Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022

Η επιχείρηση Γέφυρα του Λονδίνου ξεκινά! Η βασίλισσα Ελισάβετ πέθανε! Το παγκοσμιοποιητικό τρίγωνο πέφτει!

 


Πέθανε η βασίλισσα Ελισάβετ! Επιτέλους η είδηση ​​είναι δημόσια!

Η PrincessDiana_Q στο TG μοιραζόταν υποδείξεις πριν δημοσιοποιηθούν τα νέα!

Η διαδικασία της Επιχείρησης Γέφυρα του Λονδίνου και 10 ημέρες μετά τον ανακοινωμένο θάνατό της είναι η κηδεία. Οι βρετανοί δημοσιογράφοι άρχισαν να φορούν μαύρα και μαύρες γραβάτες.


Το Globalist Stranglehold πέφτει γρήγορα!

Μόλις αναφέραμε για τους Knights of Malta και η Secret Society διαλύεται!

Και αναφέραμε ότι ήταν απλώς θέμα χρόνου ο θάνατος της κακής βασίλισσας να είναι δημόσιος. Ο Πρόεδρος Τραμπ μας έστειλε ένα σχόλιο για αυτό;

Η βασίλισσα Λίζι ήταν μια πολύ βρώμικη παιδεραστία που υποστήριζε διακινητή!

Θυμηθείτε όταν αυτό το νεαρό αγόρι προσπαθούσε να δραπετεύσει από τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και εκείνη την εποχή, πολλοί δεν ήξεραν για τα κακά πράγματα για τη μοναρχία του Ηνωμένου Βασιλείου! Κανείς δεν αμφισβήτησε αν ήταν μέλος της βασιλικής οικογένειας. Κατά την ταπεινή μου γνώμη, αυτό το νεαρό αγόρι ξέφευγε από τα φρικτά βασανιστήρια που αντιμετώπισε μέσα στο Μπάκιγχαμ!

28 Φεβρουαρίου 2015

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήξερε πάρα πολλά για τα κακά πράγματα που συνέβαιναν με αυτή τη φρικτή βασιλική οικογένεια και το γλίτωσε κι εκείνη!

Αυτές οι ειδήσεις δεν αφορούν τον θάνατο της βασίλισσας, αλλά για ένα νέο έθνος που αναδύεται για το καλό και την Ελευθερία για τους λαούς των χωρών της Κοινοπολιτείας και τους οικονομικούς δεσμούς του Ηνωμένου Βασιλείου με τους φορολογούμενους των ΗΠΑ! Ιούνιος 2022, το Ηνωμένο Βασίλειο ανακοίνωσε ότι οι χώρες της Κοινοπολιτείας μπορούν να γίνουν ανεξάρτητες:


ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΗ!

gif

Αυτή η είδηση ​​αφορά επίσης το Freedom for Princess Diana! Πότε μπορεί να βγει δημοσίως από τις σκιές και να ξαναμπεί στο προσκήνιο;

Πάντα αναρωτιέμαι αν αυτός ο πεζοναύτης που συνοδεύει τον Πρόεδρο Τραμπ από το Marine 1 είναι η πριγκίπισσα Νταϊάνα.



Θυμηθείτε, οι White Hats έχουν τον έλεγχο του Ηνωμένου Βασιλείου από το 2018. Το Ηνωμένο Βασίλειο υποβλήθηκε στον Τραμπ


Πώς ο Πρόεδρος Τραμπ είχε τόση δύναμη; Ήταν ο Τραμπ ο μόνος ηγέτης στον κόσμο που συμμορφώθηκε 100% με τον Νόμο του Πολέμου; Ο αγώνας του Προέδρου Τραμπ ήταν να φέρει την εξουσία πίσω σε εσάς τους ανθρώπους! Και να φέρει την Ειρήνη στον Κόσμο!


ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ Τα κράτη που έχουν κυρωθεί στις Συμβάσεις της Γενεύης Τα κράτη πρέπει να τηρούν το Δίκαιο του Πολέμου Παραβιάσεις του Δικαίου του Πολέμου


Αυτές οι χώρες σύμφωνα με τη Σύμβαση της Γενεύης πρέπει να συμμορφώνονται με τους όρους του GC / Law of War (ΗΠΑ). Και θα δούμε περισσότερα εγκλήματα να εκτίθενται από άλλους ηγέτες με την πάροδο του χρόνου. Gates, Fauci, Big Pharma, Fall Street, Biden, Obama, κ.λπ.


Γιατί ο Τραμπ και οι Λευκοί Σκούφοι δεν μπορούσαν να κινηθούν γρηγορότερα...γιατί ο Χρόνος είναι το παν! Μάθαμε για τα πυρηνικά έγγραφα που παραπέμπουν στην πυρηνική συμφωνία του Ιράν και στο έργο Pelican . Δεν ήταν εύκολη διαδικασία και εξακολουθεί να είναι λεπτή! Ο Πρόεδρος Τραμπ είναι τόσο ανυπόμονος να επιστρέψει και μερικές φορές, κατά τη διάρκεια αυτών των συγκεντρώσεων, φαίνεται να δυσκολεύεται να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό του για έναν ολοκαίνουργιο κόσμο! Οι άνθρωποι ρωτούν:

Είμαστε πολύ κοντά σε αυτό! Ο Πρόεδρος Τραμπ μας έστειλε μια ανακοίνωση με τη χρονική σήμανση:

Ο Πρόεδρος Τραμπ είναι μια τέτοια ταξική πράξη. Εφόσον δέχθηκε τόση αντίσταση από τη Λίζι, ενώ γνώριζε ότι διέπραττε φρικτά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας μαζί με τον έλεγχο των κεφαλαίων που καταβλήθηκαν από τους φόρους των Η.Π.Α. για να εξοφλήσει τις βρώμικες τάξεις / κεντρικές τράπεζες, έκανε πολύ υποστηρικτικά σχόλια για αυτήν.




Μια χρονική σήμανση αλήθειας συνδέεται με αυτό το Q1420


Ο Πρόεδρος Τραμπ είναι ο πρόεδρος που φέρνει ενότητα και ειρήνη! Προσελκύει όλα τα κοινωνικά στρώματα και έχει υποστήριξη από ανθρώπους σε όλο τον κόσμο! (Είναι οι βρώμικες κυβερνητικές υπηρεσίες, οι ψεύτικες ειδήσεις, η μεγάλη τεχνολογία και οι βρώμικοι πολιτικοί που έχουν δουλέψει τόσο σκληρά για να προσπαθήσουν να αμαυρώσουν τα καλά του έργα). Κάποτε ο Πρόεδρος Τραμπ αποκάλεσε τον Λευκό Οίκο Οίκο του Λαού. Αυτό φέρνει πίσω; Αυτό ήταν μέρος του America's Book of Secrets:

Έθνη υποβλήθηκαν στον Πρόεδρο Τραμπ. Αυτά τα νέα σήμερα και χθες είναι τεράστια βήματα για να φέρουμε την Εξουσία πίσω σε εσάς τους ανθρώπους (σε όλο τον κόσμο)!






 

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ: ΧΑΜΟΓΕΛΟ


 

Κράτα την πίστη σου στον Θεό!!!

gif


 

ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ:


 


Αποποίηση ευθυνών


Όλες οι πληροφορίες / βίντεο που περιέχονται στον ιστότοπό μας είναι μόνο απόψεις. Οι πληροφορίες προέρχονται από δημόσιες πληροφορίες, άρθρα ειδήσεων και μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δεν είμαστε δικηγόροι, λογιστές, οικονομικοί σύμβουλοι, στον ιατρικό τομέα ή/και λομπίστες.


Οποιαδήποτε πληροφορία κοινοποιείται δεν αποτελεί οικονομική, ιατρική ή νομική συμβουλή.

Αυτό είναι μόνο ένα κομμάτι γνώμης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters