Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021

Η κρυφή αφαίρεση του Radium (Ra)

Η κρυφή αφαίρεση του Radium (Ra) από τον σύγχρονο πολιτισμό και η δαιμονοποίηση του δήθεν ως επικίνδυνο και ραδιενεργό.

Ενα από τα πιο ακριβά υλικά στον κόσμο.Ποιοι το χρησιμοποιούν και γιατί όχι όλοι;

Σύμφωνα με την συστημική Wikipedia, 2,3 κιλά βρίσκονται στην Γη (In 1954, the total worldwide supply of purified radium amounted to about 5 pounds (2.3 kg)[36] and it is still in this range today) και λένε ότι το Radium “ανακαλύφθηκε” από την Μαρία Κιουρί και τον σύζυγό της Πιερ στις 21 Δεκεμβρίου του 1898. Ψέμα !!!

Το πούλησαν πριν από 100 χρόνια σαν ζάχαρη, που παρείχε ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ενώ σήμερα πληρώνουμε εκατομμύρια για θέρμανση. Δεδομένου ότι ο ιοντίζοντας αέρας Ραδίου το καθιστά αγώγιμο.

Υποθέτω ότι δεν χρειάζεται να αναφέρω τις ατελείωτες χρήσεις του. Ωστόσο, θα αναφέρω μερικές: Καύσιμο, θέρμανση, ψύξη, φωτισμός, τροφοδοτικό, θεραπεία, καλλυντικά, υγεία, ιατρική … κι όλα αυτά στις αρχές του 20ου αιώνα.

Πιθανότατα συνέλεξαν, οι γνωστοί μιαροί, το Radium και αφαίρεσαν αυτήν την πηγή ελεύθερης ενέργειας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε τρέχοντες πυρηνικούς σταθμούς. Ολ’ αυτά έχουν αντικατασταθεί από πετρέλαιο, άνθρακα και άλλα γνωστά και βρώμικα καύσιμα, τα οποία μπορούν να αγοραστούν με ακριβά χρήματα.

Πώς και δεν έχουμε ακούσει ποτέ γι΄αυτό το υλικό;

Το Radium είναι η συσκευή θέρμανσης του 19ου αιώνα; Σώμα καλοριφέρ; Η Novety ανακοίνωσε την σόμπα X-Radium ως την καλύτερη με τελευταία τεχνολογία θέρμανσης. Σε μια διαφήμιση καυχιέται: Ενα από τα κύρια πλεονεκτήματα είναι ότι δεν ζητάτε καθόλου καύσιμα …

Νομίζω ότι δεν υπάρχει σύμπτωση πως ότι το παράθυρο της σόμπας στην φώτο κάτω, είναι το ίδιο με το σημερινό σύμβολο ακτινοβολίας. Είναι κάποιο είδος κοροϊδίας από την ελίτ, που γίνεται από την δύναμη του φόβου που κολυμπάει το ανθρώπινο ζώο.

Ο πολιτιστικός προγραμματισμός κατά της πυρηνικής ενέργειας και της ακτινοβολίας, όπως και ο φόβος είναι τόσο ενσωματωμένος στην ζωή των ανθρώπινων ζώων που δεν μπορούν να σκεφτούν στοιχειωδώς λογικά.

Μοναδικά γεγονότα όπως η καταστροφή του Hindenburg Zeppelin, του Τσερνομπίλ και η Φουκουσίμα, κατασκευάζονται συνειδητά και στην συνέχεια εκρήγνυνται μέσω των ΜΜΕ για να επηρεάσουν την συλλογική ψυχολογία και την περιρρέουσα συνειδητότητα.

Μήπως αντιλαμβάνεσαι τι παιχνίδια παίζουν με το μυαλό σου;

Δες προσεκτικά τις φωτογραφίες.

@Ιων Μάγγος / terrapapers.com / περισσότερες πληροφορίες στο βιβλίο μου που θα κυκλοφορήσει οσονούπω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home


Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters