατομμύρια χρόνια, η ζωή στη γη ήταν μικροσκοπική σε κλίμακα. Αυτό που θα μπορούσαμε να δούμε με γυμνό μάτι θα ήταν καφέ άλγη ή ίσως στρώσεις φυκών. Τότε ξαφνικά, πριν από περίπου 530 εκατομμύρια χρόνια, η ζωή ευρείας κλίμακας εμφανίστηκε εκρηκτικά. Οι ωκεανοί γέμισαν με μια εκθαμβωτική ποικιλία μορφών ζωής που ήταν τρισεκατομμύρια φορές μεγαλύτερες από οτιδήποτε υπήρχε πριν. Ήταν το εξελικτικό ισοδύναμο μιας μεγάλης έκρηξης.

Τώρα αντιμετωπίζουμε ένα παρόμοιο είδος εξελικτικού Μπιγκ Μπανγκ. Ο λόγος είναι ότι οι άνθρωποι έχουν μάθει πώς να ελέγχουν και να διοχετεύουν τη δύναμη της ζωής. Τώρα διαθέτουμε την τεχνολογία να χρησιμοποιήσουμε τα βασικά γενετικά δομικά στοιχεία της ζωής για να δημιουργήσουμε νέες μορφές ζωής. Είμαστε επίσης κοντά στην επίτευξη της αθανασίας και των υπερδυνάμεων.

Για παράδειγμα, μπορούμε τώρα να πάρουμε ένα συνηθισμένο κοτόπουλο και να το μετατρέψουμε σε ένα πλάσμα σαν T Rex που ζυγίζει πολλούς τόνους, με λίγες μόνο γενετικές τροποποιήσεις. Το αν θέλουμε ή όχι να δημιουργήσουμε κυνηγετικά αποθέματα γεμάτα με μεταλλαγμένα κοτόπουλα T rex είναι ένα άλλο ερώτημα. Το θέμα είναι ότι τώρα έχουμε τη δύναμη να κάνουμε τέτοια πράγματα.

https://www.science.org/content/article/mutant-chickens-grow-teeth

https://www.theguardian.com/science/2000/jul/31/genetics.internationalnews

Μπορούμε επίσης να αλλάξουμε τα δικά μας γονίδια έτσι ώστε να έχουμε τη δύναμη ενός μυρμηγκιού, τα μάτια ενός αετού, ραντάρ σαν νυχτερίδες, σόναρ όπως τα δελφίνια, ηλεκτρο-αισθήσεις από χέλια κ.λπ. Μπορούμε επίσης να γίνουμε ουσιαστικά αθάνατοι. Έτσι, θα μπορούσαμε όλοι να γίνουμε αθάνατα υπερ-όντα. Δεν πρόκειται για επιστημονική φαντασία, αλλά για κάτι πλέον πραγματικά εφικτό. Αυτό σημαίνει ότι χρειαζόμαστε μια ανοιχτή συζήτηση για το τι πρέπει να κάνουμε με αυτήν τη νεοευρεθείσα θεϊκή δύναμη που έχουμε. Τουλάχιστον, πιστεύω ότι οι περισσότεροι από εμάς θα προτιμούσαμε να έχουμε ζωές πολύ μεγαλύτερης διάρκειας από τις παρούσες.

Το τυπικό επιχείρημα που ακούμε κατά της αθανασίας είναι ότι «ο πλανήτης θα αντιμετώπιζε υπερπληθυσμό». Αυτό είναι ψέμα. Πρώτα απ’ όλα, επί του παρόντος, αν δίναμε σε κάθε άτομο ένα αγρόκτημα επιβίωσης κινεζικού στυλ, θα μπορούσαμε να χωρέσουμε ολόκληρο τον πληθυσμό της γης στην Πολιτεία του Τέξας. Επίσης, με την ενεργειακή τεχνολογία που έχει κατασταλεί, θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε ολόκληρα νέα οικοσυστήματα στις ερήμους, στις παγωμένες ερημιές και στο υπέδαφος. Δεν χρειάζεται καν να επικαλούμαστε την «ελεύθερη ενέργεια». Κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει, για παράδειγμα, με το υδρογόνο που λαμβάνεται από το νερό χρησιμοποιώντας ηλιακή ενέργεια. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσαμε να υποστηρίξουμε πολλαπλάσιους ανθρώπους – που ζουν σε αρμονία με τη φύση – από ό, τι έχουμε τώρα, ακόμη και αν μας εμποδιζόμαστε να αποικίσουμε το διάστημα.

Ωστόσο, κάτι ή κάποιος προσπαθεί να αποτρέψει κάτι τέτοιο να συμβεί. Όταν εξετάζουμε τι μας έχει συμβεί, ειδικά στη Δύση, τα τελευταία δύο χρόνια, μπορούμε να δούμε ότι μια ισχυρή ομάδα προσπαθεί να αλλάξει τα γονίδιά μας με εμβόλια που έχουν σχεδιαστεί για να μας μετατρέψουν σε εξημερωμένα ζώα. Όπως καυχιόταν κάποτε ο Χένρι Κίσινγκερ:

«Στο μέλλον θα είναι τόσο αδύνατο για τους απλούς ανθρώπους να επαναστατήσουν εναντίον μας όσο είναι για ένα πρόβατο να επαναστατήσει εναντίον ενός αγρότη».

Αγωνιζόμαστε ενάντια σε μια φυλετική ομάδα που θέλει να μονοπωλήσει την ικανότητα να γίνει υπεράνθρωπη. Η φυλετική ομάδα επιθυμεί όλοι εμείς να έχουμε σύντομη, αδαή ζωή αναπόδραστης και μόνιμης σκλαβιάς.

Με άλλα λόγια, η ανθρωπότητα βρίσκεται σε ένα σταυροδρόμι. Είτε θα ακολουθήσουμε το μονοπάτι της μόνιμης υποδούλωσης ή θα ανέλθουμε σε ένα εντελώς νέο επίπεδο ύπαρξης. Κανείς από όσους γνωρίζω δεν θέλει να γίνει ζώο φάρμας που ζει σε απάνθρωπες συνθήκες, οπότε έχουμε έναν αγώνα στα χέρια μας.

Προκειμένου να νικήσουμε τους υψηλού επιπέδου ψυχοπαθείς που μας ελέγχουν, ας δούμε τι μπορεί να μας πει μια εγκληματολογική, βασισμένη σε γεγονότα έρευνα για το ποιος ή τι προσπαθεί να αποτρέψει τη νέα κάμβρια περίοδο.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θέλω να μοιραστώ τις δικές μου άμεσες εμπειρίες (προς όφελος πολλών νέων αναγνωστών που μπορεί να μην έχουν ακούσει την ιστορία) με αυτήν την κακόβουλη οντότητα που προσπαθεί να εμποδίσει την ανθρωπότητα να αναπτυχθεί.

Η είσοδός μου στη μυστική μάχη για τον πλανήτη γη ξεκίνησε όταν διάβασα τις εκθέσεις των Ηνωμένων Εθνών από τη δεκαετία του 1990, σύμφωνα με τις οποίες η φτώχεια και η καταστροφή του περιβάλλοντος θα μπορούσαν να σταματήσουν μέχρι το έτος 2000. Το μόνο που χρειαζόταν ήταν 200 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως για τον τερματισμό της φτώχειας και 400 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως για να σταματήσει η περιβαλλοντική καταστροφή, ανέφεραν οι εκθέσεις.

Συνειδητοποίησα ότι αυτό θα μπορούσε να επιτευχθεί πείθοντας τους Ιάπωνες να δράσουν. Η Ιαπωνία βρισκόταν πάνω σε ένα κεφάλαιο 7 τρισεκατομμυρίων δολαρίων που είχε κερδίσει από την εξαγωγή αυτοκινήτων, τηλεοράσεων κ.λπ., στον υπόλοιπο κόσμο από το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Αυτό σήμαινε ότι θα μπορούσαν να τερματίσουν τη φτώχεια, να σταματήσουν την περιβαλλοντική καταστροφή και να έχουν ακόμα 6,4 τρισεκατομμύρια δολάρια υπόλοιπο για να ξοδέψουν στον αποικισμό του σύμπαντος ή σε οτιδήποτε άλλο.

Για το λόγο αυτό  άρχισα να προσπαθώ να πείσω τον ιαπωνικό λαό να ξοδέψει τα χρήματά του σε αυτό το σκοπό. Ως επικεφαλής του Γραφείου Ασίας-Ειρηνικού για το περιοδικό Forbes, εμφανιζόμουν τακτικά στην ιαπωνική τηλεόραση στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης. Ωστόσο, όταν άρχισα να μιλάω για το θέμα αυτό, να ξοδέψει η Ιαπωνία τα δικά της χρήματα για να σώσει τον πλανήτη, με έβαλαν σε μια μαύρη λίστα. Οι τηλεοπτικοί παραγωγοί μου είπαν ότι με ήθελαν, αλλά ότι είχαν διαταχθεί να μην με παρουσιάζουν.

Στην Ιαπωνία η μαύρη λίστα δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση του Junichiro Koizumi, τα πρωτοπαλίκαρά του Isao Iijima της ιαπωνικής υπηρεσίας πληροφοριών και τον υπουργό Οικονομικών Heizo Takeaka. Καθώς άρχισα να εκθέτω αυτούς τους εγκληματίες υψηλού επιπέδου στην ιαπωνική κυβέρνηση, πολλοί Ιάπωνες δημοσιογράφοι μου είπαν ότι αν ένας Ιάπωνας είχε αναφέρει όσα ανέφερα εγώ θα είχε δολοφονηθεί εδώ και πολύν καιρό. Είναι καλά τεκμηριωμένο ότι οι κατακτητές της Ιαπωνίας από τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο χρησιμοποίησαν ιαπωνικές συμμορίες οργανωμένου εγκλήματος για να δολοφονήσουν αντιφρονούντες δημοσιογράφους, πολιτικούς κ.λπ.

Σε αυτό το σημείο, για να προσπαθήσω να καταλάβω τι πραγματικά συνέβαινε, είχα καλλιεργήσει πηγές σε ιαπωνικές οργανώσεις ninkyo (συνήθως ονομάζονται yakuza, αλλά αυτό είναι υποτιμητικό). Αυτοί, είπαν ότι τους επιτρεπόταν να σκοτώσουν μόνο Ιάπωνες και ότι είχαν συνάψει συμβάσεις με τη CIA και τη Μοσάντ.

Σε κάθε περίπτωση, το πραγματικό ταξίδι στο λαγούμι ξεκίνησε αφού άρχισα να αναφέρω ότι ο Takeaka είχε παραδώσει τον έλεγχο όλων των εισηγμένων εταιρειών της Ιαπωνίας σε ξένα «ταμεία γύπες». Μια ιατροδικαστική έρευνα έδειξε ότι αυτά τα κεφάλαια ελέγχονταν -μέσω ιδρυμάτων- από ανθρώπους όπως οι Rockefellers και οι Rothschilds. Εκείνη την εποχή (γύρω στο 2004-2006) δεν υπήρχε κυριολεκτικά ούτε μια λέξη σε ολόκληρο το Διαδίκτυο σχετικά με την πραγματική δύναμη αυτών των ελεγκτών. Το πιο κοντινό πράγμα που μπορούσα να βρω ήταν μια μόνο πρόταση σε έναν ισραηλινό φόρουμ που έλεγε «υπήρχε μια φήμη ότι οι Rothschilds συνέβαλαν στη δημιουργία του Ισραήλ».

Όταν μου δόθηκε η ευκαιρία να πάρω συνέντευξη από τον Takeaka (νόμιζε ότι επρόκειτο για την προώθηση του βιβλίου του), τον αντιμετώπισα αναφέροντας το γεγονός ότι είχε παραδώσει τον έλεγχο όλων των εισηγμένων εταιρειών της Ιαπωνίας στους Rockefellers και τους Rothschilds.

Τότε ήταν που άνοιξα Το κουτί της Πανδώρας. Ο Takeaka (ο οποίος πρόσφατα ήταν στο Νταβός) έστειλε αργότερα έναν αυτοπεριγραφόμενο ως δολοφόνο Ninja για να με συναντήσει. Μου είπε ότι θα μου δινόταν η θέση του υπουργού Οικονομικών της Ιαπωνίας, αλλά μόνο αν συμφωνούσα σε ένα σχέδιο δολοφονίας του 90% του παγκόσμιου πληθυσμού. Εξήγησε ότι αυτό ήταν απαραίτητο για την «προστασία του περιβάλλοντος» και ότι δεδομένου ότι ο πόλεμος δεν σκότωσε αρκετούς ανθρώπους, αυτή τη φορά επρόκειτο να χρησιμοποιήσουν ασθένειες και πείνα (το έχω σε κασέτα). Αν δεν πήγαινα μαζί, θα με σκότωναν, πρόσθεσε. Αυτός ο αυτοαποκαλούμενος δολοφόνος αργότερα -με μεγάλο προσωπικό κίνδυνο- μου έδωσε μια μαγνητοφώνηση που έλεγε ότι οι άνθρωποι πίσω από τη συνωμοσία της εκτέλεσης του 90% της ανθρωπότητας ήταν «οι πρεσβύτεροι της Σιών».

Περίπου εκείνη την εποχή ο Kaoru Nakamura, ένας ξάδερφος του αυτοκράτορα Hirohito, με πλησίασε επίσης και μου έδωσε μια βιντεοκασέτα που έδειχνε στοιχεία ότι η 11/9 ήταν εσωτερική δουλειά. Εκείνη την εποχή, σκέφτηκα ότι «αυτή είναι η ‘αντισημιτική’ θεωρία συνωμοσίας για την οποία είχα διαβάσει στους New York Times». Ωστόσο, όταν τελικά πείστηκα να εξετάσω τα στοιχεία, έγινε προφανές ότι η11/9 ήταν μια εσωτερική δουλειά. Ως εκπαιδευμένος δημοσιογράφος άρχισα να ακολουθώ το ίχνος των αποδεικτικών στοιχείων προς την πηγή του.

Τέλος πάντων, για να μην μακρηγορώ, η έρευνα με οδήγησε μέσω του Heizo Takeaka και του χειριστή του, Henry Kissinger, κατευθείαν στον David Rockefeller. Όταν ο Ροκφέλερ ήρθε στην Ιαπωνία για να προωθήσει την ιαπωνική μετάφραση της αυτοβιογραφίας του, μπόρεσα να του πάρω συνέντευξη. Προφανώς νόμιζε ότι είχε κανονιστεί από τους ανθρώπους του για τη διαφήμιση του βιβλίου του.

Μετά τη συνέντευξη με τον Ροκφέλερ, ξεπήδησε από το πουθενά μια ολόκληρη παρέλαση μυστικών κοινωνιών και ομάδων. Οι Γνωστικοί Ιλλουμινάτι έστειλαν τον Σάσα Ζαρίκ, γνωστό και ως Αλέξανδρο Ρομανόφ, να με συναντήσει. Ο Zarik είπε ότι είχε στρατολογηθεί από τον πρώην πρωταθλητή σκακιού Bobby Fischer. Αυτή η ομάδα στρατολογεί από κάθε γενιά 6.000 ανθρώπους με επιρροή που δεν αποτελούν μέρος της αρχαίας κυρίαρχης ελίτ της γραμμής αίματος. Είπε ότι η ομάδα τους ήταν υπεύθυνη για την αμερικανική, τη γαλλική και τη ρωσική επανάσταση. Αυτό που είχαν κοινό αυτές οι επαναστάσεις ήταν μια επίθεση στην αριστοκρατία της γραμμής αίματος. Έχουν ιδιαίτερη επιρροή σε αξιοκρατικούς οργανισμούς όπως ο αμερικανικός στρατός, καθώς και μεταξύ των αυτοδημιούργητων δισεκατομμυριούχων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι καλό να υποθέσουμε ότι άνθρωποι όπως ο Elon Musk και ο Jeff Bezos είναι μέλη. Οι γνωστικοί illuminati μου είπαν ότι αυτή τη φορά επρόκειτο να οργανώσουν μια παγκόσμια επανάσταση.

Τότε με πλησίασαν οι Ελευθεροτέκτονες του P2 μέσω του Λέοντα Ζαγκάμι. Μου είπαν ότι κυβερνούσαν τον πλανήτη τα τελευταία 26.000 χρόνια βάσει ενός σχεδίου που τους δόθηκε από εξωγήινα όντα. Το σχέδιο ρυθμίστηκε σύμφωνα με τις κινήσεις του φεγγαριού και των πλανητών. Ο Zagami είπε ότι το σχέδιο έληξε το 2012, αλλά οι ελεγκτές αποφάσισαν να αυτοσχεδιάσουν μόνοι τους μετά από αυτήν την ημερομηνία, προκειμένου να παραμείνουν στην εξουσία. Αυτή η ομάδα ισχυρίζεται ότι ελέγχει το Βατικανό, τη μαφία και τον παγκόσμιο κομμουνισμό. Μου είπαν ότι θα ξεφορτωθούν τον πρωθυπουργό Σίλβιο Μπερλουσκόνι και τον Πάπα Ratzinger και το έκαναν.

Οι P2 έκαναν επίσης μια συμφωνία με ασιατικές μυστικές κοινωνίες. Υποσχέθηκαν να τοποθετήσουν έναν μαύρο κομμουνιστή στην εξουσία στις Ηνωμένες Πολιτείες το 2008 με αντάλλαγμα τη συνεχή χρηματοδότηση από την Ασία. Αυτό οδήγησε σε μια συμφωνία για τη χρήση 700 τόνων ασιατικού χρυσού για τη δημιουργία ομολόγων αξίας 750.000 τόνων χρυσού. Αυτό οδήγησε στη δημιουργία 23 τρισεκατομμυρίων δολαρίων που κράτησαν την εταιρική κυβέρνηση των ΗΠΑ ζωντανή μέχρι το 2020, όταν τα κεφάλαια εξαντλήθηκαν.

Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε τον Λόρδο Blackheath να μιλά για αυτό στο βρετανικό κοινοβούλιο:

https://www.tweaktown.com/news/22774/15_000_000_000_000_15_trillion_in_fraud_exposed_in_uk_house_of_lords/index.html

Οι P2 πήρανεπίσης τα εύσημα για την επίθεση στη Φουκουσίμα εναντίον της Ιαπωνίας στις 11 Μαρτίου 2011. Αυτό χρησιμοποιήθηκε για να αναγκάσει την Ιαπωνία να παραδώσει τα 7 τρισεκατομμύρια δολάρια που είχε κερδίσει από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Με τα χρόνια υπήρχε ένας ολόκληρος μακρύς κατάλογος άλλων ομάδων που εμφανίστηκαν, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται: η Οικογένεια των Δράκων, η ιαπωνική Κοινωνία των Τρίποδων Κοράκων, η Μοσάντ, η CIA, η NSA, η ρωσική FSB, η MI6 η Κόκκινη Σβάστικα, διάφορες κινεζικές μυστικές κοινωνίες, ο Κόκκινος Δράκος (κομμουνιστική Κίνα), ο Μπλε Δράκος (η αρχαία συντεχνία δολοφόνων της Μέσης Ανατολής), η μυστική διαστημική δύναμη των ΗΠΑ κ.λπ.

Σε κάθε περίπτωση συναντήθηκα πραγματικά αυτοπροσώπως με εκπροσώπους αυτών των ομάδων, που παρείχαν σαφείς αποδείξεις ότι ήταν πραγματικές και ισχυρές.

Αυτές οι ομάδες έχουν πλέον σχηματίσει μια συμμαχία για να απελευθερώσουν τον πλανήτη γη και να ξεκινήσουν τη νέα κάμβρια έκρηξη. Η ομάδα που είναι γνωστή ως Χαζαρική Μαφία που θέλει να σκοτώσει το 90% της ανθρωπότητας και να υποδουλώσει τους υπόλοιπους αγωνίζεται τώρα για την επιβίωσή της.

Τώρα λοιπόν η ΧΜ προσπαθεί απεγνωσμένα να υλοποιήσει την ατζέντα της να σκοτώσει το 90% της ανθρωπότητας με γεγονότα όπως η πανδημία, η εκστρατεία εμβολιασμού, η κατασκευασμένη επισιτιστική κρίση, ο πόλεμος στην Ουκρανία κ.λπ.

Η συμμαχία αντεπιτίθεται κυνηγώντας τους πράκτορες της ΧΜ και διοργανώνοντας ένα διεθνές μποϊκοτάζ των Ηνωμένων Πολιτειών και άλλων χωρών που εξακολουθούν να βρίσκονται υπό την κυριαρχία της ΧΜ.

• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •

Την επόμενη εβδομάδα θα κάνουμε μακροβούτι στην πτυχή x-files αυτού του πολέμου.

πηγή

https://eternalnowblog.com




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters